Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

1
surat dah ada dalam peti

heHEheHEheHEheHE...

jalan2 di blog orang...asik jupe da same TAG... yang mana TAG tersebut tidak terkena pada diri cikSANISAH.. atas inisiatif sendiri...cikSANISAH buat satu untuk TAG kat kengkawan yang yang len pulak...hihihihihihi

SELONGKAQ BEG DWET(hihihihi)
i'll show all da link...
juz 4 fun..hehe
dari blog ixcaANUAR <- click di sini
dari blog Mia <- click di sini
dari blog
my-Alia <- click di sini
dari blog
mira johar <- click di sini
dari blog nurHAYATI <- click di sini

ok...1st of all gambaran beg dwet dari sisi luaxde berjenama pun...juz a MILK TEDDY but its cute...
da most is PINK
xmahai...sangat berpatutan...(leh tukaq slalu...huahuahua)


ni blah blakang...kat blakang ade poket...

ada kertas neh...ape nih?tulisan huduh milik cikSANISAH ni menulis tentang DUIT KRIM...
sebuah persatuan yang mana cikSANISAH ditaklifkan untuk memegang...bukan dtangan...tapi di bank la...~cume catatan pengeluaran sepanjang dwet tu d bank in kan akaun...

masuk ke bahagian dalam tu...ada 2part...
stat ngan part bawah...what's inside???

dalam tempat dwet...ada dwet..
hobi cikSANISAH kumpui duit syiling ni...masukkan dalam tabung...
lupe tunjuk tabung...soon cikSANISAH masukkan dalam blog...
betapa banyaknya dwet syiling yang berjaya dikumpul (hihihihihihi~)
then ada pemutaq skru spek mata yang kian nazak...n of cuz simkad my luvly no...
even da pon number had been changed...da old one is still in ma heart~

ni pulak koleksi gambo paspot kengkawan,sahabat,ukhti tercinta juge ayahanda yang amat disayangi....
da lis is>>>kak kinah~ukhti amalina~sarah~hamizah~ukhti rohana~una cayang

n also bukti pengeluaran dan bank in wet especially for muto yang dah abes bayaq akhirnya dis month...alhamdulillah~

ni bahagian kad2 pule...

kad bank dan suma kad2 yang berkaitan...

tu je...jadi bagi kengkawan yang lain...
BERSEDIAKAH ANDA UNTUK DITAG???
hohohohohohohohoh
V
V
V
akak CT
badura
HIDAYAH

tafaddhal...hehe

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

1 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

AriF FaZDiLaH AriF FaZDiLaH said...

mcam.mcam ada dalam beg duit ni..nak beg duit baru tak???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥