Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

14
surat dah ada dalam peti

focus myra! CHAIYOK2

sleeping~lalala

focus I

focus II

Entri segera untuk hari ni... uhuk3
tak sempat lagi nak BW, coming soon ye kengkawan (^____^)

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

18
surat dah ada dalam peti

kasih itu sangat indah...insyaALLAH

MrHubby outstation hari ni, tengat nak makan | tembikai rindu |, jadi ajak mak kuar bli tembikai. Semalam puan eeiyss letih sangat, masa myHubby g solat di masjid, sempatla main-main ngan siMERAH Humaira ngan basuh baju, bila beliau balik, puan eeiyss tengok beliau belikan bahan-bahan nak goreng keow teow, badan waktu tu dah tak terdaya nak tolong, lagipun siMERAH Humaira tak tido, puan is jaga siMERAH sementara mrHubby hidangkan keow teow bollywood beliau. Makan kena ikut shif jugakla, ganti-ganti pegang siMERAH Humaira.

myra tido

Masa turn puan eeiyss makan, alahai, mata tak dah tak larat nak bukak. Terus tertido. Dalam mamai, nampak mrHubby tidurkan siMERAH atas katil. Sangat mengantuk. Tak leh nak bangun tolong. Maaf ye babah (^____^) yang tu je perkara terakhir dalam pandangan mata yang samar-samar puan eeiyss. Telinga masih lagi aktif dan sempat juga menangkap bunyi seseorang sedang membasuh pinggan di sinki dapur. Juga puan eeiyss tak mampu gerakkan badan untuk menolong. Memang sangat letih sehingga sedar tak sedar, mrHubby kejutkan jam 12.30 tengah malam untuk masuk tidur dalam bilik.

Tengok atas katil siMERAH Humaira dah takde, tengok kat buaianpun takde, tengok tepi puan eeiysspun takde, rupanya mak dah bawak masuk siMERAH Humaira dalam bilik dia, dengan mata yang masih berbaki mamai, puan eeiyss melangkah ke dapur, sinki licin, baju yang puan eeiyss basuh dah tersidai kat ruang yang sepatutnya, CLEAR! 

Hari ni tanya mak, sape yang basuh pinggan, mak kata tatau, dia ingat puan eeiyss yang basuh, tadak orang len lagi kecuali mrHubby, huhu. kain? sapa sidai? mak jawab, dia sempat tolong sidai setengah, pastu bawak siMerah Humaira tido, yang sambungnya tak len dan tak bukan, mrHubby, huhu.

ENTRI INI HANYA INGIN MELUAHKAN RASA TERHARU DAN TERIMA KASIH KEPADA mrHUBBY DAN MAK. KASIH KALIAN SANGAT INDAH! huhu

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

8
surat dah ada dalam peti

5# SpOnTanEOus ThuRsdAy



Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

23
surat dah ada dalam peti

10#WorDLeSs WeDNesDay

kelik untuk tumbesaran yang sihat (^_____^)


Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

28
surat dah ada dalam peti

Maaf yang cumil

Sabtu ngan ahad witu tak sempat nak update belog, biasalah, hari cuti untuk myra, hhohoho
incik suami busy kat upis dia, ada program. Rentetan ( betui ka ejaan ni ? ) dari teringatkatanak, puan eeiysspun dapat tempias dia, hohohoho.

bangun pagi dapat ni

yellow + pink roses

dan ni

cute cake

tengs for da lurvly sori, sangat terharu.

cute sory

Dulu dah dapat PINK , 2nd time waktu anniversary dapat MERAH HATI, kali ni upgrade wif 2colour YELLOW-PINK.
(nak tau maksud yang is pernah share dulu, leh kelik link (^____^))

p/s : luv u abang... hhuhu
moga Allah kekalkan cinta ini hingga ke syurga...huhu

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

24
surat dah ada dalam peti

FriDaY's mOod #001 : Cerita sebuah IKHLAS itu

Is nak share sesuatu yang is share dari orang share (^___^) 
p/s : berapa banyak perkataan share yang kamu dapat baca? Hehe

Rasulullah SAW bersabda,
"Sampaikanlah dariku walaupun hanya satu ayat"
Hadis Riwayat Ahmad, Bukhari, Tirmizi


[ kelik untuk lebih jelas , kalau tak jelas la... hohoho ]


Tips : Keikhlasan itu sangat unik kan? Hanya DIA yang mampu menilai sejauh mana keikhlasan hambaNYA. Ganjarannya? Super2 terbaik. Kalau tak dapat kat sini, kita akan dapat di SANA. Macam tu lah dalam rumahtangga, walaupun keperluan dkehidupan kita amat terhad kadangnya, andai ikhlas terhadap pasangan, DIA akan cukupkan keperluan itu. InsyaALLAH (^___^)

FRIDAY's MOOD ini salah satu entri perkongsian ilmu yang boleh kita sama-sama ambil manfaat, insyaALLAH

p/s: myra in blueeeeeeee mud (^___^)

( hye semua !!! )

jom jenjalan (^___^)

...and (^______^) smile

blue mood (^___^)


Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

21
surat dah ada dalam peti

9#WorDLeSs WeDNesDay


sapa minat honda jazz hijau ? cantik sangat ! kelik SINI
[ me wif my little humaira ]


taken by mr hubby
we luv u !



Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

19
surat dah ada dalam peti

✿ myra meniarap sudah ✿

SiMerah Humaira dah leh meniarap, suatu hadiah yang amat bermakna buat kami at 3month and 5days old, insyaALLAH. Esok, 20 mac 2012, genap sudah 2tahun kami bertunang, ahaks ! Esok juga ( 20 Mac 2012 ) adalah hari ulangtahun kelahiran incik suami

❝Abang, Selamat Ulangtahun Kelahiran, moga dengan pertambahan usia ni, terdapat keberkatan dalam hidup abang, dan kita sekeluarga jugak ! amin❞





(^____^)

p/s : incik safwan, tolong design gambaq bagi cun leh? hoho

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

17
surat dah ada dalam peti

myra merajuk !

Alhamdulillah, puan eeiyss dah berjaya menghabiskan 5 hari dalam minggu ni bekerja dengan penuh tekun dan banyak perubahan skop kerja yang puan eeiyss terima, alhamdulillah. Semakin mudah dan insyaALLAH akan ditambahbaik kerja-kerja yang sedia ada. Terima kasih kepada pihak pengurusan yang memudahkan lagi kerja puan eeiyss dipejabat. hmmmm

Ini juga bermakna, sudah seminggu siMerah Humaira duk dengan maktok dia . Dia hepi sangat dengan maktok, tapi dia merajuk dengan puan eeiyss ! huhu

Dengan babahpun punyala sembang tak sangga-sangga ni, bila puan eeiyss menyampuk ja, terus pandang kat lain. Waawawawawa ! lagi puan eeiyss pegang dah nangis, bila babah dia pegang atau maktok dia pegang, ok pulak. huhuhuhu ! 

Biasala, dah 3bulan duk ngan dia since dia lahir, tak pernah tinggalkan. baru-baru ni dah masuk opis, tengaharipun mang tak sempat balik. balik petang je. Balik petang pulak, sempat main kejap, dah uruskan dapur, diri, dll, at las dia dah tertido. huhu... really sory dear. Hari ni mama cuti, esok lagi, kita leh spend time together, insyaALLAH. 

p/s: sangat susah hati, uhuk3




siMERAH Humaira dah bangun dengan senyuman saat entri ni ditulis... hohohoho
bertambah2 senyuman duk tengok kartun mickey tu... (^___^) majuk betui dia semalam, saspen .



Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

9
surat dah ada dalam peti

Segmen : Suaikenal | Taaruf | Ice-breaking

Puan is di tag lagi (^___^) oleh dila , syukran ye dear . Tak percaya ? boleh tengok bukti ni . Hohoho


Dengan senyuman tanda ukhwah ni , bismillahirrahmanirrahim .


[kelik image untuk ke belog pemilik segmen]
ana akhukum fil islam , nama diberi : Sanisah binti Sabu @ Hussin
Dilahirkan pada : 26 November 1986 di Hospital Besar Kangar ( sekarang , Hospital Tengku Fauziah a.k.a HTF  jam 7.30 petang 23 Rabiulawal 1407 )
Sekolah Rendah : Sekolah Kebangsaan Oran , Mata Ayer , Perlis ( pernah masuk paper , sekolah cantik tau , hohoho )
Sekolah Menengah : Sekolah Menengah Kebangsaan Agama (P) , Kangar , Perlis

seterusnya ?

Puan is masuk sat lower 6 sebelum dapat tawaran ke UiTM Merbok , Kedah ( Mula - mula nanges takmau pi . Duk target nak pi UIA gak , huhu . Tapi Allah telah tetapkan puan eeiyss belajaq di situ . Di situ rupanya ada Islam yang sangat indah untuk puan eeiyss dalami lebih - lebih mendalam . Di situ bertemunya sahabat - sahabat yang membimbing puan eeiyss . Di situ juga nama tercipta . ohohohoho ) sangat terkenang~ banyak memori di sana , insyaALLAH . Kekal abadi tersemat di hati hingga ke saat ini .

abis blajaq kat UiTM, tak sempat nak menganggur , dah dapat qeja di sektor swasta ( kat sini jumpa incik asben a.k.a bos yang sangat garang waktu tu : dalam imiginasi liar puan eeiyss : tapi dah tawen , sangat romantik rupanya . hohohohoho ) , dalam duk qeja situ , dapat tawaran kerja dalam sektor awam pulak . Sehingga sekarang , insyaALLAH .

Tu je ta'aruf ringkas . ringkas ke ? hohoh
wallahu ta'ala a'alam . puan eeiyss nak sangat kenai dengan Aine Ainun a.k.a AA


Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

28
surat dah ada dalam peti

8#WorDLeSs WeDNesDay



p/s : Wordless rini ada kaitan dengan entri encik suami, hohoho .

..............................................................
UPDATE ! 02:37pm 15 march 2012

Penerangan : pada hari kejadian , selasa malam , afta balik qeja , kitorang singgah kat pasar malam , sampai rumah dah nak dekar pukul7 . Puan eeiyss letih sangat , incik asben tawarkan diri untuk masak , mang dia terel masak , soooo.... sangat gumbira . Menu : Nasi ayam + sup + ayam la opkos . Dia masak kejap ja . Pakarla katakan . hohohoho ! nice !
TQ abang . Juz luv ! muah !

p/s : ada tak yang suke eskrem MAGNUM ? sedapppp (^___^) kelik LIKE
survey tempat hanimun ? Bali adalah yang terbaik (^___^)
nak ke BALI musti kena cantik2 kan ? hhohoho . Jom try Garnier , leh jadi macam LISA . kih3 

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

20
surat dah ada dalam peti

men are from mars women are from venus

Hari ni 12.03.12 , is dah stat qeja . Wah ! mencabar jugak . bangun pagi2 , sediakan sarapan , pi qeja , balik masak , jaga siMERAH humaira kejap , sekarang dia dah tido ngan maktok dia . Settle melipat baju , iron , kemas rumah , ni baru ada masa jenguk blog yang terchenta . Uhuk3 .

Lama jugak tak sempat Blogwalking ke beloglis yang dikasihi apatah lagi la tempat2 len . huhu . Letih sangat , tapi nak share jugak satu buku yang dah lama is duk ngidam nak baca . since dari sebelum kawen , duk cari tak jumpa , akhirnya ada kat jitra mall .

[ edisi bahasa melayu ]

Buku ni mang bagus untuk pasangan yang dah kawen dan juga yang ada cita2 nak kawen . Wajib baca ! hehe . Walaupun is baru baca kat pengenalan , tapi rasa berkobar2 yang tak terkira dah . semangat ! mang bes tak sangga nih . bagi yang xdak lagi , leh cari di kedai2 buku atau lagi canggeh , ONLINE je (^___^)

p/s : insyaALLAH , ada masa is melawat kamu semua ya ! windu nak baca entri semua sahabat2 blogger , tapi masa masih semput . xcukup napaih . nite !

UPDATE ! 09:37pm 13 march 2012

 is letak kat status FB , kat bawah ni komen2 yang terbaek is dapat (^___^)





Jadi misi sekarang , nak cari buku ni pulak ! hohohoh


(^___~)

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

9
surat dah ada dalam peti

jom jadi geng KAMI BLOGGER MALAYSIA

is telah di tag oleh saudara jal untuk join KBM ini , jadi dengan berbesar hatinya , is join .

update 19mac2012 : is telah ditag sekali lagi oleh yayah... tengs ye yayah... ni is update entri ni untuk yayah (^____^)

kelik banner untuk join (^___^)

apa yang ada di KBM ? tentulah satu tempat berkumpulnya blogger2 malaysia dari utara selatan timur barat dll . hohoho . leh kenai2 dengan blogger2 dari utara macam is dan blogger2 negeri lain . bes ! jom join [kak nani] , [ kak yana ] , [ cikgu ma ] , [ kancil ] , [babah] . hohoh

p/s: is dari PERLIS negeri cumil

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

8
surat dah ada dalam peti

ALHAMDULILLAH ! super2 hepi ⎝⓿⏝⓿⎠

Tak tau nak kata apa ... juz soooooooooooo hepi juz now

i luv u mama


i luv u abang


i luv u nur 'aisya humaira


tengs ALLAH for all da happiness ⎝⓿⏝⓿⎠


luv u ayah ::alFATIHAH:: untuk ayahanda tercinta

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

13
surat dah ada dalam peti

EMPTY POST untuk hari ni sampai...

p/s : empty kah ?

Letih .

Tu je .


v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

21
surat dah ada dalam peti

7#WorDLeSs WeDNesDay




(^_______^)

 

 gambaq kat atas tu megi kari . ahaks . lama duk tingin , semalam tengok dalam fridge , sayuq apa pun takdak . hentam ja tumis buh teluq ayam ja . tu pun sedap tak sangga dah . hohoho


Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

17
surat dah ada dalam peti

❝Terharunya..ada org komen❞

Pagi tadi saja melawat blog milik incik suami , wah ! dah ada peningkatan dan ada followers . Terus hantaq mesej kat beliau .

❝Babah ! Bl0g babah dah ada perkembangan.. komenpun dah ada ☻❞

beberapa saat lepas tu , incik suami balas .

❝Terharunya..ada org komen❞

happy for him . sebagai langkah permulaan beliau dalam alam penulisan  blog . konsep mudah , kita menulis dan ada orang baca seterusnya komen hasil tulisan kita , itu adalah satu penghargaan buat kita . kita juga lakukan yang sama , membaca hasil tulisan mereka dan memberikan komen atas tulisan mereka . kita juga menghargai mereka yang menulis dengan lelah .




setiap penulisan , berbeza gaya bahasa dan pengalaman . kita luangkan masa membaca , pelbagai info kita peroleh . insyaALLAH . Moga ukhwah yang terjalin indah antara sabahat blogger ini berterusan selamanya . amin . Sama² berkongsi rasa dan pengalaman serta pengetahuan .

kelik banner untuk ziarah blog milik incik suami...hohoh (*tolong promote )
terima kasih wa jazakumullah bagi yang sudi melawat dan meninggalkan komen di blog incik suami . sangat berterima kasih bagi pihak (^___^)

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

32
surat dah ada dalam peti

Segmen : Tambah Follower Sampai Pening

puan eeiyss telah dijemput oleh miss yaya untuk menyertai segmen beliau . walau banyak segmen puan eeiyss join , yang , yang yang , tapi ni pening² pulak . hehe . macam² la . puan eeiyss cuba sedaya upaya untuk memenuhi undangan tersebut walau agak terlewat . folo ni dan tambah followerz ni bukan sekadar suka² tau . kita harus menunaikan tanggungjawab kita untuk membaca dan melawat belog² yang kita follow tu . setakat ni , puan eeiyss cuba untuk membaca dan melawat belog yang puan eeiyss follow selain dari belog wajib di senarai beloglis puan eeiyss .

kelik banner untuk join (^___^)

tarikh tutup : 18.o3.12

kembali berukhwah lagi... insyaALLAH (^___^)

.......................................................................
update : baru nak setat gerak wini (17mac12) , puan eeiyss dah setat qeja , curi masa myra tido untuk follow anda semua kembali .

DONE ! senarai 1 , senarai 2 , senarai 3 , senarai 4 , senarai 5 , senarai 6 , senarai 7 , senarai 8 , senarai 9 , senarai 10 , senarai 11 , senarai 12 , senarai 13 , ( XBLEH BUKAK DAH BELOG YAYA ) senarai 14 , senarai 15 , next...


Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

8
surat dah ada dalam peti

only L.O.V.E

...juz luv u abang


Letakkan cinta Allah di hati. Dan cinta suami nanti di genggaman tangan kita.

Sewaktu dia dalam pandangan mata kita, layanilah dia dengan sesempurna mungkin.Tatkala dia berada jauh dari kita, lepaskanlah dia dalam jagaan Allah s.w.t. Barulah hati kita tenang. Tanpa sebarang syak wasangka.

Letakkan cinta Allah di hati dan cinta suami nanti di genggaman tangan kita.
 Kerana dengan yang demikian, kita akan sedar, se'professional' dan sehebat manapun kita, kita tetap seorang isteri bila berada di hadapan suami. Dan keredhaan Allah berada bersama suami kita. Laksanakanlah tanggungjawab dengan baik demi mengharapkan cinta Allah.

Letakkan cinta Allah di dalam hati, Sediakan bahagian hatimu hanya untukNya, yang Maha Pengasih, dan yang Maha Sempurna dan cinta suami hanya di genggaman tapak tangan kita kerana ketahuilah, bahawa cinta dan kasih suami, itu semua datang dari Allah.Itu adalah bukti kasih sayang Allah pada kita.

Letakkan cinta Allah di  dalam hati. Dan cinta suami di genggaman tapak tanganmu. Kerana suami hanya seorang insan biasa, punya kelemahan tersendiri. Bila cinta Allah memenuhi hati kita, kita tidak akan sesekali melayan suami dengan buruk kerana mengharapkan cinta Allah.

Letakkan hanya cinta Allah di dalam hati, dan cinta suami di genggaman. Supaya andai kata dia pergi dulu, dia dapat kita lepaskan dengan mudah. kita redha dengan ketentuannya.
Ketahuilah Allah itu sesungguhnya kekal dan akan sentiasa bersama kita.

sumber : i luv islam


do support my hubby's blog 
terima kasih semua

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

20
surat dah ada dalam peti

TEMBIKAI rindu

sunyi je , mak dah tido ,  siMERAH humaira pun tido , incik suami tak balik lagik . huhu! puan eeiyss pulak tak ngantuk , tahla ape la yang puan eeiyss duk fikir . Untuk menceriakan suasana , nak share satu resepi bes TEMBIKAI RINDU kat kengkawan bloggers ( myb dah ada yang duk buat , tapi sajaaaaaaaaaaaaaa ja nak share jugak ) . Sebab puan eeiyss rindu . itu saje (^___^)

 hmmmm , kalau panas² memang best . kalau tetamu datangpun , kalau ada tembikai , mang yang ni la menjadi hidangan . hehe ! 
RINGKAS♒CEPAT♒MUDAH






bahan - bahan dia
TEMBIKAI
GULA
AIS

cara dia sonang je
tembikan potong dadu , masukkan gula ikutla nak manis tera mana , sebab tembikai dah alredy maniskan , campur semua termasuk ais , kacau sebati , siap ! (kalau orang ramai² datang , tambah air bagi nampak banyak sket . edisi JIMAT , hehe )

puan eeiyss rindu kat kengkawan KDN dulu , resepi ni , kakFARIHAH yang buat dulu , sedap , dan puan eeiyss balik apply kat sini . hehe . tengat kenangan dulu²


Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

66
surat dah ada dalam peti

segmen: "Tambah follower sampai pengsan"

tiba - tiba leh tertarik dengan tajuk tersebut . haha !

ENTRY NI MELEKAT HINGGA TARIKH TUTUP SEGMEN : 3.3.12
UNTUK ENTRY TERBARU SILA SCROLL KE BAWAH . MUAH!



kenapa puan eeiyss tertarik sangat dengan segmen ni ? hehe

nak tengok sejauh mana puan eeiyss leh pengsan tengok jumlah followerz , tapi da most is , inilah cara yang mudah untuk tambah kenalan - kenalan blogger . dunia kita sama . penulisan . hehe

*bagi yang nak join juge , leh kelik kat banner tersebut*

salam ukhwah dari teratak siFAQIR 'ilmu





...................................................................................
puan is dah mula gerak ke rumah2 berikut :
dari LIST 1 
  1. http://tieffa19.blogspot.com/
  2. http://imymeminesay.blogspot.com/
  3. http://mujadafewa.blogspot.com/
  4. http://razifredz.blogspot.com/
  5. http://mayandhanis.blogspot.com/
  6. http://klikklikceritaku.blogspot.com/
  7. http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/
  8. http://fifyfirdausi.blogspot.com/
  9. http://mi2-bluebird.blogspot.com/
  10. http://syazanaqisu97.blogspot.com/
 Update : jam11.37am 18 FEB 12
 ...................................................................................
List 2
  1. http://itsmetira.blogspot.com/
  2. http://i-cheer-u-up.blogspot.com/
  3. http://sayadisinibukansaya.blogspot.com/
  4. http://cikharty.blogspot.com/
  5. http://sukedukeblog.blogspot.com/
  6. http://ciksukaberangan.blogspot.com/
  7. http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/
  8. http://zamani84.blogspot.com/
  9. http://putributterflypunyablog.blogspot.com/
  10. http://gumoks.blogspot.com/
  Update : jam05:17pm 20 FEB 12
 ................................................................................... 
List 3 
  1. http://cintasikecik.blogspot.com/
  2. http://serikandi95.blogspot.com/
  3. http://arazua.blogspot.com/
  4. http://budakpendekberblogging.blogspot.com/
  5. http://szainun.blogspot.com/
  6. http://sunnyxandra.blogspot.com/
  7. http://pheonixcharlotte.blogspot.com/
  8. http://cakarewala.blogspot.com/
  9. http://viniyamey.blogspot.com/
  10. http://rara-zura.blogspot.com/
  Update : jam1o:43am 21 FEB 12
 ...................................................................................
  List 4
  1. http://stylo-nina.blogspot.com/
  2. http://ahmadsollehin.blogspot.com/
  3. http://iamnotprincess667.blogspot.com/
  4. http://ciknerdypakour.blogspot.com/
  5. http://secretwordfromheart.blogspot.com/
  6. http://blogbudaksengal.blogspot.com/
  7. http://puterishamiera.blogspot.com/
  8. http://ciplakdarihaty.blogspot.com/
  9. http://fatin115shahira.blogspot.com/
  10. http://melodicinta-junejune.blogspot.com/
  Update : jam1o:43am 24 FEB 12
 ...................................................................................
  List 5
  1. http://misstweetyberi.blogspot.com/
  2. http://sayagilerpurple.blogspot.com/
  3. http://sharinalalala.blogspot.com/
  4. http://luvbellyda.blogspot.com/
  5. http://adeqrifqi.blogspot.com/
  6. http://tehaalarh.blogspot.com/
  7. http://coretanharapan.blogspot.com/
  8. http://gumihoprincess.blogspot.com/
  9. http://wanawanachup.blogspot.com/
  10.  http://belogadeqputry.blogspot.com/
  Update : jam02:43pm 24 FEB 12
 ...................................................................................
  List 6
  1. http://so-not-18.blogspot.com/
  2. http://nurfarahudahud.blogspot.com/
  3. http://faraheyllaitusaya.blogspot.com/
  4. http://rashoasis.blogspot.com/
  5. http://anothermcqueenlife.blogspot.com/
  6. http://langkahlinda.blogspot.com/
  7. http://dariilhamkehati.blogspot.com/
  8. http://matakaca08.blogspot.com/
  9. http://anakgadischot.blogspot.com/
  10. http://www.pakpis.com/
Update : jam04:53pm 25 FEB 12
 ...................................................................................
  List 7
  1. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/
  2. http://mrsfirdxora.blogspot.com/
  3. http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/
  4. http://sanisahsabu.blogspot.com/
  5. http://iniidopaku.blogspot.com/
  6. http://nurain82.blogspot.com/
  7. http://lifeoftyra.blogspot.com/
  8. http://hairuliza-anakku.blogspot.com/
  9. http://keypadmeletup.blogspot.com/
  10. http://samiahselamat.blogspot.com/
p/s : no.4 is mine~ hoho
Update : jam05:23pm 25 FEB 12
 ...................................................................................
  List 8
  1. http://haziatiatiey.blogspot.com/
  2. http://missrieyaieanurhidayah.blogspot.com/
  3. http://dazzilurzzi.blogspot.com/
  4. http://asmadiaien.blogspot.com/
  5. http://cikincrazychicken.blogspot.com/
  6. http://maryati2you.blogspot.com/
  7. http://nickynik.blogspot.com/
  8. http://sharifahazreen.blogspot.com/
  9. http://3deqna3.blogspot.com/
  10. http://akudankamoo.blogspot.com/
Update : jam10:17pm 27 FEB 12
 ...................................................................................
  List 9
  1. http://diagonallife.blogspot.com/
  2. http://kayrunnadeabunga.blogspot.com/
  3. http://afasz.blogspot.com/
  4. http://mystory-chak.blogspot.com/
  5. http://aisyahcikmissi.blogspot.com/
  6. http://luahanhatisifiniey.blogspot.com/
  7. http://nanahunnymonny.blogspot.com/
  8. http://gadishsukapink.blogspot.com/
  9. http://ulatcomeywarnawarni.blogspot.com/
  10. http://ratuzuleyqha.blogspot.com/

Update : jam10:17pm 27 FEB 12
p/s : 3 list sekaligus untuk malam ni , cover yang semalam xsempat bukak belog , hehe
 ...................................................................................
  List10
  1. http://zirahasan.blogspot.com/
  2. http://arnissastory.blogspot.com/
  3. http://umikasum.blogspot.com/
  4. http://misspikamokka.blogspot.com/
  5. http://nurulbasyirah.blogspot.com/
  6. http://miner89.blogspot.com/
  7. http://sorhaizardsitihajar.blogspot.com/
  8. http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/
  9. http://mynameishafizah.blogspot.com/
  10. http://mylittletinyworld-kecikeqa.blogspot.com/
Update : jam10:17pm 27 FEB 12
 ...................................................................................
  List11
  1. http://kontemporarigurl.blogspot.com/
  2. http://belognanabyte.blogspot.com/
  3. http://beautyshinju.blogspot.com/
  4. http://aqmillambung.blogspot.com/
  5. http://missina08.blogspot.com/
  6. http://husna-hairoman.blogspot.com/
  7. http://shoutoutbaby.blogspot.com/
  8. http://lynnlinda.blogspot.com/
  9. http://skascyhazindie.blogspot.com/
  10. http://kaisaraaiman.blogspot.com/
Update : jam11:17pm 28 FEB 12
 ...................................................................................
  List12
  1. http://jali-ashburn.blogspot.com/
  2. http://scha-07.blogspot.com/
  3. http://ayueazruladam.blogspot.com/
  4. http://epilogkisahhidupku.blogspot.com/
  5. http://puterigaban.blogspot.com/
  6. http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/
  7. http://kryptoned.blogspot.com/
  8. http://diarihatimuslimah.blogspot.com/
  9. http://noorkhamisah.blogspot.com/
  10. http://gadismataempat.blogspot.com/
Update : jam11:17pm 28 FEB 12
 ...................................................................................
  List13
  1. http://littlegurlzdiary.blogspot.com/
  2. http://bakul2011.blogspot.com/
  3. http://zyraroxx.blogspot.com/
  4. http://mylittlegalery.blogspot.com/
  5. http://krilmohd.blogspot.com/
  6. http://greennnpanda88.blogspot.com/
  7. http://ainkamals.blogspot.com/
  8. http://deqnaworld.blogspot.com/
  9. http://winkwinkwinky.blogspot.com/
  10. http://shalleyanna-yana.blogspot.com/
Update : jam11:17pm 28 FEB 12
 ...................................................................................
  List14
  1. http://baadsocks.blogspot.com/
  2. http://adlee-infotainment.blogspot.com/
  3. http://heyzeez.blogspot.com/
  4. http://qasehnada.blogspot.com/
  5. http://hanisarahim.blogspot.com/
  6. http://cikharty88.blogspot.com/
  7. http://fiedaeryda.blogspot.com/
  8. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/
  9. http://muchmuchmuchbetterthanyou.blogspot.com/
  10. http://anemsmartlittlegirl.blogspot.com/

Update : jam11:17pm 29 FEB 12* tahun lompat2 (^___~)
 ...................................................................................
  List15
  1. http://engkumuzahadin.blogspot.com/
  2. http://farnajwa.blogspot.com/
  3. http://airaamir.blogspot.com/
  4. http://saatindah92.blogspot.com/
  5. http://chomeycheeky.blogspot.com/
  6. http://anisfuwoo.blogspot.com/
  7. http://kisahizatulatiqah.blogspot.com/
  8. http://mysuperduperhero.blogspot.com/
  9. http://dynaraptza.blogspot.com/
  10. http://zaieydaa.blogspot.com/

Update : jam11:17pm 29 FEB 12* tahun lompat2 (^___~)

 ...................................................................................
  List16
  1. http://farhanyazidmfmy96.blogspot.com/
  2. http://mashikadapunyacherita.blogspot.com/
  3. http://hemzterholikz90.blogspot.com/
  4. http://miszyuda.blogspot.com/
  5. http://elialaily.blogspot.com/
  6. http://hananmuhamad.blogspot.com/
  7. http://luvlypolkadot.blogspot.com/
  8. http://montel-comel.blogspot.com/
  9. http://shazreena-reena.blogspot.com/
  10. http://lifestoryinsyazarj.blogspot.com/
Update : jam11:17pm 29 FEB 12* tahun lompat2 (^___~)
 ...................................................................................
  List17
  1. http://lisathemell.blogspot.com/
  2. http://azeanfuad.blogspot.com/
  3. http://azilaismail.blogspot.com/
  4. http://missjuejue.blogspot.com/
  5. http://princessrosesdiary2012.blogspot.com/
  6. http://nurfahz85.blogspot.com/
  7. http://amirahzakaria.blogspot.com/
  8. http://chegulinlovefizik.blogspot.com/
  9. http://muelphine.blogspot.com/
  10. http://cikmeeragadisapril.blogspot.com/

Update : jam5:17pm MAC 12* lagi 2 hari nak pengsan , hohoh
 ...................................................................................
  List18
  1. http://cikmeeragadisapril.blogspot.com/
  2. http://blog-aku-nie.blogspot.com/
  3. http://duniaekin.blogspot.com/
  4. http://kelutanpakata.blogspot.com/
  5. http://afnieponie.blogspot.com/
  6. http://missafy.blogspot.com/
  7. http://aleeyanabilah.blogspot.com/
  8. http://huzaifahhisamudin.blogspot.com/
  9. http://fatinmdnoor.blogspot.com/
  10. http://ciktweetstowey.blogspot.com/
Update : jam5:17pm MAC 12* lagi 2 hari nak pengsan , hohoh
 ...................................................................................
  List19  

  1. http://eyrafieyra.blogspot.com/
  2. http://wawasy.blogspot.com/
  3. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/
  4. http://kay-ana99.blogspot.com/
  5. http://storiesmoriesimontelkulala.blogspot.com/
  6. http://weirdozaza.blogspot.com/
  7. http://fazillatulnajla.blogspot.com/
  8. http://ezzathepolkadots.blogspot.com/
  9.  http://lensahatinata.blogspot.com/
Update : jam1:17pm o2 MAC 12* lagi 1 hari nak pengsan , hohoh
p/s : aik ? 9 je list ni ? aik ?
 ...................................................................................
  List20
  1. http://kisahhatiherbalife.blogspot.com.au/
  2. http://azzafdzal.blogspot.com/
  3. http://thisismylife-eyka.blogspot.com/
  4. http://eima-caa-blingbling.blogspot.com/
  5. http://iekaruslan.blogspot.com/
  6. http://atiahzainal.blogspot.com/
  7. http://bibie-mumui.blogspot.com/
  8. http://dilakhir94.blogspot.com/
  9. http://masturazakaria.blogspot.com/
  10. http://ouhmylovely.blogspot.com/
Update : jam1:17pm o2 MAC 12* lagi 1 hari nak pengsan , hohoh
 ...................................................................................
  List21
  1. http://mysweetpink.blogspot.com/
  2. http://fafazira.blogspot.com/
  3. http://manluqmancoolboy.blogspot.com/
  4. http://eika-junho.blogspot.com/
  5. http://honeymadulebah.blogspot.com/
  6. http://ceriteladysempoy.blogspot.com/
  7. http://mylifemystylez.blogspot.com/
  8. http://rochellesecret.blogspot.com/
  9. http://fazlinakhalina.blogspot.com/
  10. http://aisyalieza.blogspot.com/

Update : jam12:17am o6 MAC 12  * dah pengsan tapi tengok ada lagi list , jadi tunaikan tanggungjawab saje (^___^)
 ...................................................................................
  List22
  1. http://nurulhafizahramli.blogspot.com/
  2. http://sitialiahali.blogspot.com/
done! al lis dah follow. segmenpun dah TUTUP... akhirnya....
p/s : xdan nak pengsan lagiks... hohoho


bagi yang nak join~ kelik banner k. muah!
 
SATU HARI 1 LIST . CHAIYOK2! hohoh
...................................................................




FAKTA MENARIK sepanjang segmen



followerz no 333 adalah :

p/s: cantik sangat header ni... puan eeiyss suka pink-biru (^___^)v
...................................................................
DAH FOLO SEMUA ! ALHAMDULILLAH . TERTUNAILAH TANGGUNGJAWAB . (^___^)

rujukan : senarai peserta

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (12) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥