Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

0
surat dah ada dalam peti

penangan GHOST ADVENTURES


Semalam ialah AHAD...
dengan penuh wibawa saya bagitau kat anak2 buah, malam ni cuti umum untuk ngaji kecuali untuk yang tersayang yang ingin memperdengarkan bacaannya afta solat maghrib...saya mengajar till jam menunjukkan 8.30malam...

tepat jam 8.30..terus duk depan tb untuk tengok peberet show >>>GHOST ADVENTURES
pastu duk ralit tengok sampaila dengaq azan isyak berkumandang...
masih berada dalam telekung...saya terus solat...pastu duk depan tb balik...

area9.17malam...nick kene rasuk...sat je kejadian tu...about1minutes...tapi dia ulang2 tenungan tajam tu...sayapun renung balik kat anak mata dia....ZUUPPPPPP!!!!bulu roma nek...ehehehehehe...

10.29malam...mata asa ngantuk...so amik keputusan pi bilik ayaq basuh muka gusuk gigi cadangnye...
masuk je toilet...bulu roma mencacak nek...amik ayaq sket...sapu muka...
toink2!
lari masuk bilik..off da light then tarikkkkk selimutttt....pejam mata rapat2...huahuahua

tapi...

t.a.p.i...

xleh tido...pejam je terbayang renungan tajam nick tu..ish...ish...ish...
untuk ilangkan takut...mesej kat incik ...syhh saja ja nak ilangkan ingatan kat renungan ngeri tu...
mula2 dapat mesej ok legi...sejuk bile baca...
contoh:
"Xpa2..jgn takut..ingat Allah lbh patut kta takut.."30may2010 jam 10:56pm

pastu.......
kite punya panjang lebaq duk terang nih...
pastu dia kasi satu ayat:
"Ase meremang tu..reaksi dri otak ke tubuh badn..so skarng ni..dlm otak pk cm2..tubuh pn meremang la"30may2010 10:57pm

PAPPPPP!ayat pemati ayat...hehehe
bile masuk sains dalam kejadian paranormal...memang kita kematian fakta...cemuis....tapi xpela...
dalam ati dah baca 4QUL 7x ayatul Qursi selang seli ngan mathurat dan ayat yasin sampai tertido...alhamdulillah...

moral of da story...bani tengok bani hadapi...hehehe...
ketakutan mampu mempengaruhi minda sedar kita...
La Khauf~
Innallah ma'ana...

juz tu share...
adanya ketakutan sebegitu tanda kualiti solat kita dan kebergantungan kita terhadap yang Esa semakin menurun.
maka perbaikilah solat dan tingkatkan keyakinan terhadapNYA...
insyaALLAH

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

0 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥