Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

4
surat dah ada dalam peti

SHAKLEE PERLIS | Be Part of Shaklee Effects

Alhamdulillah

Alhamdulillah

Alhamdulillah

Tiada kata terindah seindah puji-pujian terhadap Pencipta.

.

.

.

.

.

Puan eeiyss dah supervisor!!!

Lama sangat duk kat tempat Distributor tu, Alhamdulillah Allah beri kesempatan. huhu


*terharu*

stat didaftarkan 30 September 2013 (^___^)

dengan bonus stat rm30 macam tu je, masa tu shaklee kasi cek. jadi kena pi cash kat bank. Walaupun rm30~ tapiiiiii rasa nak golek-golek ja hepi

Tau dak keahlian shaklee ni ada TIGA jenis...

1. Bayaq yuran keahlian RM79.50 seumuq hidup

2. Yuran PERCUMA dengan belian barang RM700.00 + RM10.60 pos

3. Yuran PERCUMA dengan belian barang RM800.00 + Pos percuma

Ramaiiiiiii sangat pilih yang percuma semuanyaaa. Kumpui oder kengkawan, beli sekali dan kita dapat free membership + cashback dari shaklee lebih kurang RM30 tadi ;) Jimat + Untung = JIMTUNG

kekekekekeke ;p

walau permulaan puan eeiyss dengan RM30 tu, alhamdulillah, berkembang biak. turun naik tu adat, tapi bila dah sampai rank SUPERVISOR, kunci kepada peluang-peluang lain dah terbukak

*macam main game pulak kan~enjoy the moment sharing n sharing ;)

palinggg utama bonus dah 4angka! *mata masuk habuk

leh buat banyakkkk sangat benda dengan bonus tu. esok trus masuk akaun +++ insentiv naik rank yang shaklee kasi


tengok mak hepi adalah satu hadiah yang tak ternilai...huhu

doakan na kawan-kawan pembaca yang budiman, moga dipermudahkan urusan ke ranking yang seterusnya...

sapa yang nak try bina pendapatan dengan shaklee leh contact puan eeiyss na ---> 0175777137

shaklee bukan sekadar bisness, tapi lebihhhh daripada tu ;)

xoxo

jumpa di next entry uolls~ tq

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

4 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Angah Angah said...

alhamdulillah...masyuk tu...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam,
waaaaaaaa
naek pangkat Alhamdulillah
rezeki berkat usaha gitew kan3

Kakzakie Kakzakie said...

Syukur alhamdulillah Is. Berkat gigih dan sabar akhirnya mencapai target dan kakak percaya boleh terus ke atas lagi..

nik ros nik ros said...

Alhamdulillah..tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (14) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥