Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

15
surat dah ada dalam peti

cuma berkongsi...

"Anak-anak kamu jadi anak yang soleh apabila kamu menjadi ibu bapa yang soleh terlebih dahulu" Ya Allah, bimbinglah kami dalam cabaran mendidik anak-anak ini....
-ustaz hasrizal abdul jamil

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

15 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Karukord Jagau's Karukord Jagau's said...

perlu kesabaran dlm mendidik anak2 :)

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

sokong......

fifi fifi said...

suke ayat tu!~ lame tak datang sini.. tuan rumah sihat?

|| NaFiRaa || || NaFiRaa || said...

memang susah nak didik anak2 sekarang nih.. sebab banyak sgt teladan yang tak elok.. susah kita sebagai ibu bapa nak terangkan kat anak2..:)

Angah Angah said...

singgah...

maszmadi maszmadi said...

ameen.....

Aine Ainun Aine Ainun said...

betul tu eiss...
nampak mudah tapi mencabar...

Deru Ombak Deru Ombak said...

Assalamualaikum Iss...

Satu perkara saja yang kita perlu berpegang teguh, setiap keburukan atau kebaikan itu bermula Dari rumah..

Ibu bapa adalah contoh utama.. Yang lain2 datang kemudian.

Salam Lebaran Dari kakya sekeluarga
Maaf zahir batin


Pelok ceom buat si merah!

si kiut lavender si kiut lavender said...

amin...Insya Allah..saya percaya kak is mampu lalui cabaran dalam mendidik anak2 sekaligus menjadi ibu dan bapa yg soleh

Marya Yusof Marya Yusof said...

As salam Is,

Its not a crime for not saying sorry but its hurt people more than a murder if you not say so, betul tak? :)

Memang mencabar kan :)

Cikgu Ma Cikgu Ma said...

kecik2 sampai sekarang kadang ada jer buat mak kecik hati..macam mana la anak2 sndiri nanti...

selamat hari raya ..jemput mai umah =)

Hanif Idrus Hanif Idrus said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!!!
Selamat bercuti dan jika pulang ke kampug hati-hati di jalanraya
Blog aku pun cuti gak ….hehhheeh
Tapi entri tetap ada sepanjang hari..
Cuma tak ler blogwalking …hahahahah
Selamat Hari Raya

O CIKTEDDY O CIKTEDDY said...

aamiin ^^

khairul khairul said...

kemaafaan ku mohon.http://gilamodified.blogspot.com/2012/08/kemaafaan-ku-pohon-dari-kalian-semua.html

9n0L4 9n0L4 said...

didik melalui teladan. insha Allah. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (12) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥