Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

3
surat dah ada dalam peti

LEMANG PERLIS | HOT delivery

Nak diceritakan dengan penuh cerianyaaaa

opis nak buat jamuan raya~ jadi dorang tempah lemang dari kawan incik suami (^___^)

secara otomatiknya, incik arifpun jadi orang penting lemang buat sekali dengan kawan dia

memandangkan rumah kami ada port best untuk bakaq lemang, jadi keputusan membakaq jatuh ke atas kawasan tanah tepi umah kami tu~

80 batang ja untuk pejabat (^___^)


rentetan dari tu ***betui ka eja rentetan gitu

yang lebihan lemang untuk pejabat tu ada la orang nak beli dan merasa

bila dah beli n merasa

terus orang nak suruh incik arif bakaq lagi (^___^)

dari incik arif duk belajaq sikit-sikit

dia try buat sendiri untuk 2nd time ni...


dan kawan dia mai waktu nak bakaq~ 

baguih sangat kawan dia tu, jarang orang meniaga ni nak share tips a-z 

alhamdulillah, murahhh rezeki dia (^___^)

yang 2nd time tu dia mai tolong tengok-tengok n share tips api...

bila dah siap~ sedap! alhamdulillah




semua incik arif yang pulun buat, isteri dia ni qeja tangkap gambaq jaaaa(^___^)

upload fb

upload instagram

hohoho

tapi jangan pandang rendah, tak tolong... puan isss pulun kemas n basuh semua bekas dia tu tau~ besaqqqq oooo pertolongan tu... hohoho

(^___^)

apapun, sapa yang duk PERLIS, khassss C.O.D ke depan rumah anda!

buat tempahan sekarang!!! jangan malu jangan segan

leh tepon / wasap / msg incik arif 01135067137
atau isteri dia si eeiyss tu 0175777137



(^___^)

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥