Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

16
surat dah ada dalam peti

nur aara imani n nur 'aisya humaira

Alhamdulillah.. Alhamdulillah... Alhamdulillah

Cepat masa berlalu, puan eeiyss dah masuk qejapun. Setelah 3bulan bercuti, alhamdulillah atas nikmat kesihatan dan usia. Alhamdulillah untuk semua perkara yang berlaku. Dah 3bulan jugaklah blog puan eeiyss ni sunyi dari sebarang post. 

Dulu~~~2009 Selepas arwah ayah meninggalkan puan eeiyss dan mak, kami berdua berpindah ke beseri dari mata ayer. DAri kampung ayah ke kampung mak, berdua.

2010(20.11.10)~~~Kami menambah bilangan ahli rumah kepada 3orang setelah puan eeiyss berkahwin dengan babahhumaira.

2011(12.12.11)~~~Alhamdulillah sekali lagi bilangan ahli keluarga bertambah menjadi 4orang dengan hadirnya puteri sulung nur 'aisya humaira binti mohd arif fazdilah

2013 (05.01.13)~~~ini, syukur sekali lagi atas kehadiran puteri kedua kami nur aara imani binti mohd arif fazdilah... Alhamdulillah.. Alhamdlillah... 

Puan eeiyss rasa terharu dan bersyukur atas kunjungan teman2 bloggers yang tak putus2 ke blog puan eeiyss walaupun blog ni tiada berentri... terima kasih. Di sini ( formal dak ayat? haha) , puan eeiyss ingan berkongsi permata hati kami atas permintaan ramai.. kekekke

eksyeli bagi yang ada fb puan eeiyss, kat situ banyak gambaq2 yang puan eeiyss upload.. semua gambaq di bawah adalah hasil curian gambaq dari fb.. bagi yang dah tengok, tengok la sekali lagi.. hehehe.. puan eeiyss lupa nak sep gambaq dari laptop babahhumaira.. t puan eeiyss sep n share ngan teman2 ye.. s memory untuk di lekatkan di blog ni, insyaALLAH.

Nur Aara Imani binti Mohd Arif Fazdilah
Nur Aara Imani wif da sunshine

my lil aara

nur 'aisya humaira @tutti putti

nur 'aisya wif mama

Nur 'aisya wif batu, nak pi nuri

xsited dengan ikan... adakah menyeropai babah? haha

Nak buku baru!!! secara simboliknya atas pengoyakan buku tersebut... lepas penat koyak2kan buku, minum ayaq... ini adalah perkara besa ya.. minum ayaq dari tempat penyemboq tu.. aduhai nur 'aisya...

Lena keletihan...

mula2 men alone2... dia mang xleh jumpa ayaq... dengan muka tak bersalahnya dia akan pi men.. hehe

Babah wif nur 'aisya ( silalah abaikan keadaan kacau bilau di belakang tu ye... hari ni telah dikemaskan selicin-licinnyer,, kekeke)

ni edisi berduet.. ucu mia datang men sekali bila tengok 'aisya yang kusyuq men sorang2

stat tu talk2 dah nur aara ni ( babah panggei aara so! pengaruh ceta korea.. hehe )

hye! ana nur aara imani, im near to 3month old dis coming 5april 2013

nilah gaya tiduq bebas bila kakak tak kacau... haha

Tepung dan saya

saya dan ucu mia


Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

16 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Angah Angah said...

assalam eis....tahniah dengan kehadiran baby baru....seronok kan....

Nafira usof Nafira usof said...

comelnye aara..
ade iras2 muka kakak merah..
cute~

Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah said...

tahniah eis.. alhamdulillah.. da ade due puteri.. bestnyeeee...

shar90 shar90 said...

Baby guuurl.... tomeynyeeeeeee... hee
Tahniah ye kak.. geram tgok pipi dorng tp tkot nk pegang baby sbb xbiase... hee ^^

Marya Yusof Marya Yusof said...

As salam Is,

Welcome back! Kejap je masa berlalu kan... taklama lagi dah nak puasa... time tu akak pulak nak meletop! hahaha :D

Tgk gambar si comel ni moga berjangkitlah kecomelan dia nnt dgn bb dlm pewut ni! :D

Take care..

Karukord jagau Karukord jagau said...

alaa comelnya diaaa ^_^

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

comeiinye...sama comeii ngan kakak merah....

Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah said...

datang tengok due puteri..

Hanif Idrus Hanif Idrus said...

Tahniah yek....sebab tu sonyap ajer..hahahha.
Melihat karenah anak-anak membuat hati kita tenang yek..tapi kadang2 geram..hahahha

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

selamat kembali...dan comelnya anak2 mu

Aine Ainun Aine Ainun said...

si merah da besar, baby pun nak 3 bulan da, tahniah eisss...=))

pasni update slalu tau...windu nk dgar kamu seloteh!

baby saya pn nak sebaya dgn baby kamu, tapi lain tahun daa..=)

makchaq makchaq said...

Selamat bersiaran semula.. Lama sungguh berpantang..

Comeinya budah 2 orang tu... dah dah jadi kakak, nampak besaq merah..

izzah izzah said...

Tahniah n slamat bekerja smula...seronok kan layan baby...smoga smua anak2 eiyyss jadi penyejuk dalam umah tangga,jadi anak yg soleh,bijak dan taat...;-)

Mummy LiYzA ^^, Mummy LiYzA ^^, said...

alaaa~nk bebigal juugak..best je nk melayan..hehe usaha tangga kejayaan...

khairul hassan khairul hassan said...

comel nyaaaaaaaaaaa

9n0L4 9n0L4 said...

cuti blog sbb bpantang ke? hehe. patutlah lame tak nmpk. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (14) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥