Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

0
surat dah ada dalam peti

GIVEAWAY AKHIR TAHUN dari jieda

click banner untuk ke belog tuan punya giveaway
tarikh tutup : 01 Januari 2012
entri simple?
uh uh...nak wat cane ni...
nak tulis ape...
xtually puan eeiyss saje jenjalan..then jupe giveaway ni
jadi puan eeiyss join le...


moga tahun baru ni...
bertambah2 rezeki dan bertambah2 rahmat Allah ke atas kiter
amin~

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

0
surat dah ada dalam peti

n of 2011

suka duka 2011
wil continue to 2012
moga dirahmatiNYA sentiasa
amin

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

0
surat dah ada dalam peti

bz sangatla dia tu...

dua tiga menjak ni
puan eeiyss sibuk bebenor
bukan takat sibuk jaga humaira
tapi sibuk menghupdate belog satu lagi
puan eeiyss buat khas untuk cerita
pengalaman jadiks ibu ni
hehhehe

sumthing 2 share
n sumthing 2 remember
InsyaALLAH...
bagi yang nak melawat
leh klik SINI
ok?
moga terhibur...

p/s: even incik hubby xpenah nak hupdate belog dia
tapi puan eeiyss tetap dengan tabahnya akan jenguk belog dia tu
dah tau dia dah delete semua post
xdak apa dah
tapi nak p jugak...
kengkawan ada hobi pelik camni? 
haha..ni belog dia...klik SINI

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

0
surat dah ada dalam peti

cepatla 45hari berlalu~

mak dah kepenatan
incik asbenpun keletihan
tido masing2 xcukup
mak pulak mengemas...memasak...membasuh
angkat periuk berat2 untuk make sure puan eeiyss
dapat mandi air rebusan dengan sempurna
incik asben yang xtido malam sebab jaga baby humaira
pergerakan puan eeiyss pula masih terbatas
ingin sangat tolong mak
tolong incik asben
ironkan baju
teman dia siangkan ikan
tolong mak basuh pinggan
tolong mak memasak
tolong mak membasuh
tolong mak kemas rumah afta nuri cukuq jambui humaira
tolong mak sidaikan baju
angkat baju yang kering 
dll
semuanya asa sangat xsenang
bila tengok insan2 tersayang kepenatan
huhu~

p/s: sangat serba salah..huhu
takut bila masing2 letih
masing2 akan jadiks stress
xnak suasana camtu
biasala...mak xkasi buat ape...tapi kite kesiankan dia
buat semua sorang2
incik asben lak tetap senyum..even penat
sian sangat..kadang2 tengok dia tertidur
nak kejutkanpun xsampai hati
pi opis diapun dah xtentu waktu
huhuh
puan eeiyss cinta sepenuh jiwa kat incik asben
puan eeiyss juga sayang sepenuh hati kat mak
tengs...moga Allah berikan yang terbaik
untuk keluarga kita...AMIN

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

3
surat dah ada dalam peti

welcome my dear~


alhamdulillah...
tarikh 12.12.11 menjadi pilihan
anakanda humaira
menjenguk dunia...

salam sayang dari mama ngan babah
untuk 
NUR 'AISYA HUMAIRA



Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

2
surat dah ada dalam peti

yang dah join CoNTESt: wHy? WhY?

tengs bagi yang dah join...
even puan eeiyss anjur yang ntah hape2...
baru nak try2 wat contest...s my first time
puan eeiyss sangat berbesar hati dan sangat berterima kasih kepada:




2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.

 

syukran marratan ukhra

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

5
surat dah ada dalam peti

CoNTESt: wHy? WhY?

 ADA X ORANG PENAH WAT CONTEST CAMNI? AHAKS



piZap.com free online photo editor, fun photo effects


kalau xleh copy code kat atas... buat ikut step ni:
waktu amik new post tu
insert image pastu select file from URL
then paste code kat bawah ni di situ



http://s3.amazonaws.com/pizap_gallery/120811/medium/pizap.com10.61753440275788311323335397520.jpg




 

syarat2

Warganegara Malaysia
xpayah susah2 click mana2 sebab puan eeiyss tatau buat apa2 lagi...
cOPy BannER dan letak kat atas sekali di n3 kengkawan
xwajibpun follow blog puan eeiyss tapi kalau anda follow...insyaALLAH...puan eeiyss akan bertandang ke blog antum/na dan follow kembali (hik3..nak dapat followerz sebenaqnya...)
cerita serba ringkas pengalaman berlaku kes ni dan cara penyelesaian yang terbaik (pandangan dan pendapat...s guideline untuk puan eeiyss...dan sahabat2 yang lain...insyaALLAH)
tag kengkawan yang len (xkisah berapa orang)
tinggaikan link yang antum/na semua sudah menyertai contest ni di ruangan komen blog puan eeiyss yang xbrapa canggeh ni



TARIKH TUTUP : 02.01.12 ATAU 2.1.12



tu je... HADIAH?
insyaAllah..selain dapat pahala berkongsi ilmu
hadiah yang lebih bernilai...tentulah kiter dapat sahabat baru
tapi puan eeiyss juge ada sediakan hadiah misteri
yang xseberapa untuk 3 pendapat dan pandangan terbaik
kalau xramai penyertaan...myb puan eeiyss usahakan untuk cenderahati bagi setiap pendapat

YANG DAH JOIN CONTEST
CLICK SINI



adakah sesiapa tahu mengapa dan kenapa
followerz berkurang...
dari 141 ke 98?


wawawawawa!
dorang semua dah unfollow blog puan eeiyss ke?
tapi kenapa drastik sangat penurunan dia?
atau ape masalahnye ye?



  sesiapa ada jawapan untuk persoalan ini...silala tinggaikan komen... jasa anda amatlah dihargai...  p/s: ADA HADIAH MISTERI KOT~


kenapakah?
even puan eeiyss xpopular...
tapi puan eeiyss masih dalam proses blajaq
blajaq untuk ramaikan kengkawan di alam maya
agar dapat saling mempelajari sesuatu
tu yang tanya kat sifu2 sekalian...
kenapakah berlaku keadaan ini ye?
hohohoho
 pandangan anda amatlah dihargai...

 




  PENGUMUMAN TERBARU CONTEST 


 

dah bley plak dah wini (09 Disember 2011)..
maren(08 Disember 2011) ja dia wat magic




hohohoho...pastu bukak balik jadiks 98 balik...ish...
kenapekah sebenarnya masalah ni ye???


 

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

1
surat dah ada dalam peti

LOADING FOR NEW LAYOUT....


tunggu na....muah!


link dah ilang...tulun bagi link kengkawan balik ye... esp SKO SMKAP, KDN, AADK, KRIM, IMAN dll...huhu 

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

5
surat dah ada dalam peti

Segmen: Jom Blogwalking Bersama Eiqa Azra..


last minute i've join dis sagmen
hope masih berkesempatan
s well s syaratnyer simple
leh la wat kalut2 camni
juz to b fren wif all of bloggerz skalian




untuk ke LINK SAGMEN ni
click icon cumil kat bawah ni
xxx hohohoho xxx


masih sempatkah puan nanie menyelesaikan tagging puan eeiyss ni
PUAN NANIE 
(click icon untuk melawat blog bliau...kot2 nak cek dia dah join atau x..kih3)
~sila jalankan apa yang patut ye~



puan eeiyss dah semulajadi jadik followerz blog EIQA AZRA nih
since 1contest yang puan eeiyss join previously
jadiks..dah memenuhi syarat pertama sagmen eiqa azra ni



TARIKH TUTUP: 30th November 2011
i've DONE my post 29th November 2011 @ 2.17pm


Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥