Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

24
surat dah ada dalam peti

FriDaY's mOod #001 : Cerita sebuah IKHLAS itu

Is nak share sesuatu yang is share dari orang share (^___^) 
p/s : berapa banyak perkataan share yang kamu dapat baca? Hehe

Rasulullah SAW bersabda,
"Sampaikanlah dariku walaupun hanya satu ayat"
Hadis Riwayat Ahmad, Bukhari, Tirmizi


[ kelik untuk lebih jelas , kalau tak jelas la... hohoho ]


Tips : Keikhlasan itu sangat unik kan? Hanya DIA yang mampu menilai sejauh mana keikhlasan hambaNYA. Ganjarannya? Super2 terbaik. Kalau tak dapat kat sini, kita akan dapat di SANA. Macam tu lah dalam rumahtangga, walaupun keperluan dkehidupan kita amat terhad kadangnya, andai ikhlas terhadap pasangan, DIA akan cukupkan keperluan itu. InsyaALLAH (^___^)

FRIDAY's MOOD ini salah satu entri perkongsian ilmu yang boleh kita sama-sama ambil manfaat, insyaALLAH

p/s: myra in blueeeeeeee mud (^___^)

( hye semua !!! )

jom jenjalan (^___^)

...and (^______^) smile

blue mood (^___^)


Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

24 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Kakzakie Kakzakie said...

Ikatan kasih yg tersimpul susah dirungkai Is... jadikan iktibar buat kita bersama...

Aine Ainun Aine Ainun said...

X dapat bukak la eisss, ada link fb kan?ke sbb pakai hp..

Xpala t guna lappy AA jenguk lagi ekk..

BERT BERT said...

perkongsiaan yang bermanfaat.. hanya DIA yang tahu menilai keikhlasan manusia...

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

Thanks for the share....ilmu yang sangat berguna...

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI said...

thnx coz share ini kak..

9n0L4 9n0L4 said...

ikhlas seseorang bukan kite yg jugde kan. Allah aje yg layak. ;)

Angah Angah said...

berbahagialah kalo kita jadi org yang mencintai dan dicintai...

p/s- meh untie nak pinjam hair ban myra ...

c'axoera ヅ c'axoera ヅ said...

good sharing :)

c'axoera ヅ c'axoera ヅ said...

:)

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

info yang menarik

Hanif Hanif said...

Boleh jual rambut!!!Pure love

Deru Ombak Deru Ombak said...

Tacing... :>

Iswilma Iswilma said...

Assalamualaikum...hehe ..Is dah follow akak,, terima kaseh ye sbb follow blog Is :)Syukran Jazilan.

Cik Yatt Cik Yatt said...

like!

yad'z yad'z said...

auchhh.. touched :')

heyyyy myra bbolatttt... eyhhhh gerammm nyeeeee.. comelll... ><

syafiqakarim syafiqakarim said...

yup.ikhlas itu tak bole di perkata tp di perniat.nice.

L L said...

cerita yg besh.=) nasib baik pndai bi sikit.. huhu.. comelnyer baby..=0

jom tambah ilmu.=)
sambungan ...
http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/babi-puncanya.html

Shaznina Sofia Shaznina Sofia said...

sangat menyentuh hati..

Karukord Jagau's Karukord Jagau's said...

Saya pinjam ye si cumel kat header tu...harap2 tak marah ye :)

Karukord Jagau's Karukord Jagau's said...

Oh ye....jgn lupa ya tgk yang ni sama :)dh letak dh nama teratak si fakir ilmu...(^__^)

http://karukordjagaus.blogspot.com/2012/03/ke-mana-pergi-pelangi-senja.html

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

comel myra senyum..hhihi^_^

Mrs Ariena Mrs Ariena said...

c0melnyer myra..oke da jeles!!hehe

MaryaYusof MaryaYusof said...

Terharu akak baca kisah ni.... Tetiba rs nak peluk hb lak skrg...huhuu...T___T

MaryaYusof MaryaYusof said...

Comelnye Myra,

Jadi menantu aunty nak tak...hehehe ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥