::tinggaikan jejak kat sini tau::

Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

4
surat dah ada dalam peti

SHAKLEE PERLIS | Header ku bertukaq

Alhamdulillah

hari biasa xsempat nak update blog~ hari jumaat selain dari perniagaan stop kejap, rehat yang panjang ni kenala guna sebaik mungkin (^___^)

Shaklee side income. Pekerjaan utama harus diutamakan, jadi banyak wasap cust yang mana sempat balas, nak full consultation, kena tunggu malam sikit... in syaa Allah

Lamaaa sangat tak tukaq header

jadi memandangkan takdak sapa kat pejabat ni, puan eeiyss pun apalagi...


sambil...

ambik peluang update blog

semak dak header tu?

sebelum ni kan yang ni... dah lama sangat tak beri sentuhan baru


pastu la jadi gini

v

v

v


semak dak? huhu

sekarang niat tu nak rajin update blog, sebab info yang ada thru fb susah customer nak carik balik... so kena kemas dan tersusun kat dalam blog, bagi senang orang refer.

Nak buat ikut orang senang la ja la nak copypaste, tapi khas untuk #empayarTSFI nak jugak bagi kelainan

ramai yang juai shaklee tapi ramai jugak yang masih belum cuba shaklee, kena yakin dengan rezeki yang Allah nak kasi. Semangat!

(^___^)

Ramaiiii yang tanya macam mana nak amik vitamin dan lain-lain, ada yang customer ada yang customer orang, bagi yang menjuai, jangan biarkan customer anda diselubungi misteriiii na... guide elok2

menjuai bukan sekadar ada keuntungan tapi sharing kebaikan untuk kehidupan yang lebih sihat, in syaa Allah

Panjang pulak entry ni, ringkasnya HEADER DAH TUKAQ! hhohoho tu ja (^___^)
bagi wargaaaaa PERLIS!!! 

Taip 'shaklee perlis' di incik gugel dan anda akan nampak kartun pink duk senyum tu~


inilah dia

http://sanisahsabu.blogpot.com 

eeiyss ---> 0175777137 
FREE Consultation
CEO/FOUNDER #empayarTSFI



Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

4
surat dah ada dalam peti

SHAKLEE PERLIS | Be Part of Shaklee Effects

Alhamdulillah

Alhamdulillah

Alhamdulillah

Tiada kata terindah seindah puji-pujian terhadap Pencipta.

.

.

.

.

.

Puan eeiyss dah supervisor!!!

Lama sangat duk kat tempat Distributor tu, Alhamdulillah Allah beri kesempatan. huhu


*terharu*

stat didaftarkan 30 September 2013 (^___^)

dengan bonus stat rm30 macam tu je, masa tu shaklee kasi cek. jadi kena pi cash kat bank. Walaupun rm30~ tapiiiiii rasa nak golek-golek ja hepi

Tau dak keahlian shaklee ni ada TIGA jenis...

1. Bayaq yuran keahlian RM79.50 seumuq hidup

2. Yuran PERCUMA dengan belian barang RM700.00 + RM10.60 pos

3. Yuran PERCUMA dengan belian barang RM800.00 + Pos percuma

Ramaiiiiiii sangat pilih yang percuma semuanyaaa. Kumpui oder kengkawan, beli sekali dan kita dapat free membership + cashback dari shaklee lebih kurang RM30 tadi ;) Jimat + Untung = JIMTUNG

kekekekekeke ;p

walau permulaan puan eeiyss dengan RM30 tu, alhamdulillah, berkembang biak. turun naik tu adat, tapi bila dah sampai rank SUPERVISOR, kunci kepada peluang-peluang lain dah terbukak

*macam main game pulak kan~enjoy the moment sharing n sharing ;)

palinggg utama bonus dah 4angka! *mata masuk habuk

leh buat banyakkkk sangat benda dengan bonus tu. esok trus masuk akaun +++ insentiv naik rank yang shaklee kasi


tengok mak hepi adalah satu hadiah yang tak ternilai...huhu

doakan na kawan-kawan pembaca yang budiman, moga dipermudahkan urusan ke ranking yang seterusnya...

sapa yang nak try bina pendapatan dengan shaklee leh contact puan eeiyss na ---> 0175777137

shaklee bukan sekadar bisness, tapi lebihhhh daripada tu ;)

xoxo

jumpa di next entry uolls~ tq

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: yang sangat disukai ::


Get this widget here