Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

1
surat dah ada dalam peti

November in Love~~~

Menghitung hari ke anniversary~~~

Yang ke-3 ;) Windu Babah ;) Babah Humaira ada kat kuantan sekarang, Hari Peladang  Kuantan Pahang. Leh temui Babah Humaira secara live di gerai nombor 154 ;) Chewah!!! Perasan retis lak puan eeiyss malam ni.. kekekekekeke

Sempena bulan anniversary yang ke3 kami, bulan kelahiran puan eeiyss yang ke-27 (dah dimamah usia... uhuk3), xsangka lak SHAKLEE pun wat promo bes ;) perli ke? ahaks...

Macam cantikkk je...
Macam shomelll je ;) kekekeke

In syaa Allah, puan eeiyss buh kat blog ni, nak sebarluaskan promo vivix shaklee dengan rega murah untuk bulan ni... Berbaki lagi beberapa minggu, puan eeiyss bukak batch untuk sahabat-sahabat blogger yang nak masuk group. Satu grup 7 orang... Harga in syaa Allah terbaik untuk bulan ni. Bukan apa, benda yang berkhasiat, wugi kita tak war2 kan...

Untuk yang nak masuk dalam group batch blogger ni, leh terus sms/wasap/wechat/kakao puan eeiyss di 0175777137 atau babah humaira 0124478757

Kalau yang nak beli 6 sekaligusss pun di alu alukan, dapat free sebotoi vivix + free membership + cash bonus 3angka ;)

Ni untuk bulan November ja, next month dah jadiks rega len ;)


Puan eeiyss share sedikit sebanyak khasiat vivix ni ;) Sape nak cantik je? sapa nak cumil je selalu, inilah dia!!! inilah masanya!!! inilah ketikanya.. chewah!!! hoohho


[MANFAAT SHAKLEE VIVIX]

-Menggalakkan ransangan penuaan yang sihat
-Membantu menghalang sel kanser 
-Membantu mengurangkan risiko & komplikasi sakit jantung
-Mengurangkan komplikasi pesakit diabetis
-Menyokong kesihatan sendi
-Mengurangkan insiden bg pesakit Alzheimer
-Membantu dalam mengurangkan berat badan
-Meningkatkan kesihatan mata dan sistem imun
-Menbantu memulihkan luka dalaman dan luaran
-Menyokong kesihatan keseluruhan

Jadi, kalau ada yang sedang mencari suplemen sesuai untuk yang tersayang, apa kata try vivix ni, ramai gelarkan dia tonik ajaib sebab ada banyak testimoni berkaitan masalah kesihatan sembuh selepas mengamalkan vivix ni... Contohnya seperti imuniti, SLE, sendi, gout, darah tinggi, kolestrol, jantung, strok, diabetes, penyakin batin, ih banyak lagi la...

Jenuh nak senarai ;) Harga setera dengan kualitinya... Health is wealth, bagi yang sihat mang rasa benda ni xperlu, tapi nun, untuk ibu ayah kita, mencegah lebih baik dari mengubati kan? 

Kalau nak tau vivix ni tonik awek muda... wugiiii oooo... 1sudu ja sehari ;) muda belia sampai ke tua, kalau umuq panjang.... in syaa Allah ;) hhohoho

TESTIMONI, antara sedikit sebanyak testimoni... kalau search kat pakcik gugelpun dah ada macam-macam testimoni ;)

_________________________________________________________________
BLOOD PRESSURE / HYPERTENSION (DROPS 16)
*****************************************
Masa medical check up May 2012, blood pressure saya dikira tinggi..ta sepaptotnye ngan usia saya..bacaan 142 over 88..tinggi kan??..patot la saya selalu pening kepala..kira stage pre-hypertension da tu..pastu doktor tu gertak.."kalo awak ta jaga ni..tinggi skit lg..saya da kene bagi ubat darah tinggi kat awak.." oh tidakkkk..saya ta nak makan pil-pil yang banyak ituuuu..hohoho..Alhamdulillah Ogos 2012..saya check smula..126 over 80..saya bersyukur turun..dan masih menjaga supaya mencapai bacaan normal 100-110..

ALLERGIC
*********
Saya ade allergik dari kecik lagi..kulit saya sangat-sangat sensitif..terlalu banyak pantang larangnyeee..makan itu ta bley..pakai losyen itu ta bley..pakai sabun mandi itu ta bley..persekitaran kotor pun effect kat kulit saya jugak..Dengan vivix, kulit saya yang pernah luka tu, elok ajeee..jadi kulit baru..bersyukur sangat..yesss VIVIX REPAIR CELL!!...yang ini diiringi dengan diet pemakanan yang sangat ketat..untuk pengetahuan, saya ta makan AYAM BANDAR dan TELUR..dan makanan yang sewaktu dengannye..dua-dua ni toksin dia sangat kuat sebab mereka di INJECT supaya cepat besar dan bertelur..ayam kampung, telur kampung tape..Ya Allah seksanya..kebanyakkan makan skang dimasak dengan telur dan ayam..kdg-kdg sebagai perencah..

HIDUNG BERAIR (MEMANASKAN BADAN)
**********************************
Saya baru perasan..ini membuktikan Vivix adalah untuk kesihatan menyeluruh hihihi..kalo dulu, saya memang ta tahan sejuk..disebabkan kipas yg da set 1 je tu, saya akan terjaga kul 3 pg sebab hidung berair..pastu bangun pagi bersin 6-8 kali..apa lagi kalo aircond..demam terussss hehe..hidung ta payah na ckp la..sumbat ngan tisu je..Skarang da TADE..hihihi..alhamdulillahhh =)

PENURUNAN BERAT BADAN (DROPS 5KG)
***********************************
yeahhhh..part ni besttt..susah betul na trunkan berat ni tanpa EXERCISE..
May 2012 - Ya Rabbi, berat 65kg..dengan keadaan saya yang katekkk ni..152..BMI = 28++..rase berat je badan ni..
Ogos 2012 - Alhamdulillah trun 60kg..BMI masih tinggi 25++..tanpa EXERCISE..almaklumla busy hehehehe..sepatot kene ade sedikit EXERCISE untuk jantung kita..akan diusahakan kemudian ekekeke =P..saya jaga makan..BUKAN TAK MAKAN ea..sy cuma tuka pemakanan saya..TARGET - By end of this year Dec 2012..saya target na capai berat saya 52kg..BMI = 22++..dan by end of March 2013, set target 47kg..dengan BMI normal 20++..Doakan saya..hihihihi..Saya memang ta na turun secara drastik..ta elok sebenarnye..ckup la 1-2kg sebulan..yang penting konsisten..dan kita jaga pengambilan makanan kita..^^
Semua target ni saya capai dengan SHAKLEE..dan semestinya dengan izin Allah s.w.t..kita merancang..disusuli dengan usaha dan doa..Sayangi diri sendiri sebelum kita nak disayang oleh orang len..itu adalah rewards untuk DIRI SENDIRI..InshaAllah..demi insan-insan yang saya sangat sayang.. =))
_________________________________________________________________

 Apapun, kita usaha kan? in syaa Allah... kena yakin dengan usaha kita, dan berdoalah... doa dan doa ;)



Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. 

Vivix™ Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Vivix ™ mengandungi campuran unik botaniPolygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.


Note:
Puan eeiyss jugak tengah baik hari bagi rega specialllll untuk warga blogger yang menjadi pembaca setia blog teratak siFaqir 'ilmu, untuk vita-c sastained release 500mg + vita-e complex also dia month of november jugaksss ;) wassap na ;) untuk rega, xbanyak botoi yang puan eeiyss tawarkan.... sapa cepat dia dapat ;)

SALAM SAYANG dari kami sekeluarga (^___^)

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

1 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah said...

suami kawan pon ade dekat kuantan.. jage gerai jugak.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥