Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

17
surat dah ada dalam peti

"Lamaaaaaaaaaaaaaaa noh?"

Lamaaaaaa tak pi bukak blog.. Hati terlonjak-lonjak nak tau, ada orang komen ka, takdak ka.. maklumla tenet mogok, dekat 3minggu jugakla memendam perasaan.. huu~

Lamaaaaa tak pi melawat kawan-kawan, apa la depa update, depa ada ka mai jenguk teratak siFaqir 'ilmu... windunya......

Akhirnya, jumaat lepas tenet dah ok, alhamdulillah.. terubat windu.. tima kasih bagi yang sudi menjenguk teratak puan eeiyss ni, tak sabaq nak pi melawat hampa semua...tunggu na...

update yang palinggggg simple sambil tempek gambaq siMerah yang sentiasa di hati puan eeiyss dan babah humaira (^___^)

siMerah...

p/s: sila abaikan rumah yang sangat 'kemas berseri-seri' itu.. hehe

TQ babah humaira untuk sarapan pagi yang sangat barat dan kejutan mayonis yang sangat sweet (^___^) luv u too!

serius... jadi muka babah dia dah...hohoho
Salam sayang semua!!!!!

P/S: Sehari puan eeiyss sempat melawat 5 blog ja dulu... sebab nak spend time lama ngan blog2 kengkawan semua (^___^)

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

17 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

|| NaFiRaa || || NaFiRaa || said...

lama x bersiaran yer~
comelnye si merah.. gerammm tengok dia~

Cikgu Ma Cikgu Ma said...

pi mana lama sangat menyepi ? =)

Kakzakie Kakzakie said...

Welcome back Is. Jenuh menanti internet pulih ye. Tak apa ubat rindu tengok Umairah dulu.

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

lamermnye menghilanggggg....moga bahagia sentiasa....

maszmadi maszmadi said...

so sweet..... bila la hubby masz nak seromatik babah humairah ni yerk.. haha

Nazayiena Nazayiena said...

Makin comel si Merah skrg,tgk drama adam & hawa juga ke Merah.?

Hanif Idrus Hanif Idrus said...

Lama tak dengar kabar....
Suka melihat kelincahan si Merah

khairul khairul said...

jgn tinggai lama2 blog tu...nanti berabuk tau

Marya Yusof Marya Yusof said...

As salam Is,

Cubit sikit pipi dak merah tu meh...grrrrrrr...gerammmmnye... xxxxx

Lama tak update macamana nak mai! Eleh, ckp org akak pun samalah Is... penyakit 'M' menyerang... huhuuu :))

Jeles tgk hubby die yg sweet romantik & pandai memsak tu... huh``` ;))

Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah said...

comel nye dia.. siap tengok cerita adam N hawa lagi tu.. :-)

LYAfrina LYAfrina said...

LYA pon jrg on9 sbb masalah kesihatan ni..apa2 pon welkem back..
eee..comelnyer dier....

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

Psss.....bukan rietta yg dpt...rietta cuma amek gambar jew...

Jna marcello Jna marcello said...

i love u mama *KIUTTTT!

mama aryan mama aryan said...

comelnyer si merah..
wah babah si merah sweet yer..

Aine Ainun Aine Ainun said...

eissss...windu kamu n si merah Huimaira=)

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

selamat kembali

9n0L4 9n0L4 said...

mmg lameeeeeeeee. hehe. adat la tu kalau internet down. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (14) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥