::tinggaikan jejak kat sini tau::

Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

1
surat dah ada dalam peti

Cucuq Peneram Babah | h o h o h o

Balik qeja 2minggu lepas, tetiba babah bawak balik segala macam jenis tepung. Katanya dia tiba-tiba teringin nak makan peneram~ orang perlis panggei peneram, orang negeri lain panggei apa no? (^___^)

Dia kata dah tanya resepi kat MakTam dah resepi peneram, jadi dengan penuh semangatnya dia pi dapuq teruih buat, sebab peneram ni rupanya tak boleh goreng terus, kena peram jugak no

~~~sunyi sepi kat dapuq

kedengaran suara merdu aisya ja yang penuh dengan soalan kaji selidik dia atas perilaku babah dia, manakala aara pulak hanya dengaq bunyi-bunyian katok nu, katok ni, bukak tutup peti ais

~~~sunyi sepi lagi

pi jenguk kat dapuq tengok bahan dah nak hampir siap, tugas mama hanyalah tunggu nak tangkap gambaq masuk ig (instagram~hohoho)

pulun tangkap~~~

pastu malam tu goreng....

....

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

***gambaq ilang (T____T)

keras kedekiang! baling dinding pun boleh retak... hohoho~

tak berputus asa, nak belajaq kena berguru jugak, tak leh dengaq petua thru henpon ja, nak pi kat maktam, dia jauh, jadi pi umah ngah (^___^)

maka bermulalah pembelian bahan semula dengan penuh gigihnya...

sampai ja umah ngah terus duk bersila tuang bahan






warna dah ada... lepas tu kena uli


lepas tu tunggu malam sikit baru goreng, tapi balik umah kami macam besa, tak nyempat dah. Jadi terus goreng sikit~ hmmmmmm

hmmmmm lagi (T____T)

keraih 




masih sama~cuma rapuh dan boleh dimakan berbanding buat dengan tak berguru (^___^)

tambah ayaq sket, gugel kata ayaq hangat (panas) atau suam...

try pun sama

esok buat lagi, tambah lagi ayaq, pun sama

pasrahhhh (T____T)

nanti pi blajaq lain (T____T)

tak jadi jugak...

oleh yang demikian, layannnn gambaq siMerah Humaira yang semakin banyak cakap, semakin banyak bertanya, dan si aara yang pemalu... hoho

payah sungguh nak tangkap gambaq depa dua la ni

siMerah Humaira

dah nak masuk 4 tahun 12.12.15 ni



dengan maktok

jalan-jalan di waktu petang

aara pun dah besaq dah

dah nak masuk 3 tahun 5h januari tahun depan (^___^)

jarang buh gambaq mama~atas moto dengan babah ngan aara kat dalam raga depan (^___^)
jumpa lagi next post in syaa Allah

tq sudi menziarah dan membaca di Teratak ambo

xoxo

nak oder shaklee leh direct wasap puan eeiyss na ---> 0175777137


Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

0
surat dah ada dalam peti

SHAKLEE PERLIS | Y.E.S! YES is YES (^___^)

Mei hingga Oktober,

.
.
.

Bukan takat FREE Vita-Lea (^___^)

TAPI

Shaklee perkenalkan YES

Young Entrepreneur System

Bukan takat yang berminat untuk berbisnes dengan shaklee, tapi set-set yang YES tawarkanpun sangat gempaks

1. YES : Healthy PreNatal (Set Kehamilan)


2. YES : Healthy Postnatal (Set Berpantang)


3. YES : Healthy Fitness Set ( Cinch Cafe Latte - 2tong)


4. YES : Healthy Fitness Set ( Cinch Chocolate - 2tong)


5. YES : Healthy Fitness Set ( Choco dan Cafe Latte)


6. YES : Healthy Fitness Set ( Vanila dan Cafe Latte)


7. YES : Healthy Fitness Set ( Vanila dan Choco)


8. YES : Healthy Young Living


Sebenaqnya lagi satu poster untuk | YES : Healthy Fitness Set ( Cinch Vanila - 2tong) | tertinggai~ hoho

Tapi ada ja pilihan tu (^___^)

apa yang menarik sangat set YES ni berbanding set berpantang biasa yang boleh pilih nak yang mana satu tu?

YES ni istimewanya di ---> 017-577 7137 (eeiyss) baru leh ceta (^___^)





Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: yang sangat disukai ::


Get this widget here

::KeLik yAnG ManA sOka::