Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

35
surat dah ada dalam peti

15#WorDLeSs WeDNesDay


Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

35 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

kakcik kakcik said...

Pesanan yang sangat comel dan bagus. :)

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

hahahahaha...dunia sudah berubah

SumeSakan SumeSakan said...

kesalahan yg kekadang kita x sedar...sama2lah kita saling ingat mengingati...chewahhh

pena rozie pena rozie said...

betul3...

lieynanilaz lieynanilaz said...

peringatan yg bagus...kadang2 kita tak sedar bila di alam maya ni..komen sesedap rasa.

Asmara Asmara said...

peringatan yang bagus. thanks sharing. :)

makchaq makchaq said...

Selalu benda macam ni kita tak perasan dan terlepas pandang

makchaq dah folo..

Kakzakie Kakzakie said...

Pesanan yg kelihatan bersahaja tapi mengandungi seribu makna nasihat Is..

teha teha said...

comel laa :)

Aine Ainun Aine Ainun said...

pesanan yang sgt menarik la eisss....=)

kay_are kay_are said...

kadang2 susah sebab bile lame tak contact, kate sombong pulak.. hmm.. memang susah nak jage batas2 ni kan..

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

thanks for the share...

izla izla said...

comelnya kartun.
thanks for sharing..

salam kenal :)

maszmadi maszmadi said...

penyampaian nasihat yang sgt sweet...

nanie nanie said...

:)

SumeSakan SumeSakan said...

salam..jalan2 petang...

|| NaFiRaa || || NaFiRaa || said...

terus muhasabah diri dengan pesanan sr kartun2 comel tuh..:)

Hanif Hanif said...

Entri yang terbaik...terima aksih karana kadang2 lupa pasal virtual life

EruzuLiyana EruzuLiyana said...

comel sgt :)

LYAfrina LYAfrina said...

like..like..

kekadang..tersenyum sorang2 baca status n komen2 org di fb tu..mcm2 peseng...

si kiut lavender si kiut lavender said...

insyaAllah..sama2lah kita jaganya ye..:)

Nieza Nieza said...

memang kekadang tu kita terlalu leka dengan dunia alam maya ni kan...minta dikuatkan iman selalu..:)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

insyaAllah...:)

fifi fifi said...

betul.. wordless yang banyak input.. :)

is, kesian kawan is tu.. jambu susu ni mmg susah nak cari.. macam da nak pupus pokok tu.. fifi dapat kat shah alam.. kawan ofis belikan kat pasar tani.. tu pon kejap ade kejap takde sebab die bermusim.. kat sungkai pon still ade pokok die.. tempat lain tak tau la is.. tapi kan is.. buah ni memang sedap la.. fifi pon suke still teringin lagi.. dulu mase kecik2 selalu makan.. kat kampung atuk kat selame ade pokok tu.. tp skrg da takde..

hanginsepoi2 hanginsepoi2 said...

comel n kiut miut sgt!

azizah :) azizah :) said...

alahai... sweetnya.. pesanan yg comey :)

O CIKTEDDY O CIKTEDDY said...

insyaAllah..mari kita jauhi zina!

khairul khairul said...

peringatan dan panduan buat semua

Ummi Iman Ummi Iman said...

Menarik. Insyaallah

Izan Ishak Izan Ishak said...

comel sangat kartun ni... mendalam sungguh pesanan yg cuba disampaikan tu... sama2 kita praktikkan ye...

Cik Penguin_Solehah Cik Penguin_Solehah said...

tq ingatkan,insyallah =)

yad'z yad'z said...

comel n nice sharing...

#maaf lama tak bw.. =)

9n0L4 9n0L4 said...

comelnyeeee tapi penuh dgn mesej. ;)

Marya Yusof Marya Yusof said...

As salam Is,

Akak singgah kejap je ni... Baca laju2... Blog pun boleh menjadi wajah berdakwah kan... Padat & penuh makna :))

Fifi Fifi said...

assalamualaikum is.. sihat? fifi saje singgah pagi2 ni.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥