Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

5
surat dah ada dalam peti

●●●HANIS ZALIKHA●●●

Xtually dah lama kes pasai hanis zalikha ni diperkatakan umum...(ni versi bertudung punya)

nama dia penah nek dalam Metro..berita utama lagik....
leh click gambar di sobolah..hohoh>>>

tp..puan eeiyss amik masa yang agak lama untuk xplore blog milik pemilik nama cik Hanis Zalikha ni...nice...

nak tengok blog dia???
click juge kat gambaq di sebelah ni >>>

(leh je nak cari kat google tu..cume special untuk pembaca blog ni...sonang nak caghi...hehe)

become top10 untuk carian google di malaysia...
seorang blogger..model...hmmm..ape lagi ye..
saje je nak share... tu je...
njoy reading dia punya travel
banyak info2 len yang kiter leh dapat juge
nice



Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

5 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Siti Salha Rosman Siti Salha Rosman said...

O...Hanis Zalikha yang ni. Dulu pernah terbaca tentang dia di surat khabar Kosmo. Pasal blog dia ada ramai giler follower. Tapi lupa dah blog dia yang mana. Ni kak is buat entri pasal dia, thanks eh. Ada jugak teringat tapi tak taw nama blog dia yang mana.

sanisahsabu sanisahsabu said...

hehe....... so interesting xtually...
dah lama nak post n3 sai hanis zalikha...tapi kak is duk xplore n xplore blog dia...full of info then can share wif everyone...moga bermanfaat~hehe

Siti Salha Rosman Siti Salha Rosman said...

Orang nya pun boleh tahan cute, hehe. No wonder la ramai peminat...

sanisahsabu sanisahsabu said...

yg tu kak is sokong...
duk pinla dalam keadaan canepun..tetap cute....

jahajahatable jahajahatable said...

hanis zalikha mmg chumil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (12) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥