::tinggaikan jejak kat sini tau::

Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

13
surat dah ada dalam peti

Mencari CINTA~

Lamaaaaa xberkarya... dulu, awai2 buat blog mang niat nak jadiks penulis (^___~) hoohoho

Ni antara memori kisah benarrrr yang terlakar menjadi memori...

| DARIKU |

Banyak episod woooo.... berjuta tima kasih bagi yang sudi membaca kisah dulu2 tu ;) terharu! ada jugak orang baca (^___^)

Tulis syoq sendiri dulu ;) sekarang baru tau konsep ziarah menziarahi...

Alhamdulillah... Alhamdulillah ;)

Puan eeiyss nak kongsi apa yang puan eeiyss dapat ;)

Mencari CINTA-NYA~~~

Allahu robbi... kerdil ja diri kadang-kadang bila pikiaq, xdak hala tuju...

Sebenaqnya jalan dah terbentang luasss.... cuma kita yang buta dalam memilih jalan....

Sedih... 

Puan eeiyss pun masih belajaq, mengenal diri, muhasabah! Banyaq yang nak kena repair, banyak yang nak kena cloroq.. hati dah berdaki tebai... takut berkarat susah nak tanggai... huhu

Mula dengan solat, kita pakat2 hayati makna.. nak capai khusuq bukan mudah... macam-macam benda mai dalam kepala waktu tu.. Termasuklah idea2 yang BERNAS... Allah... dugaannnn

Jom kita belek2 ;) cari2 dapat yang kiut dari blog | INI |

Moga pahala berganda-ganda atas ilmu yang disharing beliau ;)











Kerna CINTA itu milikNYA, maka kembalilah kepadaNYA ;'(

Terimalah solat kami ya Allah, ya Rahman, ya Rahim...

Satukanlah kami dalam rahmat dan kumpulkan kami dalam JannahMu 

Amin





| eeiyss | FB: Sanisah Eeiyss | 0175777137 | eeiyss86@gmail.com | Shaklee Independent Distributor | 967096 |

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

8
surat dah ada dalam peti

| Tips Unik | Cantik dan Kurus cara 'STAR KING'

 [ AMARAN: ENTRY INI PENUH DENGAN GAMBAQ... Sila jangan muntah ;) ]

Atas permintaan seorang teman blogger yang best (rietta) tq untuk komen, is dah update bawah setiap gambaq ada caption (^___^)

Baru nak mai update blog... tengok2 kat screen laptop ada....


Tengok babahhumaira duk kalut cari resepi Daging Dendeng...

nanti kita tengok beliau nak update dak blog ;) beliau dah rajin update la ni.. hohoho

eh, puan eeiyss bukan nak ceta pasai resepi, babahhumaira yang rajin masak... hohoho... Puan eeiyss nak ceta pasai Cantik dan Kurus cara 'STAR KING'

Sebenaqnya ada tips yang sangat bes dan unik, tapi puan eeiyss tak perasan yang puan eeiyss dah padam dari rekod astro tu... uhuk3...

Tapi, puan eeiyss gantikan dengan tips ni ;)

STAR KING ni bawak benda pelik2, mang puan eeiyss suka layannnn ;)

Sekarang ni dah ada fungsi rekod tu, jadi rekod je, bila2 ada masa free, puan eeiyss tengokla ;)

Dulu kena menunggu til midnite, kalau terlepas, tertiduq, pakai xleh tengok dah, puan eeiyss bukan jenis fanatik sampai kena cari dalam youtube... jadi terlepas... biarkannnnn ;)

ok...

Ready???


sory, tv puan eeiyss dah terukkk...

siMerah punya kerjaaa... biarkannnn... dia sedang belajarrrr ;)

Asai xkelam gelemat teruih sudah... haha


Inilah dia incik Tangan Magis katanya...

Mang retis2 korea, guna khidmat dia untuk keruih menawan. Kalau terdesak sangat, urutan dia leh bertahan seminggu kalau xsalah. Kalau urutan tu konsisten, in syaa Allah ;)

" Saya akan cuba untuk kurangkan ukuran lengan hari ini"

"...nak buang lemak perut dan kedutan di hidung..."
"-...dan lemak di tangan.
-Itu kawasan yang sukar"
"Saya akan ajar anda cara untuk buang..."
"...semua lemak berlebihan yang ada akibat peningkatan usia."
"Kawasan pertama yang saya nak buat hari ni,..."
"...kawasan yang paling dibenci oleh semua wanita."
"Atas lengan."
"Saya akan cuba untuk kurangkan ukuran lengan hari ini."

"Selamat datang.
Mari ukur lengan dia dulu."

SiMerah yang xsaited dengan camera ;) hohoh

Hari ni Puan eeiyss share yang lengan ja dulu ;)

Dia amik penonton kat studio tu...
"Pita ini kata tepat 40cm."

 Dia ukuq dulu ukurlilit lengan, pastu dia buat urutan... xlama pun... zsampai 5minit kot...

Dia kata selulit leh buat, tapi kita kena pecah2kan dulu lemak2 di kawasan yang berkaitan...

"Wanita paling nak kuruskan lengan atas."

 Sila abaikan kekusyuqkan siMerah... nak kurus!!!

"Ia tersumbat"

"Dia sudah kurus sedikit
jika anda rasa."


 Memang nampak beza lengan kanan dan kiri dia...

"Ia sudah sangat lain!"

"36cm!"

"36cm!"

"Bayangkan betapa banyaknya itu."

"...ramai wanita tahu tentang
mengurut ketiak..."

"...tapi mereka tak tahu
tentang urut bahu."

"Ia tertekan di sini
di bahagian sendi."

"Penting untuk urut kawasan ini."

"Kemudian ia akan lembut."

"Langkah seterusnya
ialah urut ketiak."



 Semua retis2 jemputan dan tetap kat situ semua pakat try... bukan depa ja... puan eeiyss ngan babahhumaira pun kaluit try... haha

"Kemudia urut lengan."

"Letak sedikit minyak dan
urut dari siku ke ketiak."

"Gunakan lengkungan antara
ibu jari dan jari telunjuk."


"-Dengan lembut begini.
-Ke bawah."

"Bahagian mana yang awak nak urut seterusnya?"

"Bahagian yang
semua wanita risaukan."


"Muka dan kehilangan
keanjalan pada muka."

next nanti puan eeiyss share untuk anjalkan kulit muka lak...

Muntah satgi tengok gambaqqqq ja kan... hohoho

leh la try apply... mudah je... ;)

| eeiyss | FB: Sanisah Eeiyss | 0175777137 | eeiyss86@gmail.com | Shaklee Independent Distributor | 967096 |

SHAPE UP SET
Cinch Shake Mix | Cinch Energy Tea Mix | Lecithin | Herblax

Tapi kalau nak bakaq itu lemakkkk ;) OMEGA mang terbaekkk ;) in syaa Allah* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: yang sangat disukai ::


Get this widget here