Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

5
surat dah ada dalam peti

SHAKLEE PERLIS | Header ku bertukaq

Alhamdulillah

hari biasa xsempat nak update blog~ hari jumaat selain dari perniagaan stop kejap, rehat yang panjang ni kenala guna sebaik mungkin (^___^)

Shaklee side income. Pekerjaan utama harus diutamakan, jadi banyak wasap cust yang mana sempat balas, nak full consultation, kena tunggu malam sikit... in syaa Allah

Lamaaa sangat tak tukaq header

jadi memandangkan takdak sapa kat pejabat ni, puan eeiyss pun apalagi...


sambil...

ambik peluang update blog

semak dak header tu?

sebelum ni kan yang ni... dah lama sangat tak beri sentuhan baru


pastu la jadi gini

v

v

v


semak dak? huhu

sekarang niat tu nak rajin update blog, sebab info yang ada thru fb susah customer nak carik balik... so kena kemas dan tersusun kat dalam blog, bagi senang orang refer.

Nak buat ikut orang senang la ja la nak copypaste, tapi khas untuk #empayarTSFI nak jugak bagi kelainan

ramai yang juai shaklee tapi ramai jugak yang masih belum cuba shaklee, kena yakin dengan rezeki yang Allah nak kasi. Semangat!

(^___^)

Ramaiiii yang tanya macam mana nak amik vitamin dan lain-lain, ada yang customer ada yang customer orang, bagi yang menjuai, jangan biarkan customer anda diselubungi misteriiii na... guide elok2

menjuai bukan sekadar ada keuntungan tapi sharing kebaikan untuk kehidupan yang lebih sihat, in syaa Allah

Panjang pulak entry ni, ringkasnya HEADER DAH TUKAQ! hhohoho tu ja (^___^)
bagi wargaaaaa PERLIS!!! 

Taip 'shaklee perlis' di incik gugel dan anda akan nampak kartun pink duk senyum tu~


inilah dia

http://sanisahsabu.blogpot.com 

eeiyss ---> 0175777137 
FREE Consultation
CEO/FOUNDER #empayarTSFI



Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

5 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

nik ros nik ros said...

header cantik :)

Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah said...

cantiknye header baru.. kemas..

Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah said...

@Fifi Nadhrah

fifi singgah lagi..

Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah said...

singgah lagi..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sanisah,
santek header baru uols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (14) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥