::tinggaikan jejak kat sini tau::

Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

2
surat dah ada dalam peti

Ayong! hepi besday!!!

Alhamdulillah
12.12.14 hari tu Nur 'Aisya Humaira dah masuk 3tahun

Alhamdulillah

Dah besaq dah siMerah (^___^)

setahun yang lalu, buk keluaq entry ni


 Ingat dak? la ni dah 3 dahhh ;)

Sebelum besday dia lagi semua kek adalah kek dia...

"kek besday yong! yong punya!"

yong = ayong = along = anak yang sulung

dia bahasakan diri dia 'ayong/yong' bila cakap dengan kami

sebelum besday dia, besday mama dia...

26.11 haritu~

tak boleh sapa wish hepi besday mama, satg dia teyak guling-guling tak puas hati

jadi kek yang dibeli hanya mampu lihat la

berdarah mama tengok kek tu, tapi xleh pegang... haha!



takpala... apakan daya~ahaks


tengok tu, dia dulu yang pegang nak potong. Adik sopan tak sangga dah duk tunggu orang potong... hhooho


tengok depa pun dah rasa bahagia...

bila sampai besday dia...

senyum dari pagi sampai petang! hoho



tengok ja kek tu tak benti lagi tak bawak pi depan umah.

disebabkan depa minat sungguh PZD ni, amik katun tu. tambah watak adik tu nama sama ngan aara, jadi double triple la depa suka..

...err

xtualy, mama pun suka! woha!

babah bacakan doa~



Moga jadi anak yang solehah ye SiMerah...uhuuu~ sayu pulak


potong kek



adik bulan 1 ni cukup 2tahun, tunggu ha~ hoho



red velvet dari hannah cookies and cafe

apapun, moga kedua-dua anakanda mama sihat selalu dan jadi anak yang solehah, cemerlang dunia, cemerlang akhirat.. amin ;)

aisya... hepi besday ;)






Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

4
surat dah ada dalam peti

SHAKLEE DOUBLE PROMOTION NOV '14 : wahhhh!

Bulan ni (November 2014) Omega sangatlah disebut-sebut. Awat ha?
Sebab bulan ni adalah bulan DOUBLE PROMOTION Omega Guard!!!
BELI 6 botoi + 1 botoi FREE

BELI 2 botoi dapat 5% OFF


ha.... tediaaa
Apa yang besssst sangat dengan Omega ni???
40% daripada pelajar yang ambil OMEGA 3, menunjukkan peningkatan mendadak dalam PEMBELAJARAN; membaca, mengeja dan tingkahlaku
Source : learningfundamental.au.
Tu untuk kanak-kanak. siMerah Humaira stat makan umuq dalam dekat-dekat nak masuk 2tahun haritu. Dia senang makan ubat/vitamin. Jadi, kasi dia, dia kunyah-kunyah, buang kulit luaq tu ja...

Bagi anak-anak yang payah sikit, atau kecik lagi nak bagi telan, leh cucuk amik isi dalam tu campuq dalam susu atau makanan depa... senang. In syaa Allah

Untuk Ibu hamil pulak, amik Omega Guard pada trimister akhir tu, membantu perkembangan otak and mata baby dalam rahim kita tu. 
Maktok + siMerah
Untuk yang nak bakaq lemak bagi cayaq lajuuuu ja tu and rendahkan KOLESTROL, pun boleh amik omega selain dari baik untuk kurangkan risiko serangan jantung jugak.

Banyak fungsi dia kan? apa lagi jom!
nak oder??? list semuaaaa produk --->http://bit.ly/SemuaProdukEeiyss
Doa, doa dan doa tu jangan lupa na? hohohoho

Nak join group wasap Sahabat TSFI, leh maklum kat puan eeiyss na --> +60175777137 (tawaran istimewa hanya kat sini... ahaks)
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: yang sangat disukai ::


Get this widget here