Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

5
surat dah ada dalam peti

Aara Imani dah nak masuk 3 tahun

Tak banyak puan eeiyss update pasai aara dalam blog, sebabnya, tak menang tangan kawai dua-dua puteri syurga tu dah la ni... henponpun asek duk kat depa

aara dah cakap banyak sangat walau kadang kita tak paham apapun setakat puan eeiyss taip harini 17 November 2015~ seb bek 'aisya jadik tukang terjemah, kadang bunyi macam len, tukang translate bunyi macam len, hentammm sajalaaaa... haha

aara ni sebab dia rajin sungguh tengok youtube katun english, jadi dia boleh hapai semua warna dalam bahasa omputih, selain doa makan sebab duk dengaq 'ayong' (siMerah Humaira) duk baca n doa tiduq sebab mama dia duk ajaq baca sebelum tiduq

aara cepat belajaq, sama macam kakak, alhamdulillah...

tapi takmau tekan untuk depa wajib tau hat tu, wajib tau hat ni, biaq depa melayari zaman kanak-kanak depa dengan penuh memori (^___^) in syaa Allah

walau adakalanya macam nak tercabut jugak anak tekak puan eeiyss membebel sebab gerammm sangat kadang tu, tapi lasss peluk n terangkan...

sian ja buat muka comei kena bebel... uhuk (^___^)


the adorable aara ;) ahaks

susah sangat nak bergambaq la ni, xdan kita nak fokus, dia kalut nak tengok... aduiyaiii




her first love~ memang kalau nak kemana, situlah tempat dia nak duduk... pasrah jela babah, dulu kecik dia duk pegang, la kaki dah panjang... very the bahaya...

jangan tiru aksi ini... huhu~

.
.
.

aara, moga jadi anak yang solehah ye sayang (^___^)


xoxo

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

5 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Yana Libra Yana Libra said...

comel jeee :)

saniah ibrahim saniah ibrahim said...

Comelnyaaa...aunty rasa nak cubit2 pipi tu.

Angah Angah said...

hai...semoga ceria-ceria selalu ye...cute je family ni..

Nafira usof Nafira usof said...

alahaiiii.. dah besar dah dia.
dulu duk citer dia kecik lagi.. pastu mak dia diam kat blog.. tau2 dh besar. comel sangat~

Kesuma Angsana Kesuma Angsana said...

ala2 pic yg last sekali tu paling comel he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥