Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

29
surat dah ada dalam peti

Murtabak Mee Segera...jeng3

Witu...

"ish... malam ni tingin pulak nak makan megi"  Kata puan eeiyss suatu hari di bulan puasa itu.

"Ermmm... is besa makan murtabak megi dak?" Incik Hubby mencelah.

"Dak.. awat, babah nak buat ka? yey!"

"Takdak masalah la... hoho"

Sesaat tu jugak incik hubby memulakan operasi Ops Masak dia.

Bukak puasa tu, sebab banyak juadah, rasa sikit ja murtabak megi tu, ingat nak makan sebelum tiduq tu.. tapi tertiduq sampai ke pagi... alahaiiii

Sedapnya terasa-rasa kat bibir ngan lidah.

Petang semalam pujuk incik hubby buatkan lagiks.. ahaks (^___^)

Bukak puasa tu tak makan yang len, makan cucuq bawang mak ngan murtabak megi incik hubby, habis sepinggan... wah! mang sedap (^___^)

Tengkiu babah! Sayang babah!

Nak tengok gambaq kena pi kat belog incik hubby nun~

v

v

v

KLIK SINI untuk ke belog beliau pasai murtabak megi...hihi(^___^)

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

29 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Saya Disini Saya Disini said...

:)

Kak Izan Kak Izan said...

Sodap tu... :)

nur anis nur anis said...

sekali sekala layan murtabak megi ni memang best..:)

9n0L4 9n0L4 said...

kalau tak pernah mkn, mcm tulah excited nye. terlebih kan. pastu ketagih. hehehe.

Karukord Jagau's Karukord Jagau's said...

Haa murtabak maggi...cemana rekabentuknya tu..?

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

terbaik...nak mencuba plak nanti

kay_are kay_are said...

pernah denagr tapi tak pernah makan lagi.. so tak tau r sedap ke tak.. huu

maszmadi maszmadi said...

tingin jugak nak buat... mcm senang jerk.. hehe

Masz Sidek Masz Sidek said...

memang sedap... makan macam tu aja pun sedap... kalau cecah sos lagi sedap... :)

nanie nanie said...

aaaiiiipppp!!!...jgn mkn maggi byk2!!!!!

Miss Yaty Miss Yaty said...

uihyo...
so sweet

bila nk tawen ni..kikiki~

dah lama teringin nak merasa murtabak megi tapi tak kesampaian..huhu~

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

wah...murtabak megi...pndainye babah humaira masak...

|| NaFiRaa || || NaFiRaa || said...

bestnye hubby dia pandai masak~

Ummi Iman Ummi Iman said...

Rajin no en hubby eiys ;)
Ada blog jugak ka? Nk pi tgk sat :)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

hihi..dila prnh mkn sekali je murtabak megi..tu pun cik abg buatkn..org laki mmg terer wat murtabak megi sbb mknan simple diorg zman bjang2 dlu..hihi...rasa nk lg la aih bila k.is sbut...nak2! hihi

Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah said...

sedap2.. saya dah mkn puasa ni murtabak meggie.. :-)

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

menanti entri yang terbaru

O CIKTEDDY O CIKTEDDY said...

atoto..sweetnya korang..cik pon x penah rasa murtabak megi..tlong buatkan?ekeke

Cikgu Ma Cikgu Ma said...

dah bese makan dan buat..hehe

EruzuLiyana EruzuLiyana said...

sahur ni nak makan megi la. hehe

khairul khairul said...

lama abg x beli murtabak hehe

Aine Ainun Aine Ainun said...

Amboi kemain rajin En.Somi kamu eissss...=)))

si kiut lavender si kiut lavender said...

serius xpenah makan murtabak mee segera tuh.,.,tolong buat dan poss laju ke sini jup...xbaik biaq org teringin nak makan makanan tuh lama2..hehehe

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

apa khabar...salam hari Isnin

Marya Yusof Marya Yusof said...

As salam Is,

Kena intai ni murtabak meggi! Nyumm..nyum...

Psssst... Mira sihat?

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

Slm...iesss emelkan alamat surat menyurat kt henrietta3321@gmail.com

O CIKTEDDY O CIKTEDDY said...

cik singgah lagi ^^

Asmara Asmara said...

seronknya! baik dan rajin la en hubby awak. mesti sedap kan! ;D

Yana Libra Yana Libra said...

cam sedap je~~~ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥