::tinggaikan jejak kat sini tau::

Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

4
surat dah ada dalam peti

SHAKLEE DOUBLE PROMOTION NOV '14 : wahhhh!

Bulan ni (November 2014) Omega sangatlah disebut-sebut. Awat ha?
Sebab bulan ni adalah bulan DOUBLE PROMOTION Omega Guard!!!
BELI 6 botoi + 1 botoi FREE

BELI 2 botoi dapat 5% OFF


ha.... tediaaa
Apa yang besssst sangat dengan Omega ni???
40% daripada pelajar yang ambil OMEGA 3, menunjukkan peningkatan mendadak dalam PEMBELAJARAN; membaca, mengeja dan tingkahlaku
Source : learningfundamental.au.
Tu untuk kanak-kanak. siMerah Humaira stat makan umuq dalam dekat-dekat nak masuk 2tahun haritu. Dia senang makan ubat/vitamin. Jadi, kasi dia, dia kunyah-kunyah, buang kulit luaq tu ja...

Bagi anak-anak yang payah sikit, atau kecik lagi nak bagi telan, leh cucuk amik isi dalam tu campuq dalam susu atau makanan depa... senang. In syaa Allah

Untuk Ibu hamil pulak, amik Omega Guard pada trimister akhir tu, membantu perkembangan otak and mata baby dalam rahim kita tu. 
Maktok + siMerah
Untuk yang nak bakaq lemak bagi cayaq lajuuuu ja tu and rendahkan KOLESTROL, pun boleh amik omega selain dari baik untuk kurangkan risiko serangan jantung jugak.

Banyak fungsi dia kan? apa lagi jom!
nak oder??? list semuaaaa produk --->http://bit.ly/SemuaProdukEeiyss
Doa, doa dan doa tu jangan lupa na? hohohoho

Nak join group wasap Sahabat TSFI, leh maklum kat puan eeiyss na --> +60175777137 (tawaran istimewa hanya kat sini... ahaks)
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

13
surat dah ada dalam peti

eh... alamak!

Lamaaaa sangat tak menyumbang perasaan di blog terchentaa ini~
rindu pulak nak membebel kat sini... ahaks

Bila ada 2 orang puteri kecik tu, memang kadang-kadang masaa lapang tu lebih indah bila dapat tiduq dari duk menaip tu.. muehehehehe

SiMerah dah nak masuk 3 tahun.. dah jadi seorang gadis~ awww! anak gadis dah beliau... cepat masa berlalu...



Aara... dah nak masuk 2 tahun jugak... 



Aara lebih pendiam tapi sangat aktif = kakak

Bila pikiaq2 balik... masa pegnen siMerah, puan eeiyss ada makan burung... (mitos ke apa tah, tapi orang kata kalau makan burung, anak jadi peramah sikit.. haha)

masa pegnenkan aara, puan eeiyss xmakan burung... banyakkkkk makan coklat! haha

bes2...

sebenaqnyaaaaa... puan eeiyss duk pulun nak bagi kuruih... mueheheh...



tengok 'STAR KING' haritu, teknik kuruih unik tu.. kena tiup straw 3minit setiap hari... 

puan eeiyss pun apalagi, pulun mbuih.. haha! 

sehari...

dua hari...

tiga hari...

entahlah!!! haha

tak tiup dah lepas tu... kekekeke

nak try???

1. sediakan sebatang straw



2. Potong straw 5cm



3. Ratakan salah satu hujung straw



4. Tutup separuh lubang straw dengan salotape



5. Mulut straw sebelah, tutup half dengan salotape tu



6. Tarik napaih dalam-dalam, n hembus kuat2 5 saat.



Buat tu selama 3minit ja setiap hari... nak kempiskan perut... hohoho~

nak buat apapun kena konsisten kan??? haha

selamat mencuba (^___~)





windu semua!!! xoxo

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: yang sangat disukai ::


Get this widget here