Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

24
surat dah ada dalam peti

6#WorDLeSs WeDNesDay

siMERAH humaira xmo tido , ni baru tido - tido ayam . uhuk3
wordless wednesday yang terlalu wednesday di pagi hari adalah , jeng3

 

gambaq apa la sebenaqnya tu kan ? hehe
terima kasih atas respon semua , bagi yang dah tahu , alhamdulillah . Bagi yang masih tertanya - tanya , ia adalah 'softbook' . Buku yang diperbuat dari kain untuk pembelajaran awai baby . Tak perlu risau nak terkoyak ke ape n its colourful too .

puan is duk google cari buku ni , biasala kat perlis payah nak cari benda - benda camni . Nak buat sendiri , tatau bila nak siap . haaha ( orang tu rajinla sangat , hahah )

jom enjoy gambaq - gambaq len yang lebih ceria dan jelas

All about SoftBo0ks






Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

24 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

khairul khairul said...

abg mtk maaf lama x singgah ..bz skit

Yana Libra Yana Libra said...

buku ke tu?

Kakzakie Kakzakie said...

Is buat sendiri ke? Cantik...

Angah Angah said...

ape ke bendenye ni...

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

buku ke bantal ke apa....comei....

Cikgu Ma Cikgu Ma said...

apa tu?

Yatie Awang Yatie Awang said...

album gambar ke..

ciksukaberangan ciksukaberangan said...

comelnyeeeee ^_^

Deru Ombak Deru Ombak said...

Buku untuk si comel ye Is.. Eh betul ke?

O CIKTEDDY O CIKTEDDY said...

ape ni?huhu

missina missina said...

mcm album,,colourful,,cantik sgt,,

Hanif Hanif said...

Ini bantal kan!!!

Lia Irdelia Lia Irdelia said...

ni mesti buku ni..
merangkap bantal sekali.. hehehe..
comel2..

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

cantik....

kaishin kaishin said...

cam album gambar je ni..

kaishin kaishin said...

oo buku rupanya..erm bagus la selamat utk baby kan..

Deru Ombak Deru Ombak said...

Heheheh...

Betul pun akak teka... Comel laa buku si kecik ni...

missina missina said...

ooohh rupanya,,awal2 lg baby dah belajar ek,,;)

Amyra Azhar Amyra Azhar said...

oooo, baru tau ada benda tuuu! waah, hehe tak sbar plak nk ada baby haha xD

ciksukaberangan ciksukaberangan said...

pulok.. buku rupenye.alahai~ cutenye!!!!! kenapalah zaman kecik2 takde bende ni. huhu

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

wah....buku erk......bestnye.....so sweet....buat sndiri erk?

Mishter Izwän Mishter Izwän said...

oh. ade ke jual?ke DIY, btw mmg comel lah. mst budak2 suke

Yatie Awang Yatie Awang said...

comel...nak jugak hahahaa

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

cantiknya...boleh dikirim kah...hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (14) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥