Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

5
surat dah ada dalam peti

CoNTESt: wHy? WhY?

 ADA X ORANG PENAH WAT CONTEST CAMNI? AHAKS



piZap.com free online photo editor, fun photo effects


kalau xleh copy code kat atas... buat ikut step ni:
waktu amik new post tu
insert image pastu select file from URL
then paste code kat bawah ni di situ



http://s3.amazonaws.com/pizap_gallery/120811/medium/pizap.com10.61753440275788311323335397520.jpg




 

syarat2

Warganegara Malaysia
xpayah susah2 click mana2 sebab puan eeiyss tatau buat apa2 lagi...
cOPy BannER dan letak kat atas sekali di n3 kengkawan
xwajibpun follow blog puan eeiyss tapi kalau anda follow...insyaALLAH...puan eeiyss akan bertandang ke blog antum/na dan follow kembali (hik3..nak dapat followerz sebenaqnya...)
cerita serba ringkas pengalaman berlaku kes ni dan cara penyelesaian yang terbaik (pandangan dan pendapat...s guideline untuk puan eeiyss...dan sahabat2 yang lain...insyaALLAH)
tag kengkawan yang len (xkisah berapa orang)
tinggaikan link yang antum/na semua sudah menyertai contest ni di ruangan komen blog puan eeiyss yang xbrapa canggeh ni



TARIKH TUTUP : 02.01.12 ATAU 2.1.12



tu je... HADIAH?
insyaAllah..selain dapat pahala berkongsi ilmu
hadiah yang lebih bernilai...tentulah kiter dapat sahabat baru
tapi puan eeiyss juge ada sediakan hadiah misteri
yang xseberapa untuk 3 pendapat dan pandangan terbaik
kalau xramai penyertaan...myb puan eeiyss usahakan untuk cenderahati bagi setiap pendapat

YANG DAH JOIN CONTEST
CLICK SINI



adakah sesiapa tahu mengapa dan kenapa
followerz berkurang...
dari 141 ke 98?


wawawawawa!
dorang semua dah unfollow blog puan eeiyss ke?
tapi kenapa drastik sangat penurunan dia?
atau ape masalahnye ye?



  sesiapa ada jawapan untuk persoalan ini...silala tinggaikan komen... jasa anda amatlah dihargai...  p/s: ADA HADIAH MISTERI KOT~


kenapakah?
even puan eeiyss xpopular...
tapi puan eeiyss masih dalam proses blajaq
blajaq untuk ramaikan kengkawan di alam maya
agar dapat saling mempelajari sesuatu
tu yang tanya kat sifu2 sekalian...
kenapakah berlaku keadaan ini ye?
hohohoho
 pandangan anda amatlah dihargai...

 




  PENGUMUMAN TERBARU CONTEST 


 

dah bley plak dah wini (09 Disember 2011)..
maren(08 Disember 2011) ja dia wat magic




hohohoho...pastu bukak balik jadiks 98 balik...ish...
kenapekah sebenarnya masalah ni ye???


 

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

5 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Ira Nur Ira Nur said...

salam, :)
emm,sbenarnye x brape phm la,
syarat2 2,maksudnye ?
hehe,sory2,otk lambat ckit ^_^v
yg psl follower 2 maybe pihak blog 2 wat maintenance kot sbbnye ramai dah blogger hilang followers nie trmasuk saye,hehe :)
apa2 pon,sory mnyusahkan :)

eeiyss eeiyss said...

puan eeiyss pun penin bila baca balik..hehe

eeiyss eeiyss said...

xtually yang pepanjang tu xde ape pun...yang penting..letak banner atas tu...then buat satu n3 pasai pengalaman atau pendapat untuk masalah tu je... contoh:

[pihak blog 2 wat maintenance]

tu je..hehe..[simple]

da most saje nak kenai2 ja...leh ziarah blog yang join tu..sebab puan eeiyss masih bajaq untuk buat blog cumil2 ni..hehe

Miss Star Miss Star said...

join :)

http://frinesfunky.blogspot.com/2011/12/contest-why-why.html

eeiyss eeiyss said...

tengs [MISS STAR] sebab join...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥