Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

0
surat dah ada dalam peti

TAG from IXCA~

Jalan2 check da new update from my fwen's blog...then stop at 'bintang.JANGAN.menangis'
from
ixcaANUAR...ehehehehe
when i've found my name had been TAG...tersenyum sensowang dibuatnya...
(lagi hepi sebab da rest time cooming up...so i can make my answer...cewah!)


Soalan 1 : 3 names in your message inbox

...syhh (da set nama neh...huahuahua>>>maaf kpd yang terlibat)
AADK_Linda
AADK_Afzan

Soalan 2 : Your main Ringtone.

no compromise by Soldier of Allah (SOA)


Soalan 3 : What u did at 12 last night?

xleh tido gara2 satu kejadian dasat...
apakah perkara tersebut???
sila baca entry mengikut link di bawah
penangan GHOST ADVENTURES

Soalan 4 : Who was the last person you went out with? Where?

of coz ma mom n si cumil NABILA...
try ma bes untuk terjah JUM HIBUH at stadium Utama 29may2010
but jem truk...kona balik keta...masuk line kanan truih balik...
penat men gear...wuwuwuwuwwu!


Soalan 5 : The colour of the T-shirt you're wearing now.

im not wearing T-shirt in da opis xtually...
yesterday wearing YELLOW+RED...(faLin iN LuV...hehe)


Soalan 6 : The last thing u did.
for 2day...erm...photostat panggilan kursus...

Soalan 7 : 3 of your everyday favorite items.
read...tv...QURAN


Soalan 8 : The color of your bedroom.

putih tanpa noda...ingat nak buh kala PINK...tapi macam xcomei jerk..


Soalan 9 : How much money in your wallet now?

RM50++
lagi banyak lagi cepat abisnyer..(bajet well la kunun2)


Soalan 10 : How's life?

veri syoookkk!
shuld enjoy ur life given tu u...
soon it will b great...


Soalan 11 : Your favorite song..

all nasyid
tarannum

Soalan 12 : What will you do next weekend?
xtually everi wiken is full of xtvt...
but next weekend i've wedding invitation from UKHTI HAZWANI...
others will b list soon~


Soalan 13 : When was the last time you saw your mum.
dis mornin.. b4 comes 2 work

Soalan 14 : Where is she now?
of coz kat umah...BESERI, PERLIS

Soalan 15 : When was the last time you talked to your parent?
Dis monin...alwayz

Soalan 16 : Who is the last person that talked with you last night?
nobody... xcept ma mom~

Soalan 17 : Where did you have dinner last night?
at my house

Soalan 18 : The last surprise you got
ada ka? cam xde je...huhuhuh~

Soalan 19 : Last thing you borrowed from your friend.

xde...
kalau ada sila gtau..veri scared!

Soalan 20 : Who is your bf/gf or husband/wife?
hmmm..alwayz got dis question..aiyo


Soalan 21 : What do you feel now?
nothing...

Soalan 22 : Wanna share with who?
sape2 yang bace blog ni le ( kalo ada la...huhu...veri sad)


Soalan 23 : Who knows your secret?
ALLAH n my mom...everyhing...nothing 2 hide

Soalan 24 : They keep your secret?
Allah adalah sebaik2 penjaga n ma mom will alwayz keep it...insyaALLAH

Soalan 25 : Are you angry with someone?

"Dan segeralah kamu kepada (mengerjakan amal-amal yang baik untuk mendapat) keampunan dari Tuhan kamu, dan (mendapat) Syurga yang bidangnya seluas segala langit dan bumi, yang disediakan bagi orang-orang yang bertaqwa; iaitu orang-orang yag menahan kemarahannya, dan orang-orang yang memaafkan kesalahan orang. Dan (ingatlah), Allah mengasihi orang-orang yang berbuat perkara-perkara baik.
(Al Imran : 133-134)

"Bukanlah orang yang kuat itu dengan ukuran kuat dalam bergusti(bergelut), tetapi orang yang kuat itu ialah orang yang dapat mengawal dirinya tatkala ia sedang marah
-Sabda Rasulullah s.a.w.
(Al Hadis)

moga im da part of dis...mohon doa


Soalan 26 : What do you order at McD?
im not a McD follower...hehe

Soalan 27 : The last time you felt so sad..
everiday...afta solat...huuu~


Soalan 28 : Mahu tag?
ada sesetengah yang di tag ritu pun xjawab lagik...huhu

tapi xkesahlah...nak TAG juge..hohohoho(gelak jahat)

HIDAYAH~INCIK ARIF~KAK IZA~KAK CT~BADURA

n all da fwen yang sudi berkunjung ke teratak buruk bernama ISLAMICZONE ni...most welcome


soalan tambahan nombor 29: pendapat tentang tag ni?

too many question maa...berpusing bijik mata nak jawab...soon kurangkan...hehehe



Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

0 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (14) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥