Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

14
surat dah ada dalam peti

eh... alamak!

Lamaaaa sangat tak menyumbang perasaan di blog terchentaa ini~
rindu pulak nak membebel kat sini... ahaks

Bila ada 2 orang puteri kecik tu, memang kadang-kadang masaa lapang tu lebih indah bila dapat tiduq dari duk menaip tu.. muehehehehe

SiMerah dah nak masuk 3 tahun.. dah jadi seorang gadis~ awww! anak gadis dah beliau... cepat masa berlalu...



Aara... dah nak masuk 2 tahun jugak... 



Aara lebih pendiam tapi sangat aktif = kakak

Bila pikiaq2 balik... masa pegnen siMerah, puan eeiyss ada makan burung... (mitos ke apa tah, tapi orang kata kalau makan burung, anak jadi peramah sikit.. haha)

masa pegnenkan aara, puan eeiyss xmakan burung... banyakkkkk makan coklat! haha

bes2...

sebenaqnyaaaaa... puan eeiyss duk pulun nak bagi kuruih... mueheheh...



tengok 'STAR KING' haritu, teknik kuruih unik tu.. kena tiup straw 3minit setiap hari... 

puan eeiyss pun apalagi, pulun mbuih.. haha! 

sehari...

dua hari...

tiga hari...

entahlah!!! haha

tak tiup dah lepas tu... kekekeke

nak try???

1. sediakan sebatang straw



2. Potong straw 5cm



3. Ratakan salah satu hujung straw



4. Tutup separuh lubang straw dengan salotape



5. Mulut straw sebelah, tutup half dengan salotape tu



6. Tarik napaih dalam-dalam, n hembus kuat2 5 saat.



Buat tu selama 3minit ja setiap hari... nak kempiskan perut... hohoho~

nak buat apapun kena konsisten kan??? haha

selamat mencuba (^___~)





windu semua!!! xoxo

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (14) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥