Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

0
surat dah ada dalam peti

TQ abg cyg~


hari ni (27 DIS 2010)
STRESS sgt..qeja banyak sangat.. tapi ni time rehat...
mang gatai tangan nak update blog~huhuh
sementara masuk waktu zohor ni...

rini asa nak marah org (yaALLAH ampunlah dosa hambaMU...)
kerdilnya diri tatkala nafsu amarah mengawal diri...
syaitan iblis melonjak kegirangan...

hmmmmm....sebenaqnya n3 ni sai benda len...
tapi melalut ke benda len pulak...

25hb witu..dapat 1surprise yang sangat best..
tq abg cyg..
mang xsangka sangat yang abg romantik camtu..hehe
but u're soooooo sweeeeeetttt!

sangat terharu sebenanqnya..tapi xterluah pulak..
3kuntum...ada maksud yang tersendiri...
means dat I LOVE U!
thanks..
luv u 2
KLIK DI SINI

warna dia pun xtually ada maksudnya...
sengaja berbica tentang bunga2 cinta pulak rini..
sebab bila ingat...asa sangat hepi

merah jambu atau PINK..
maksudnya bila baca kat blog2 atau web2 tentang chenta ni
sume da same things...
1st luv... uit?
KLIK DI SINI

~wif thorns..hurting~

ros yang penuh duri ni..
kene hati2...ia leh melukakan...
hanya kerana terpesona dengan cantik dan harum bunganya..
tanpa sedar ia menyakitkan~
...roses wif a lot of meaning...



p/s: wlwbagaimanapun...
thanks abg sebab ada bila d sisi bila is stress

is marah..
is sedih

is hepi
is gila2...
TQ Allah kurniakan aku suami yang terbaik di sisi...
moga is juge mampu jadi yang terbaik untuk abg...insyaALLAH..
sebab is tau is banyak susahkan abg...
sory n luv u much2 more!!!



Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

0 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (14) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥