Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

4
surat dah ada dalam peti

Facebook is shutting down March 15th 2011

d n story of facebook...
ada positif ada negatif dia
tapi....
all staf bleh back to da normal...
no more game...
no more video...
no more chat...
kalau x...jadi macam satu penyakit ketagihan fb yang melampau...
malas wat qeja tapi alwaz update status...
kenkadang sesetgh tugas yang should b secret...
di war2kan kat fb....


macam2 lagik kalau nak dihitung...

masalah pribadi...
aib org disebarluaskan secara marvelus
maksiat di sana sini..
gambaq diri sendri yang di upload secara meriah
tak kenai halal haramnya....
den... macam2 fatwa dan fitnah kuaq...


tapi dun noe adakah benar2 akan di tutup atau ianya sekadar gimik
untuk mendapatkan suara ramai
tentang facebook


hidup akan kambali normal..
tapi usrah dan keep in touch wif other fren akan kembali tidak bertouch...huhuh
yang digunakan untuk kebaikan..leh guna lapangan len..insyaALLAH


serba sedikit kata2 owner facebook ni...

pemilik nama Mark Zuckerberg menyebut antara lainnya...

Facebook has gotten out of control and the stress of managing this company has ruined my life. I need to put an end to all the madness.

I personally dont think its a big deal,

And to be honest, I think its for the better. Without Facebook, people will have to go outside and make real friends. Thats always a good thing.

facebook



Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

4 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Siti Salha Rosman Siti Salha Rosman said...

Salam,

Setuju sangat. Facebook melalaikan. Solat tertangguh, kerja tergendala. Dulu pernah terfikir nak delete account,tapi tak sampai hati meninggalkan teman-teman. Tapi kalau dah ada satu cara nak melupuskannya, itu sesuatu yang baik!

sanisahsabu sanisahsabu said...

betui tu...tapi berita ni masih samar2....juz wait n c...
kalau d owner tolong kita hapuskan...xdela kita asa ralat untuk hapuskan dengan tangan sindri...susah sangat..delete sat temporary...den gatai tangan bukak balik..no point~

Siti Salha Rosman Siti Salha Rosman said...

Ya, apapun tunggu ajelah betul atau tidak. Takut Mark tu saje nak buat propaganda, huhu.

sanisahsabu sanisahsabu said...

xsabaq dah nak tunggu nih xtualy...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥