Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

8
surat dah ada dalam peti

nak buh jugak gambaq raya kami... lalalala~

xtau nak kata gena dah. rindu tatau nak kata. 

la nak update tak macam dulu dah... jenuh kawai kiri kanan tera nak pegang laptop pun... kiri aara, kanan simerah. 

seronok, penat... kekekekeke

kalau nak sedapkan ati, babahhumaira lagi lama xupdate blog dia... dua2 berebut2 kat babah...

malam ni puan eeiyss nak buh jugak gambaq raya kami... 

ada rezeki puan eeiyss p melawat kawan2 blogger na...





raya pertama xdan bergambaqpun... uhuuuu~ sedih

kalut...





nak tangkap gambaq sekali punyala payah.... hahaiii~~

aara dah kacau.. babai! 

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

8 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Aine Ainun Aine Ainun said...

Assalam is..
lamanya menyepi...
fahamla saya, dah sibuk dengan anak2..takpala is, itu lebih baik sebenarnya...
sayapun cuba curi masa update blog...

Ya allah, dah makin besar si merah,
adiknya pun...makin sihat dan comel anak is..Masyaallah.....

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

Lamernye xdgr cite iess....makun comei simerah...suka tgk bju htam dia tu...airaa pown dh bsar....

Angah Angah said...

dah besar dah anak-anak dara ni....kena selalu updet tau...

Kakzakie Kakzakie said...

Heeee.... rindunya sampai dah besar dah anak dara kecik tu. Macam muka babahlah adik:)

Kalau busy Is... tepek ajelah gambar anak-anak dara Is tu:) tak payah tulis apa-apa pun tak apa.

Nafira usof Nafira usof said...

lamanye x kuar citer.
bz handle anak jer. 2 2 puteri comel sangat~

Ummi Iman Ummi Iman said...

Salam Pn eiys.. Lama betui menyepi. Dah besaq pun merah..comel

Mummy LiYzA ^^, Mummy LiYzA ^^, said...

amboi pepel aih depa..awat adek besaq pd kakak nih?

Princess Nusy Princess Nusy said...

hehehe...dah besar pnjang dah baby2 akk yg comel tu.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥