Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

2
surat dah ada dalam peti

~BERDEBAR2 PULE~

hmmm...asa sangat berdebar2..nak pi umah mak mertua...
walau tau dia hepi2 je orangnyer...
the most scary is....kena masak la....alamak...fail...
umah sindri leh gagah...umah baru kiter di sana nun...
aish...takuit aih...huhuhuh

kalau pandai masak xpe la juge....huhuhuhuh
set minda bagi xglabah...alaaaaahai!

masa majlis witu dah tiduq semalam..tapi waktu tu pesta lauk pauk nuri banyak lagi
no worry la nak kena masak ke ape...
cume waktu tu segan tu duk ada la...dah pakat tinggai puan EEIYSS terkulat2 sendirian..
asa cam lambat ja masa berlalu...masyaALLAH....
menggunung malu kutanggung jua....
hubby besala...
owang laki...xkesah apepun...

tapi waktu tu...ngan hubby pun masih malu sangat....
xtau nak bergantung arap kat sapa dah...
mang asa tersendiri sangat la....
soknyer...pagi mak masakkan...
puan eeiyss sibukkan diri basuh periuk blanga di luaq...
jangkaan awai hubby nak antaq balik umah pagi tu..
lajak sampai petang...steady...elex...coollll~
huhuh!


sampai ja umah petang tu...hmmm...lega..ehhehe
then afta merid...pi juge...tapi xkena tang waktu makan memakan ni...
xpela...but last2 nite...hubby ajak tido umah sana
till sabtu petang...
hmmmm....kena ikutla...lagipun mang dia banyak bertolak ansur lama dah...
juz giv da time 2 him untuk ilangkan windu umah dia...

P.O.S.I.T.I.F

nak duk sana mang xkisah..
mama kat umah leh mintak tolong adik pupu
tolong teman...hmmm...
tapi takut nak kena masak!!!!! wawawawawawa!
macam mana ni...huhuhu....

subhanallah...subhanallah...subhanallah....
bertenang..bertenang..malu sangat aih...



p/s: mr.Hubby plz do sumthing....
mintak tulun cover istrimu ini ye nanti..huhuh~
i lebiu!muah!!!


Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

2 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

ainiey airish ainiey airish said...

ngeee~ gudluck..mkcik okeh ja..juz tnya dia pa nk kena tlg wat ja..hehe..nebes2..xpa,baeh msti tulun punya..hikhik..comei lak post kak iss kali ni..

sanisahsabu sanisahsabu said...

baeh yang cumil dah tulun kaber...
makpun oke je...kak is yang demam terkejut kot...haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥