Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

9
surat dah ada dalam peti

Alhamdulillah | 3 Tahun yang indah

Abang,

Hepi anniversary... Tima kasih sebab sudi jadi suami is, di dunia dan moga-moga juga di syurga ;)

Hari ni, 20 November 2013, Genap 3 Tahun kita bersama sebagai suami isteri yang sah. Xdak pengalam couple yang best2 sebelum kawen ;) Tapi nikmati percintaan kita seadanya selepas kawen... Alhamdulillah

Walau macam-macam dugaan sepanjang rumahtangga kita, dengan dua orang cahayamata, amanah hebat dari Allah, itulah penyejuk mata, pendamai dihati kita bersama ;)

Walau kadang-kadang stressss xdak det, tapi leh hepi-hepi habiskan det yang sedia ada.. haha! 

Bahagia! 

Walau kadang-kadang sajaaaa ja is cari pasai ngan abang.. tima kasih sebab xbalas balik ke'pasai'an tersebut dan duk doa jaaaa xbalas... satgi is qeyau guling-guling kalau kena marah ;)

Tima kasih...

Nak berambu ayaq mata terharu dengan jodoh yang Allah kasi untuk is, anugerah terindah anak-anak yang sangat bessss ;) alhamdulillah.... alhamdulillah...

Tatau apa nak kata lagi, moga kita teguhhhh hingga ke syurga ;)

Is sayang abang...















Mengimbau kembali... memori yang takkan hilang ;)
20.11.2010

Saat lafaz sakinah terucap~~~













Menteri Besaq Perlis tika itu... asa bangga sat ;)


Kawan-kawan Puan eeiyss sebahagian... perempuan...
Biasa la dah namapun kawan puan eeiyss ;)


Kawan-kawan babah waktu tu... perempuan jugak??? aippp! ;)



I LUV U abg (^___^)

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

9 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Marya Yusof Marya Yusof said...

Assalam is,

Alololo...sweet nye..tahniah 3thn sudah.. semoga bahgia till jannah..barakallahulakuma 💓

aine ainun aine ainun said...

Alhamdulillah tahniah is
Sama kita kawen 2010 gak... ♥ ♥ ♥

Angah Angah said...

selamat berbahagia, semoga diberkati Illahi

Nafira usof Nafira usof said...

selamat hari ulangtahun perkahwinan.
moga kekal bahagia sampai ke syurga~

sitiezahim sitiezahim said...

salam is.. eppi anniversary.. wah gamba kawin gitu.. dan dah besar dah bebudak comel berdua tu kan...hihihihi

Kakzakie Kakzakie said...

Tahniah Is.. kakak lambat sikit sebab akak bercuti. Baru balik hari ini.

Moga terus dilimpahi kebahagiaan..

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

alaa sweetnye...selamat ulang tahun perkahwinan iess...

Mummy LiYzA ^^, Mummy LiYzA ^^, said...

selamat hari ulang tahun bercinta dear~n selamat hari lahir jgak sygs..moga percintaan kalian berbunga2 hingga ke taman syurga..amin~ muaahhhxxx...

Ummi Iman Ummi Iman said...

Askm is. Tahniah. Semoga terus kekal hingga jannah. Inshaallah. Amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (12) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥