Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

23
surat dah ada dalam peti

hye~~~ assalamu'alaykum dear fren


Entri bergambar yang sangat kesuntukan masa, buktinya, baju belakang tu tak lipat lagi, dah dua hari mama tak peluk cium siMerah, mama selsema... hepi 10m birthday my lil princess...

Hye semua, im 10month today 12.12.11 ~ 12.10.12

Lagi 2bulan dah nak setahun dah... cepatnya anak mama nak jadi anak dara! muah2!

SAYANG SEMUA!!! yang sudi bertandang ke blog mama saya! (^____^)

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

19
surat dah ada dalam peti

siMERAH's 1st steps!

hepi to share wif.. kekekekek (^___^)
siMerah dah boleh melangkah 1steps las nite! mama ngan babah xcited sangat, maktokpun tersenyum2 tengok cucu dia dah berani melangkah... Sebelum ni, dia berdiri je for few second, pastu duduk balik slowly... ehehehe

Semalam, depan babah, maktok ngan opkos puan eeiyss, kami menunggu dengan penuh debaran... alhamdulillah selepas beberapa minit, siMerah dah 2langkah sebelum terjatuh kembali sambil disambut oleh babah humaira... Dengan penuh bersemangat, puan eeiyss duk bagi semangat, dan diapun xcited nak melangkah, alhamdulillah... 3 langkah dah berjaya.... yey! mama sayang kamu!

Lepas tu letak bagi berdiripun dia takmau dah, buat lembik lutut... ok.. cukup untuk hari ni... esok kita belajaq lagi.. mama pulak yang xcited... hehehhehe

kali ni sempat snap gambaq, walau xbopa nak cumil, i'll share wif all of u da beautiful moment... 12hb October ni siMerah dah genap usia 10bulan (^___^) cepatkan masa berlalu~~~

amik masa imbang badan sebelum mulakan langkah pertama (^___^)

muka xcited!hehe

penat belajaq benda baru hari ni, tahniah siMerah!

Ni pulak aksi kat tempat fav dia (^___^)

berdiri, perlahan-lahan pegang tombol....



Pastu bukak, jeng3...tutup balik, bukak, tutup, bukak, tutup... alahai...



duduk pulak, bukak, tutup, bukak, tutup...



Melutut pulak, bukak, tutup, bukak, tutup...


alih ke pintu sebelah pulak.. hohohoho~
sabaq na.. puan eeiyss sedang bergerak secara perlahan ke blog anda (^___^) terima kasih atas sokongan... moga sentiasa diberkatiNYA... amin

p/s: moga kita menjadi pendidik yang terbaik untuk mendidik anak-anak kita, dan kita berusaha mendidik diri agar sentiasa menjadi contoh terbaik buat mereka, insyaALLAH

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

17
surat dah ada dalam peti

"Lamaaaaaaaaaaaaaaa noh?"

Lamaaaaaa tak pi bukak blog.. Hati terlonjak-lonjak nak tau, ada orang komen ka, takdak ka.. maklumla tenet mogok, dekat 3minggu jugakla memendam perasaan.. huu~

Lamaaaaa tak pi melawat kawan-kawan, apa la depa update, depa ada ka mai jenguk teratak siFaqir 'ilmu... windunya......

Akhirnya, jumaat lepas tenet dah ok, alhamdulillah.. terubat windu.. tima kasih bagi yang sudi menjenguk teratak puan eeiyss ni, tak sabaq nak pi melawat hampa semua...tunggu na...

update yang palinggggg simple sambil tempek gambaq siMerah yang sentiasa di hati puan eeiyss dan babah humaira (^___^)

siMerah...

p/s: sila abaikan rumah yang sangat 'kemas berseri-seri' itu.. hehe

TQ babah humaira untuk sarapan pagi yang sangat barat dan kejutan mayonis yang sangat sweet (^___^) luv u too!

serius... jadi muka babah dia dah...hohoho
Salam sayang semua!!!!!

P/S: Sehari puan eeiyss sempat melawat 5 blog ja dulu... sebab nak spend time lama ngan blog2 kengkawan semua (^___^)

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (14) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥