Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

11
surat dah ada dalam peti

Alhamdulillah 5 Tahun sudah~

20.11.2010-20.11.2015

Dah 5tahun genap, tapi baru harini dapat taip dek kebizian yang melanda~huhu

Mungkin rasa pelik bila panggei 'abang' sebab awai perkahwinan duk panggei incik arip, dah ada anak bertukaq jadi babah

Orang tengok pada sisi hepi kita, orang tengok kita takdak masalah tapi pada hakikatnya perkahwinan kita penuh dengan macam-macam keperitan tapi kita tempuh dalam senyuman yang tak terhingga

bahagia~walau asa nak terkeluaq otak pikiaq macam mana nak tampung perbelanjaan keluarga yang huru hara

Tapi kedukaan itu kita ubati bersama, menjadikan hubungan kita lebih bahagia~ in syaa Allah

Babah, terima kasih untuk waktu duka itu, terima kasih untuk waktu serabut itu, terima kasih untuk waktu² tegang yang babah damaikan itu

Is sangat hargai~ lepas arwah ayah takdak, babah amik alih semua perkara sampai kadang is taktau nak buat apa

Babah berpenat lelah cari duit untuk kami, babah jugakla yang pesah anak², babah jgk yang masak untuk kami, babah buat semua~huhu

5taun ni kita bukan xpenah bgaduh, bgaduh sms~ masih jaga adab sebab duk dgn mak, tapi gaduh kita xlama dan buleh kira, tak banyak mana~ terima kasih babah

Fb pun is xdan update, tq sbb wish


***terharu

patut ramai wish kat upis, rupanya baca kat fb... xdan sungguh hari tu... kalut dengan qeja kat upis... uhukkk (T____T)

Meleleh ayaq mata sambil duk taip~

Moga cabaran lepas ni kita mampu eratkan lagi pegangan tangan kita, bukan berdua, tapi berempat dengan dua puteri kita dengan mak, mak abah bukit merah...





saat lafaz itu terucap









alhamdulillah... alhamdulillah

doakan kami... doakan kami... doakan kami

salam sayang,
eeiyss


catatan hat dulu-dulu
~ my first anniversary
~ menghitung hari ke 20 November 2012...
~ Ulangtahun kedua dan kehadiran yang 'kedua'
~ Ulangtahun kedua dan kehadiran yang 'kedua' 2nd Part
~ Alhamdulillah | 3 tahun yang indah

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

11 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Nurzakiah Hanum Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Nafira usof Nafira usof said...

Selamat ulangtahun perkahwinan buat Eeiyss dan suami.
semoga bahagia sampai ke syurga. Amin~

Sura Mohd Sura Mohd said...

Alhamdulillah..tahniah dah 5 tahun ..semoga sentiasa berbahagia sehingga ke syurga..
Salam kenal..terus follow..:)

Zee Suhaini Zee Suhaini said...

hepi annivesary..moga kekal hingga ke jannah..

Ira Ira said...

Sama la..
Tahniah.. semoga kekal bahagia hingga syurga..
Sama la.. dlm 5 thn ni ada jgk gaduh, tp blh kira.. saat suka duka, x cukup duit..hadapi sama2..
Semoga pengalaman 5 tahun ini lebih mematangkan kita untuk menghadapi tahun2 akan datang.. amin..

Nabila Syifa Nabila Syifa said...

Tahniah.moga berkekalan ke syurga

Yana Libra Yana Libra said...

hepi anniversary..

kejap je 5 tahun ye..:)

Kesuma Angsana Kesuma Angsana said...

alhamdulillah dan tahniah mg terus kekal hingga ke jannah yer amin2

wahida wahida said...

Alhamdulillah...saya tumpang hepi...
sweet sangat!

anyway, tq drop by my blog...saya follow sini jugak ye...

aryan azra aryan azra said...

alhamdulillah sudah melepasi 5 tahun...biasalah dalam rumahtangga ada pasang dan surutnya, yang penting bagaimana kita menghadapi segala situasi, cabaran dan dugaan.

moga ikatan perkahwinan is dan suami berkekalan hingga ke dalam syurga Allah swt.

Mummydearie Mummydearie said...

Alhamdulillah! Dah lepas 5 tahun pertama yang sungguh mencabar tu ^_^ Semoga berkekalan selamanya sehingga ke jannah. Gaduh-gaduh kecil tu biasalah, pengerat kasih supaya bertambah utuh sebenarnya. Kalau tak bergaduh pun, rasa senada aje kehidupan berumahtangga, pun tak best juga tau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥