Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

9
surat dah ada dalam peti

Jawapan Wordless wednesday witu nuuu.. hehe

Lamaaaaaaaaaaaaaa baru timbui pulak puan eeiyss ni.. kekeke
Ramai yang duk tanya apa la gambaq yang puan eeiyss tempel masa wordless wednesday witu kan? Wini baru sempat nak menjawabnya (^___^)

Ni adalah code QR untuk wechat puan eeiyss... skrang kat tengah popular ngan wechat (^___^) meh le kita wechat... scan code puan eeiyss ni.... hehehe

Ni pulak game pou yang tengah femes. puan eeiysspun turut membela.. pou puan eeiyss nama paoyosh. Kalau nak mai melawat leh search nama paoyosh tu la.. kikikiki (^___^)
Sekarang ni, puan eeiyss sibuk setelkan qeja2 yang tertangguh masa puan eeiyss cuti bersalin 3bulan tu, dan pasni puan eeiyss akan mulakan qeja baru, insyaALLAH. nak blajaq2 buat benda baru jugak.. dah lama puan eeiyss pegang bahagian cuti HRMIS dan kad perakam waktu kakitangan. Ni nak serah ilmu kat orang lain pulak, dan puan eeiyss nak jaga servis pulak.. insyaAllah (^___^)

Selain dari tu jugak, puan eeiyss tengah try2 wat bisnes... dengan modai sket2 ja la dulu...
Sapa yang nak bli borongpun boleh gtau puan eeiyss (^___^)

1. BEDAK ARAB (laaa kan tengah femes...)
Stok cuma tinggai russet ja dah



2. CELAK ARAB (yang ni pun buleh tahan jugak permintaan... alhamdulillah)
available warna hitam, biru, pepel, putih


3. Sticker
STIKER KALIMAH SYAHADAH STATIK BERLAMPU
KELEBIHAN :
Stiker tulisan putih bertukar menjadi biru apabila brek di tekan.Cuma sambungkan ke wayar hitam dan merah di lampu brek ketiga.

Stiker Syahadah(EL) ini bukan seperti stiker biasa hanya boleh dilihat siang hari sahaja pada malam tidak jelas kelihatan. Stiker Syahadah(EL) ini pada waktu bila membrek tiba2 akan muncul kalimah Syahadah biru bersama lampu brek merah. Target market cukup mudah satu kereta muslim satu stiker.

CARA PEMASANGAN :
Sticker Syahadah statik bersambung dengan invertor atau di sebut relay ada 2 wayar ia itu hitam dan merah. Cara menyambung sticker.. Setiap lampu brek ketiga mempunyai 2 wayar iaitu hitam dan merah..boleh buka cover lampu brek ketiga Potong sedikit kulit wayar tersebut sampai nampak wayar cooper di dalam kemudian sambungkan wayar yang sama warna hitam dan putih dari sticker dan balut dengan tape Sticker ini dipasang dari dalam..tulisan putih menghala keluar dan tulisan putih yang akan mengeluarkan cahaya. Ketika cuaca gelap atau malam waktu siang macam sticker biasa nampak putih. Sticker ini siap dengan double sided tape untuk di lekat pada cermin.



MATERIAL : DENIM
PANJANG TUDUNG : 59-62CM
SAIZ : XXL
KOD TUDUNG : SADXXL-2

HARGA SEHELAI : RM60 (TIDAK TERMASUK POS)

MATERIAL : LYCRA CHIFFON
PANJANG TUDUNG : 41-43CM
SAIZ : L

HARGA SEHELAI : RM70 (TIDAK TERMASUK POS)

MATERIAL : LYCRA CHIFFON
PANJANG TUDUNG : 38CM
SAIZ : M

HARGA SEHELAI : RM55 (TIDAK TERMASUK POS)


5. AURA WHITEEEE pun adoooo (^___^) ni mang nak perabih stok... murah xsangga dah ni.. sapa2 berminat leh la msg/wasap/wechat ke no 0175777137 (^___^)



6. LATESSSSTTTTT (^____^)
HARGA KOLAGEN MAIXARA C- SENTIAL MASIH KEKAL SAMA RM90 FREE POS SMNNJUNG. 

4 in 1
VITAMIN C + KOLAGEN TALAPIA MET Tathione EKSTRAK STRAWBERRY
Gabungan hebat daripada extrak strawberry, vitamin C, kolagen dan gluta dalam satu tablet. 
Kolagen yang digunakan dari sumber ikan tilapia yang sangat berkualiti tinggi
Tidak memberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood seperti pure collagen marine (PMC).

Fungsi utama Maixara C-Sential:
1) Mencerahkan dan mengebukan seluruh badan dgn sekata
2) Melembabkan kulit dan menghaluskan kulit dan seluruh badan
3) Menganjalkan kulit (agen anti oksida dan anti penuaan)
4) Merawat jerawat, mengurangkan jeragat.

Mencantikkan kulit wajah & tubuh anda secara semulajadi
Berkesan dalam tempoh 2-7 hari sahaja, InsyaALLAH ♥
kesannya amat menakjubkan pastinya anda terpegun
Kulit cerah dan berseri, kulit menjadi lembut dan halus. 
Parut jerawat dan jeragat semakin pudar dan muka tidak kusam lagi 
Minum air dengan banyak. 
Sekurangnya 2 ke 3 liter sehari. 

Boleh diambil oleh:
Orang lelaki & perempuan umur 13 tahun ke atas
Ibu menyusu dan Ibu mengandung ( seelok slps 5 bln )
So cepatlah rebut peluang ni untuk menjadi cantik, menarik, kau memang debommm!

Ramai yg Sudah mencubanya. Anda bila lagi?? CEPATCEPATCEPAT ;)

***UNTUK ORDER DAN PERTANYAAN BOLEH PM ATAU MESEJ ATAU WASSAP ATAU WECHAT DI NO 0175777137 (eeiyss) @ EMAIL : eeiyss86@gmail.com



7. LAIN2 tu...
ada shishedo masker, foot detox, kordial babahhumaira, kek ceklat moist babahhumaira... erk! pengsan.. hehehe... (^___^) meh le ke fb puan eeiyss, soon insyaALLAH akan masuk ke page teratak siFaqir 'ilmu puloks (^___^)

Jom cuci mata (^___^)
bedak arab kat tangan

saja syoq sendirik (^___^)

model bedak arab (^___^)

model celak arab (^___^)

kordial babah (like fb muneera marketing)

nur 'aisya dan babahhumaira (cuti hari pekerja maren)

mengkalau tengok tv.. gitula...huuu~

nur aara imani

aara lagiks


Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥