Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

5
surat dah ada dalam peti

Segmen: Jom Blogwalking Bersama Eiqa Azra..


last minute i've join dis sagmen
hope masih berkesempatan
s well s syaratnyer simple
leh la wat kalut2 camni
juz to b fren wif all of bloggerz skalian




untuk ke LINK SAGMEN ni
click icon cumil kat bawah ni
xxx hohohoho xxx


masih sempatkah puan nanie menyelesaikan tagging puan eeiyss ni
PUAN NANIE 
(click icon untuk melawat blog bliau...kot2 nak cek dia dah join atau x..kih3)
~sila jalankan apa yang patut ye~



puan eeiyss dah semulajadi jadik followerz blog EIQA AZRA nih
since 1contest yang puan eeiyss join previously
jadiks..dah memenuhi syarat pertama sagmen eiqa azra ni



TARIKH TUTUP: 30th November 2011
i've DONE my post 29th November 2011 @ 2.17pm


Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

0
surat dah ada dalam peti

★ ★ ★ bEbErApA hARi yANg xBerUpdAte



29 NOVEMBER 2011 : 01.40pm
★ ★ ★ assalamu'alaikum wbt semua pengunjung blog ★ ★ ★
  siFAQir 'iLMu

terima kasih kerna sudi menziarah
maaf sebab lambat ziarah blog kalian kembali
maklumla cuti2 ni
banyak sengat kenduri
one of it
nuri umah kawan bek puan eeiyss
jadi xsempat nak online
letih makan je...

sekarang masuk opis
curi2 masa time rehat ni
melawat blog kalian
satu demi satu
nantikan kunjungan
syukran marratan ukhra
kerana ziarah


moga terjalin sebuah ukhwah nan indah
insyaALLAH


Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

2
surat dah ada dalam peti

➽ ➽ ➽ Segmen: Cik Eiyda nak review blog korang!!!



click SINI ni untuk melihat contest ◕‿-


witu dapat tag pagi2
petang ni bukak blog
ada tag di petang2 hari pulak
dari cik eiyda
makluman thru shoutbox puan eeiyss


menarik...
tarikh pertandingan yang tidak terlampau lama
untuk mengetahui 
pemenang...even blog puan eeiyss xcumil
teruk kena banjir
musnah habis bila tukar template
tapi tetap nak join juge


(rezeki kite tataukan..hehhe)


memandangkan syaratnyer xdela susah
puan eeiyss cube tunaikan sebelum sertai segmen ni
jeng3








syarat2 dia:
1) (Wajib) Mempunyai blog.. 
ok...puan eeiyss dah ada blog






2) (Wajib) follow blog cik eiyda..
dah follow dah...jadi followerz yang ke 680th 







3) (Wajib) like page Ameiyda140210..
yang ni pun dah like... 






4) (Wajib) Letak banner kat entry korang...
letak dah..kat atas sekali...




5) (wajib) link entry korang di ruangan komen cik eiyda..
satg dah post n3 ni baru leh link.. (will update~ )



 

6) (wajib) tag 3 orang...make sure dorang tahu okey..
puan eeiyss dengan sukahatinya menge'tag'
hohohohoh (gelak dulu....ehem3)



PUAN HANANI (click icon untuk ke blog)
PUAN AFZAN (click icon untuk ke blog)
PUAN YANA (click icon untuk ke blog)






7) (tak wajib) bagitaw apa yang korang suka tentang blog cik eiyda... 
walaupun sunat.... puan eeiyss sangat tertarik dengan ke'simple'an blog milik cik eiyda
kemas dan teratur...
da mosssstttt is...opkos sebab pinky colour inside
ahaks... 
wallahu ta'ala a'alam

Mula: 20/11/2011 (3.00 petang)
Tamat: 30/11/2011 (5.30 petang)







ok x?





Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

4
surat dah ada dalam peti

✖✖✖GiveAway✖dariRumahWarnaCoklat✖✖✖





disebabkan bukak je blog 
pagi2 23 November 2011 ni
ada jemputan dari CikJijah (click di situ untuk melihat GiveAway beliau)
untuk GiveAway beliau
ada 12 hadiah yang ditawarkan
mana tau...even xreti wat slogan menarik
ada saguhati bagi penyertaan pertama
(ayat penuh harapan)


masuk contest awai2 pagi..murah rezeki
insyaALLAH
kih3
selagi jemari boleh menaip
b4 kehadiran si kecil ke alam dunia ni
masuk le contest banyak2 dulu
t blum tentu sempat main ngan keyboad ni
ok


pertamanya...
puan eeiyss sudahpun menjadi followerz 
blog RumahWarnaCoklat (klik di situ untuk ke laman blog bliau) ni
dah lama dah
slogan yang sempat puan eeiyss mereka pepagi ni
untuk sambungan kepada
"Pemuliharaan Alam Sekitar, Tanggungjawab Bersama Kerana....."

|
|
|
V

Pemuliharaan Alam Sekitar, Tanggungjawab Bersama Kerana keseimbangan alam menjamin sebuah kehidupan yang sihat dan berkualiti
puan eeiyss dengan berbesar hati menjemput sahabat2
untuk menyertai GiveAway ni
dah yang bertuah adalah
jeng3
Puan Nanie (click icon untuk ke laman blog milik puan nanie)
Puan Afzan (click icon untuk ke laman blog milik puan afzan)
Cik Linda
(click icon untuk ke laman blog milik Cik Linda)
Ukhti Zaliza (click icon untuk ke laman blog milik ukhti zaliza)
Tarikh tutup seperti yang tertera di RumahWarnaCoklat
adalah 6 Dis 2011 (Selasa)



Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (14) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥