Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

0
surat dah ada dalam peti

muqaddimah MASAK


anda nampak apa yang puan eeiyss nampak???'
masyaALLAH...
dats rite!!! sume tentang blajaq masak
...di ulangi...BLAJAQ MASAK
~hohoho

disebabkan ini adalah cubaan pertama..
so...stat wif da simple things.. sarapan dulu....
sarapanpun bukan yang complicated..tapi yang ringkas dan mudah..
cepat dan mesra alam...
sesuai dengan title 'isteri bekerjaya' yang puan eeiyss pegang...
yang complicatedpun bukan xnak bajaq...bajaq juge...leh wat sarapan marvelus waktu cuti2 untuk hubby terchenta hohohoh~

ermmm......jalan2 cari kat tenet...banyak yang soooooo simple...
macam perli pun ada bila baca...
antaranya:
makan roti tabur milo jer

huh!

simple sangat la pulak...
huhuhuhuhu!

penat duk malangut....nak cari resepi apa yang paling rengkasssss ntah...
hmmmm..mmmm....mmm


penin..penin..penin...
bukan ape...tetiap pagi asik jamu da same things..
kadang2 mak kesian dia yang tolong masakkan cucuq untuk sarapan...subhanallah..
xleh slalu camtu..sian mak...lagipun air tangan isteri lebih berkat untuk perut suami kiter...
nak xnak... kene blajaq oke?

t dah ada... i'll post resepi2 sarapan mudah n ringkas untuk enterten perut suami di pagi hari ye...






Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

0 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (12) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥