Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

9
surat dah ada dalam peti

Alhamdulillah... semua ni rezeki kan?

Alhamdulillah.. Alhamdulillah
Dah try macam2 jugak bisnes, tapi sekerat jalan ja ;)

Sekarang dengan shaklee.. moga2 istiqamah, insyaALLAH

Mengambil semangat2 mereka yang telah berjaya, rasa berkobar2

Berada dalam group yang hebat, guide puan eeiyss sampai buleh... Terima Kasih


Alhamdulillah... Alhamdulillah...

Secara tak sengaja, puan eeiyss tengok status seorang sahabat lama uitm merbok suatu ketika dulu, tanya sapa nak dapat income 4,5 angka macam dia... Allah gerakkan hati tika itu untuk mesej...

'nak jugak"

Yup, terperangkap dalam perangkap yang bes, dia tolong bayarkan dulu yuran ahli ;) 

Benda len boleh beli, tapi nak mula keluaq modai rm65 seumuq hidup payahhhh sangat kan? Puan eeiyss segan sangat, 2x bayaq.. uhuuuu~

Dalam hati mang tekad dah, kalau sekarang tak cuba mulakan langkah, bila nak berjaya kan? Jangan banyakkkk sangat alasan, tak sempat, anak2, rumah, kerja...

No! Jangan bagi alasan... kita duk merungut duit tak pernah cukup tapi kita taknak mulakan langkah.

Apa yang ada dalam fikiran puan eeiyss saat itu hanyalah lambakan kawan2 yang telah terlebih dahulu menjadi pengedar shaklee... ada yang dah ada regular customer kawan2 upis, dah ada yang income 4angka, puan eeiyss ni baruuu nak mula, vitamin2 pun penah dengaq ja, tatau fungsi...

Tekad... Tekad!

Rezeki tu ALLAH yang kasi ;)

Bulan Pertama, daftar dihujung bulan 30hb sept dah... dah nak dekat closingpun.. xsempat juai apa, tapi dapat bonus uv 'mak' tolong ;) alhamdulillah... terima kasih... Bulan kedua, Oktober... ada yang tanya! 

Wah!!! eksaited macam nak lompat melekat kat awan biru... ahaks...

Jenuh cari info, tanya 'mak' tanya 'ayah' tanya sapa saja... termasuk pakcik gugel... info senang sangat dapat... jadi kalau dia tak beli pun puas hati... ada jugak yang sudi tanya... kekekekeke

Lepas tu ada kawan upis nak jadi 'anak' sorang... dua orang... dapat cucu... sorang... dua orang... alhamdulillah... alhamdulillah... walau puan eeiyss pun masih di'guide' tapi semangat, ajaq anak2 jugak sambil2 juai barang ;) alhamdulillah.. oktober ditutup dengan senyuman...

Sekarang dah november... harus teruskan langkah... moga ada sinar... 1 4 3 5 H

Salam Sayang semua!!!

dah jadiks anak dara... hiks

si Merah yang Pink ;)

babah!!!! ai lep yuuuu~

babah humaira dan humaira... si merah!!!

kat umah mak abah mertua ;) bukit merahhh

aara imani @ 9month old

puan eeiyss dah temokkkk!!! ouchhh!

wif abah (FIL) dulu panggei cik kaq ;) qeja sekali di HPA
Puan eeiyss sibuk buat blog... buat ringkas2 je khas untuk shaklee.. 

Kalau rajin, jemputla ziarah ;)

leh klik banner untuk ziarah (^___~)

dan like page 
v
v
v
alKisah Sebuah Sihat Itu

Babah kata, awat yang buh sebuah sihat tu... kalau cikgu2 bahasa melayu tengok musti berambu ayaq mata... sedih dengan tatabahasa ;) hiks..

Sajasajasajasajasajasaja 

sajasukasuka

Assalamu'alaykum semua!!!

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

9 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Kakzakie Kakzakie said...

Doa kakak mengiringi sama moga langkah bermula di tahun baru ini akan membuahkan hasil yg membahagiakan..

ps: anak-anak dara dah besar dah:)

Angah Angah said...

wah bersemangannya...semoga terus beristiqamah...

Nafira usof Nafira usof said...

moga maju jaya k~
usaha tangga kejayaan~

Nazayiena Ayiena Nazayiena Ayiena said...

semoga berjaya.....

Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah said...

alhamdulillah.. moge puan is berjaye.. fifi doakan..

Kakizan Omar Kakizan Omar said...

Semoga berjaya yer.. in Shaa Allah.. :D

Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah said...

fifi singgah petang tengok due bunge berkembang..

## Kakak ## Kakak said...

one epy family...:)

aine ainun aine ainun said...

Assalam
Besar dah si merah
Is semoga usaha is dipermudahkannya
Nti saya like page eiss ya=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (14) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥