Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

0
surat dah ada dalam peti

GEMILANG n also chinese new yer celebration CJ7

SINOPSIS CETA GEMILANG

GEMILANG menyingkap perjuangan seorang pemuda untuk membela nasib golongan pelajar yang terpinggir dengan menubuhkan sekolah swasta yang pertama (Insititut Gemilang) di kawasan pedalaman pada tahun 1977 bagi menjamin masa depan mereka.

SINOPSIS CETA CJ7

CJ7 yang menelan belanja besar iaitu lebih AS$20 juta, mengisahkan kehidupan seorang buruh kasar bersama anaknya yang dipertemukan dengan haiwan makhluk asing dikenali sebagai CJ7. Kehadiran CJ7 bagaimanapun, mengubah kehidupan mereka anak beranak, akan kepentingan hidup berkeluarga tanpa memikirkan wang.



ceta gemilang ni xtually stat minggu lepas...walaupun terlepas setengah jam...thanks 2 TV3.com kerna puan eeiyss catch out da muvie thru tonton kat tenet tu...
sekali tertengok trus terlekat...mang best...permulaan sahaja dah menyentuh kalbu...menitis ayaq mata tengok...mang xdapat ditahan2 lagik...uhuuuuu~
hmmmm...CJ7 lak duk iklan kat tv3 tuh sempena chinese new yer tu... filem ni dah lama kuaq...if xclap 2008...lama dah...tapi puan eeiyss xtgk lagik...dvdpun xbli...at las dapat tgk free...
tapi xsyoqnya xleh tgk berduet dengan hubby...terpaksala tgk solo tumurrow nite...hmmmm...hentam sajala...janji jom layanz...

ermmmm...kene bli sumthing ni.. nak kunyah2 sambil tgk tb~
hohohohohoh~

nuri banyak stat malam ni
akad nikah kak maria
sok nuri dia...
lusa....ermmmmmm
5hb nuri tepi umah...umah kak ila... n dua tiga buah lagi sekitar kampung n adik badik
6hb umah incik heare
tahniah buat semua yang terlibat...
BARAKALLAHULAKUMA

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

0 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (14) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥