Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

25
surat dah ada dalam peti

ya.. blog saya kosong.. saya tahu tu.. huuu~

Maafla semua, puan eeiyss mengalamai masalah malas nak taip entri, macam2 nak cerita kat semua, teringin nak menjenguk blog2 anda.. tapi bila bukak ja dia asa gena tah... so, hasilnya, puan eeiyss melayan running man stat dari pisod mula sampaila pisod36 dah. Sambil wat qeja, sambil melayan running man... adoila...

Bukan xjenguk blog kengkawanpun, jenguk baca ja... apa orang kata, silent readers? ouchhh.. peritnya menjalani sebuah kehidupan yang penuh dengan kemalasan kan? huuuu~

Meniti hari ke ulangtahun kedua perkahwinan kami, ada sesuatu yang puan eeiyss janjikan untuk semua yang sudi melapangkan diri singgah ke blog puan eeiyss... dah lama puan eeiyss simpan xpublish... 20 November ni, dia otomatik publish... ada sesuatu yang ingin puan eeiyss kongsikan

*senyum sebentar... ahaks (^___^)

Untuk pengetahuan semua, siMerah tu, jalan sket ja witu, lepas tu dia tanak jalan dah.. kekekekke

bila sebut... "taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatih!" je, terus di krenyeh, ajuk balik ape kite sebut, "taaaayeh" terus duduk semula.. geram tengok keletah dia.. hehe

Tapi... bila kita tak perhatikan dia, sebenarnya dia boleh je melangkah... semalam dia melangkah banyak step jugak, tapi pegang sumthing... contoh bantal, teddy atau apa saja.... seolah2 dia sedang berpaut pada sesuatu, padahal dia telahpun menggunakan kekuatan sendiri untuk melangkah.. apepun, suka sangat memerhatikan siMerah sekarang... perkembangan dia... sesuatu yang sangat bermakna (^___^)

Mama siMerah ni, akan ke blog anda... insyaALLAH (^___^) tunggu yer

makan biskut baby bites lagik walau mengantuk tak sangga* dah (mengantuk tidak terhingga)
habiskan jugak... alahai... mata dah xleh bukak (^___^)
lassss sekali.. hehe

ahaks

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

25 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Angah Angah said...

heloooo..lama tak menatap wjah terbaru si merah. dah makik comel lah! rindu kat dia...

Kak Izan Kak Izan said...

Inilah masalah yang dihadapi oleh akak jugak.. :D... kita serupa...

AdaM Hawa AdaM Hawa said...

ya.. bile dah melayan 1 cerita.. mmg gitu.. sama seperti saya.. haishh!! M beso dari tuan.. kalau rajin.. rajin baca.. hehehehe..

Nafira usof Nafira usof said...

hehehe.. kalo dah penyakit malas datang mmg tak leh wat ape kan~

comelnye merah.. geram!

nanie nanie said...

malas jugak...huhuhu!!!!!

Kakzakie Kakzakie said...

Elok je dia tidur dgn rambut ikat pokok kelapa atas kepala. Kakak panggil ikat style ni ikat pokok kelapa Is...

nn lylyn nn lylyn said...

running man sgt best ^^

Jna marcello Jna marcello said...

HPY ANNIVERSARY AWK..
AND TO BABY DEBAB TU..
HYEEEE GERAM TGK PIPI AWK...!

Nyue Nyue said...

nyue pon sama...huhuhu...

ala comelnya baby tuu

Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah said...

terubat rindu dekat si merah.. :) ufairah da 6 gigi:) tak sabar nak tunggu 20nov ni.. :)

Karukord Jagau's Karukord Jagau's said...

wah sudah semakin bolat si kecil ini :)

Lia Irdelia Lia Irdelia said...

comel betul la dia..
hehehehhe

mama aryan mama aryan said...

comelnya simerah..anak akak yg kecik ni pun baru jln 2,3 langkah dah stop..

shar90 shar90 said...

lahai... tomeynyee... cute rambut dia... hee

محمد رازيق محمد رازيق said...

perlahan2 tak apa. asalkan terus menulis.

sitiezahim sitiezahim said...

comelnya...moga membesar menjadi insan yg berguna ye...hehehe

9n0L4 9n0L4 said...

is donlot ke running man? huhu. nak tgk kat maneeeee. :)

AHMAD AFIQ AHMAD AFIQ said...

layan running man jgk ker. cian anak kena gelak. pdhl tgk running man. dia terasa sebab kena gelak

Mieya Atiera Mieya Atiera said...

alololo... comelnya dia.

Hanif Idrus Hanif Idrus said...

Alah!!! manis muka si baby tidur....

kay_are kay_are said...

si merah dah makin besar dan makin comel.. ^__^

محمد رازيق محمد رازيق said...

wah. comelnya si baby kak. hehe. menganga mulut depa. hehe. tq singgah blog saya.

Marya Yusof Marya Yusof said...

As salam IS,

Apo yg kosongnyee...penuh je blog ni! Bertambah meriah dgn dak tomei tu...hehehe

Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah said...

datang lagi sebelum 20 nov.. hihi..

SumeSakan SumeSakan said...

alololo...comelnya si merah skang..lama auntie nih x tatap muka cute nih....membesar dengan sihat ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (14) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥