Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

2
surat dah ada dalam peti

Aara Imani TURN 3 | Alhamdulillah

cepat ja masa berlalu kan? aara dah 3 tahun pun (^___^)v

bawah ni entry aara untuk setiap tahun(^___^) hoho

mama babah sayangggggg aara sangat

entry waktu melahirkan aara ada di SINI
AARA | 1 Tahun sudah~

Harini, genap 3 tahun dah anak mama ni. Aara sangat berdikari dan sangatttt penyayang. Semua barang kakak, aara jaga, tapi tak berkira untuk berkongsi barang aara

alhamdulillah, mama suka tengok

aara, hepi besday sayang, kehadiranmu menyinari dan menambah-nambah seri keluarga kita (^___^)

mama duk harappp keluaq 12.12.12, tapi aara buat syoq duk dalam perut mama

aara pilih sendiri tarikh nak keluaq~dengan izin DIA 05.01.2013 aara pertama kali berjumpa mama, babah (^___^)


05.01.2013~3.43kg

semangat dari kakak 2.6kg (^___^)v


bawak balik umah (^___^)v


macam biasa, rumah bersepah pada skala yang lebih baik dari zaman siMerah dulu (^__^)v








cukuq rambut aara







sebab babah yang jaga dengan rapi aara dan aisya, maka dua orang puteri ni rapattt sangat dengan babah

rasa macam satttt sangat aara besaq...






gambaq waktu tiduq yang berjaya di rakam (^___^)v tu je le qeja mama


15.06.2013~ 6 bulan aara


19.07.2013


november 2013











mama dengan tokwan (^___^)v





Besday aara 1 tahun (^___^)v



2014


Jun 2014


17.11.2014


29.11.2014


30.11.2014


Jun 2015


06.06.2015







aara sayang, moga membesar menjadi anak yang cemerlang dunia dan akhirat, moga aara sihattt sentiasa dan ceria-ceria selalu, penghibur hati mama babah dan semuaa orang... amin (^___^)

kami semua sayanggggg aara

hepi besday sayang

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (15) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (27) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥