Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

9
surat dah ada dalam peti

Si Merah Humaira, hepi besday sayang

SiMerah Humaira dah 4 Tahun!!!

NOTA : 'Aisya sayang, baca ni bila kamu dah pandai membaca na (^____^)

Alhamdulillah, seperti yang anda semua pembaca comei yang duk ikut baca blog puan eeiyss, musti tau yang puan eeiyss paling banyak update pasai siMerah ni dari dia lahir sampai la dapat adik, dapat adik ja... blog tinggai

tak menang tangan, ni ingat nak aktif blik lepas pikiaq panjang n buat blog asing untuk bisness shaklee n lemang ~~~ hoho

siMerah Humaira


waktu ni pi makan kat kola perlis, siMerah masih duk dalam rahim mama~ tempat yang penuh dengan kasih sayang tidak terhingga~ allahu subhanallah


12.12.2011 lahirmu membawa berbillion kemanisan yang tak terhingga... pagi 11.04 pagi yang cumil di Hospital Tengku Fauziah, Kangar, Perlis

Entri dia lahir paling banyakkk (^___^)


keluaq-keluaq teyak sampai merah muka... sebab tu namamu siMerah ;)


 14.01.2012


15.01.2012


15.03.2012

11.05.2012


01.06.2012


09.06.2012


dari henpon~taktau tarikh


25.08.2012


25.08.2012


26.08.2012~ raya time ni...

aisya ni stat jalan umuq 11 bulan lagi... cepat dia sebab nak jaga adik (^___^)


17.12.2012


16.01.2013~waktu ni dah ada adik


20.01.2013


20.01.2013


07.03.2013


10.03.21013


26.03.2013


03.07.2013~wif ucu mia (^___^)


november 2013


november 2013


Januari 2014


2015~cepat masa berlalu


moga 'aisya jadi anak yang solehah, cemerlang dunia, cemerlang akhirat (^___^) next yer dah stat ke tadika... dah jadi anak dara rupanya anak cumil mama ni... huhu


hepi besday sayang (^___^)


Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

9 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Yana Libra Yana Libra said...

comelnyeee...hepi besday..moga jadi anak yg solehah :)

Kakzakie Purvit Kakzakie Purvit said...

Sanah helwa ye anakanda Humaira:)
Semoga menjadi anak yg solehah.

Mummydearie Mummydearie said...

Happy birthday ya si comel! Akak pun sama masa anak kecil-kecil suka betul ambil gambar anak-anak nak buat kenangan ^_^

Zee Suhaini Zee Suhaini said...

ala comelnya anak dara..
selamat hari lahir merah..

Nafira usof Nafira usof said...

Selamat Hari Lahir Merah.
Semoga jadi anak yang solehah.
berjaya dunia dan akhirat. amin~

Puan Kutu Puan Kutu said...

comel betul humaira..selamat hari lahir..semoga membesar jadi anak solehah dunia akhirat..

aryan azra aryan azra said...

selamat hari lahir sayang, moga jadi anak solehah, cemerlang dunia dan akhirat..hari lahirnya selang beberapa hari je dari anak kedua akak..9 dis 2011...tahun depan dah masuk tadika

Anonymous Anonymous said...

tu dia, comelnya baby. happy bday dear

aizamia3 aizamia3 said...

Alhamdulillah..
Moga menjadi anak solehah kebanggaan keluarga.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥