Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

23
surat dah ada dalam peti

hye~~~ assalamu'alaykum dear fren


Entri bergambar yang sangat kesuntukan masa, buktinya, baju belakang tu tak lipat lagi, dah dua hari mama tak peluk cium siMerah, mama selsema... hepi 10m birthday my lil princess...

Hye semua, im 10month today 12.12.11 ~ 12.10.12

Lagi 2bulan dah nak setahun dah... cepatnya anak mama nak jadi anak dara! muah2!

SAYANG SEMUA!!! yang sudi bertandang ke blog mama saya! (^____^)

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

23 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Kakzakie Kakzakie said...

Kakak pun rasa macam cepat dah 10 bulan. Rasa baru benar Is cerita berpanang hari ini dah 10 bulan dah.

SumeSakan SumeSakan said...

wahhh lama x masuk sini...si merah pun dah besau n makin comel...mama cakap dah nak jadi anak dara...hehehehehehe

Nafira usof Nafira usof said...

merah yang comel.. geram~

cik azLyzah⊙.☉ cik azLyzah⊙.☉ said...

cuteeeeeeee^^

9n0L4 9n0L4 said...

cumilnyeeeee si merah ni ye. rase nak cubit cubit. :)

maszmadi maszmadi said...

pape pon si merah tetap kiuuuutttt... hehe

Angah Angah said...

amboiiii bizinye mama si merah ni...

shar90 shar90 said...

tomeynyeee... hehee xD

Hanif Idrus Hanif Idrus said...

Cumelnya...kiutnya...

khairul khairul said...

cute nya

ranap keta adik ku !http://gilamodified.blogspot.com/2012/10/12-hours-to-go.html

kay_are kay_are said...

comel!! nak setahun dah? cepat nye.. smoga jadi anak yang baik..amin.. =)

Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah said...

comelnye si merah.. kejap je da nak setahun kan..

Karukord Jagau's Karukord Jagau's said...

salam di tgh mlm (^_^)

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

Kjap jew masaberlalu...bby january lah si merah nie yea...mkin comei...

Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah said...

datang lg..

nn lylyn nn lylyn said...

chomel nye ^^ waaa nk cpt2 dpt baby laa

Marya Yusof Marya Yusof said...

As salam Is,

Akak baru sempat nak jln2 jenguk2 dak comel ni tau! tomelnye munga kat pala tu... nak pinjam leh tak? hehee... nak julur lidah gaklah :p

cerita best cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Siti Salha Rosman Siti Salha Rosman said...

Amboi Kak Is, di mana-mana saja ada gambar baby dia. Hehe...somel sangat!

Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah said...

mane mama merah ni..

mama aryan mama aryan said...

merah yg comel sgt..umur anak kita sama la

9n0L4 9n0L4 said...

cpt mase berlalu ehhh. nnt pndai jln la ni. :)

Karukord Jagau's Karukord Jagau's said...

eh aku terkomen entry yg bwh la td heheheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥