::tinggaikan jejak kat sini tau::

Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

13
surat dah ada dalam peti

KAD PERAKAM WAKTU PEJABAT vs KAD PERAKAM WAKTU SOLAT

Kita kalut, sangat kalut dengan Kad Perakam Waktu kita

kalau punch naik warna merah

.

.

.

Pucat muka =( kena tulis alasan, kena tandatangan. Tau dak yang pemegang kad perakam waktu warna kuning kalau terdapat 3 catatan merah, surat tunjuk sebab akan dikeluarkan dan jika masih terdapat catatan merah lagi, kad akan ditukarkan kepada kad bewarna hijau.

Bagi pemegang kad hijau, catatan merah sebanyak dua kali sahaja akan menyebabkan pertukaran kad kepada warna merah pulak menyusul. 1 kali catatan merah di atas kad warna merah, tindakan TATATERTIB akan dilaksanakan.

.

.

.

undang-undang manusia

.

.


pernah dak terfikir tentang kad perakam waktu solat kita yang mana bosnya adalah ALLAH yang Maha Kuasa? Merahkah catatannya? Hitamkah? 


Tak takutkah kita beralasan dengan DIA?

Allahu, kerdilnya dirini kan? kat pandangan manusia kita pelihara disiplin kita, tapi kat pandangan Allah kita sangat tidak berdisiplin. Ini catatan muhasabah puan eeiyss~

sedangkan DIA yang bagi kita rezeki, pinjaman nyawa, pinjaman kehidupan dunia, pinjaman kegembiraan... tapi kita tak pernah mengadap dia dan memohon ampun dengan arahan 5waktu yang kita lewat-lewatkan? huhu

itu baru arahan solat.... belum nak sentuh arahan bertudung dll

kecikkkkkkk sangat kita

sungguh

kecik

(T_T)



Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

2
surat dah ada dalam peti

HERBLAX | Bukan Sekadar Kurus

dah berapa kali azam nak rajin update belog... tapi bagaikan angin berlalu

krik krik

krik krik

krik krik

.

.

.

.

.

v

Belog masih sunyi... banyak tugasan kat pejabat, banyak jugak kerja kat umah yang nak disiapkan. Baru-baru ni dapat tugasan jadi cikgu online di Kelas Nutrisi dalam applikasi WhatsApp tu tentang HERBLAX

Walaupun duk guna, duk makan, duk juai... tapi banyak yang kita tak tau pasai HERBLAX ni. Jadi, ada kelapangan sikit, gugel, rujuk buku, rujuk nutritionist, alhamdulillah. Dapat ilmu baru. Jadi nak share secara ekslusiv untuk customer #empayarTSFI dan semua yang membaca blog puan eeiyss (^___^)


ramaiiii orang amik HERBLAX ni untuk kurus, tapi HERBLAX ada misi yang lebih penting dari kuruih... HERBLAX untuk usus yang sihat, in syaa Allah.

Pernah dengaq pasai kerak usus?

selalunya banyak iklan kurus ada bagitau pasai kerak usus


ni rupa kerak usus ihsan gugel~ huhu

kenapa bahaya? sebab kerak yang lama-lama duk biaq dalam perut tu berkemungkinan akan menyebabkan kanser, na'uzubillah... selain itu, kerak usus jugak menghalang penyerapan nutrisi di usus kita tu... macam sinki kotoq, kita kena cuci jadi tak tersumbat...

kat sini la mai fungsi HERBLAX tu ;)


Paling penting untuk proses detox tu...



macam sama ja pulak dengan slide kat bawah... muehehehee

tu nak gitau peri pentingnya detox itew~ ahaks (^___^)



lepas proses detox ni perut akan rasa lebih ringan macam kapas... hohooh, tak lama amik herblax ni. Ikut kandungan kerak dalam usus tu~ kadang-kadang cepat, sebulan ja dah clear, dan waktu clear tu, makan pi la vitamin atau makanan yang ada nutrisi tinggi~ kesan cepat nampak...

makan vitamin kurus, akan cepatla proses kurus tu dll 

jangan takuitttt makan HERBLAX! ramai orang tak berani makan takut sakit perut, takut cirit. Next, puan eeiyss ceta apa yang ada dalam HERBLAX yang buat orang serammm sangat tu.

Nak Zohor dulu~ waktu rehat ja ada untuk update blog ;)

jumpa lagi next entry na... tq sudi baca

nak oder HERBLAX leh klik | SINI | #empayarTSFI

untuk SET DETOX BASIC leh klik | SINI | #empayarTSFI

untuk SET DETOX PREMIUM leh klik | SINI | #empayarTSFI

atau leh sembang2 dengan puan eeiyss di 0175777137 atau babah humaira~ arif di 01135067137




Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: yang sangat disukai ::


Get this widget here