Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

0
surat dah ada dalam peti

ESEsais ke tu?? haha(^_~)

pagi sabtu ritu (22 may 10) 4 da 2nd time p jogin. al maklumla...telinga da penat dengaq orang duk kata badan koi naik... nak ikut hati... nak je balas... tengah hepi...besala...hehe...tapi bimbang juge perkembangan badan yang kian mengembang...

[fasa PERTAMA]
ni baru kuaq dari umah...mama kat depan nun...semangat sungguh beliau

[fasa KEDUA]cantik tak pokok tu?hehe

[fasa KETIGA]jambatan kedua yang dilalui

[fasa KEEMPAT]best! best!

[fasa KELIMA]nun jauh sungguh perjalanan

[fasa KEENAM]ada tempat res...
tapi mama teruih ja...maka anaknya yang kepenatan ni terpaksala meneruskan larian...

[fasa KETUJUH]kona p kok ni pulak

[fasa KELAPAN]pastu sini

[fasa KESEMBILAN]yang ni jalan yang lalu las week...

[fasa KESEPULUH]tang ni mencabar sket...hehe

[fasa KESEBELAS]ni nak menuju kegemilangan...
jauh ditinggalkan...ehehehee

[fasa KEDUABELAS]persimpangan

[fasa KETIGABELAS]amik kanan

[fasa KEEMPATBELAS]jumpe umah toklang...

[fasa KELIMABELAS]d n....
da sampai balik kat umah maksu neh...
afta umah maksu... teratak tercintaku la...da starting point untuk jogin tadi...hehe

[fasa SPESIAL...jom tengok A.W.A.N]
ALLAH berfirman yang bermaksud
"Tidakkah kamu melihat bahawa Allah mengarak awan, kemudian mengumpulkan antara (bahagian-bahagian)nya, kemudian menjadikannya bertindih-tindih, maka kelihatan olehmu hujan keluar dari celah-celahnya, dan Allah juga menurunkan (butiran) ais dari langit, dari gumpalan awan seperti gunung maka ditimpaNYA ais itu kepada siapa yang dikehendakiNYA dan dipalingkanNYA siapa yang dikehendakiNYA. Kilauan kilat itu hampir-hampir menghilangkan penglihatan"
[surah AN-NUR:43]
subhanallah yang menciptakan pagi yang indah untuk umatnya yang tercinta






Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

0 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥