Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

0
surat dah ada dalam peti

REVOLUSI PEMBACAAN pisod III

| bila melangkah ke alam kerja.... |
| pengaruh rakan sebaya dengan memperkenalkan |

~rapi~

| syioq juge baca rapi ni... |
| full of info....terutamanya kesEhatan la...hohoh |
| ni credit to kak FARIHAH... kdn |
| mang sampai la kena bli...xleh xbli... |

| pastu moment bersejarah kian tiba |
| syioqnya nak bertunang |
| dah ada owang approach kiter...indahnya saat tersebut... |
| sudah mula eksaited bli buku yang berkaitan hantaran ja |
~buku buat hantaran~

| tapi xbuat cam dalam tu pun..hampes |
| saja semangat ja |
| kat belogpun pos sai hantan ja...hohoh |
| bleh KLIK SINI kot2 nak tengat balik zaman itu |

| dah abes saat itu... bermula untuk persiapan nak tawen pulaks |
| macam2 majalah la bli yang ada ceta sai kawen ja truih tangkap |
| even bukan majalan khusus untuk kawen macam... |

~nur edisi tawen2~

| yang wajib beli beberapa bulan sebelum married adalah... |

~pengantin~

| eksaited tengok yang nu yang ni |
| tapi satu persiapanpun xdak yang ikut dari buku tersebut |
| saja galak... hahha |
| tapi at lis ada tips2 nikah kawen yang diselit kat situ |
| so xdelah membazir sangat |

| bila dah kawen..buku tu dah berhabuk dirak (xde la habuk sangat.. baru lagi kawennyer..hohoh) |
| hari demi hari menanti sebuah lagi moment indah... |
| menunggu kehadiran permata hati yang dirindui |
| masa yang dinanti tidak kunjung tiba |

| sampailah sebuah majalah hadir ditangan |
| punya tips untuk dicuba sebagai usaha untuk mendapatkan cahaya mata |
| walaupun hakikatnya ia sebuah majalah keibubapaan |

~majalah pa&ma~
(credit to puan afzan)

| bila tengok je majalah ni... rindu untuk dapatkan permata hati lebih meriah |
| sayu mendengar berita gumbira teman2 yang telah mula beroleh cahaya mata |
| kata mama, sabaq... awai lagi... baru 3,4 bulan kawen... |
| tapi hati sudah melonjak2 keteringinan merasai moment indah itu.... |

| pelbagai tips dan doa yang telah dilakukan |
| alhamdulillah... bulan ini (april).... puan eeiyss sudah buleh membeli majalah ini dengan rasa penuh kesyukuran |

~pa&ma terbaru (edisi mei punya)~

| moga ALLAH pelihara anakanda di dalam rahim ciptaan Allah yang maha hebat ini |
| hingga lahir menjenguk dunia yang indah |
| ALLAHU AKBAR... ALLAHU AKBAR... ALLAHU AKBAR |
| WALILLAHIL HAMD |
| pabila lahir, moga Allah pasakkan iman dan ditupkan semangat jihad |
| agar berkat umurnya menjadi penyambung perjuangan Rasulullah terchenta |
| insyaALLAH |

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

0 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥