::tinggaikan jejak kat sini tau::

Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

1
surat dah ada dalam peti

BABAH DAH KURUS???!



Pertama sekali tqqqq bagi yang komen di | besday aara | tu (posting sebelum ni)~ tak sempat nak blogwalking tapi ai akan ziarah rumah anda semua~ TQ (^____^)

...errrr

yang sebenaqnya~

puan eeiyss banyak kongsi tips~ tapi yang apply tips tu babah humaira pulak~

tengok-tengok dia pulak yang turun berat badan! woha~

takpala... suami kita jugak kan~

sebabkan dia dah turun 7KG!

makan puan eeiyss pun xleh la nak duk diam (T___T) 

menangis dalam hati~



apa yang dia buat?

meh puan eeiyss kongsikan serba sedikit~

pertama sekali dia memang amik HERBLAX

Setiap hari sampai la~ 

HERBLAX ni ada teknik pengambilan dia~ kena tanya SID

atau nutritionist~

orang yang juai kena ada tanggungjawab untuk terang jugak~

herblax ni ada  dalam set DETOX~

Kenapa perlu detox? sebab nak buang kerak2 kat usus tu bagi bersih, jadi penyerapan vitamin dan zat yang kita amik dari supplemen atau sayuq semua tu senang berlaku.


Herblax ni ada daun senna yang berfungsi macam julap tapi julap yang sihat~ cuci kerak usus tu

herblax ni penting~

bila dah perut dah ok, dia pi workout jugak.. pi gym

kat gym selalu juai whey. Whey ni protein, shaklee pun ada jugak CINCH dan ESP~ tapi untuk pembentukan otot bagi dia yang duk pi gym tu puan eeiyss suh amik CINCH~ protein yang sangat best sebab berasaskan sumber semulajadi

... hari2 jugak kami buat infused water tu~ 

takat ni dulu... nati ceta lain pasai infused water.. ahaks (^____^)

nak tau lanjut leh ja wasap puan eeiyss | 0175777137 

ataupun kot nak oder na (^___^)

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

5
surat dah ada dalam peti

AARA IMANI | 2 Tahun

05 Januari 2015

Aara dah genap 2 tahun

alhamdulillah (^____^)

baru je sambut besday ayong [siMERAH] 12.12.14 haritu 3 tahun

dah sampai untuk besday aara pulak~


amik kek dari sini pulak~

ayong dulu dari hannah cookies~

mempelbagaikan rasa (^____^)


pengalaman melahir aara sama macam melahirkan aisya~

cuma aisya adalah aisya dan aara adalah aara


sekarang dah dua tahun pun~

moga jadi anak yang solehah yang cemerlang dunia dan cemerlang akhirat,In Syaa Allah

Buat majlis sikit-sikit untuk dia





cendawan kat kek pun jatuh sebab si aara dah tak sabaq-sabaq nak kutip (^___^)

alhamdulillah ada rezeki mereka untuk majlis yang simple ja~

yang penting doaaaa untuk kedua-dua anakanda itu sentiasa di hati

in syaa Allah (^___^)





Aara,
Hepi besday sayang~

Luv,
Mama (^___^)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bulan ni PROMOSI ALFAFA COMPLEX




Alfafa ni~
agen detox yang sangat baik untuk tubuh badan
kalau nak kurus
nak cantik tapi tak DETOX memang vitamin payah nak function well~

try dulu untuk sebulan set DETOX ni~
saya pun nak oder ni~ jom detox dulu uollsss~
pastu rasai sendiri perubahan bila makan vitamin yang anda fokus~
Sanisah Eeiyss ^^ 0175777137
Arif Fazd ^^ 01135067137


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: yang sangat disukai ::


Get this widget here