Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

9
surat dah ada dalam peti

KAMI BLOGGER UTAGHA

cik liyza....dis 4 u..ahaks~

puan EEIYSS mang suka duk termenung kat blog kengkawan yang xtiv ni...
den found dis n3...
mang tertarik tapi xdan nak wat lagik nih
bila dah dua tiga kali nampak muka cik liyza dia promote ja...
xleh jadik ni...
must du sumthing kot...heheheh

inilah dia...TORA DATANG LAGIK...upsss...utara maghi...tediaaaaa....
hohohohoho~

cik liyza dapat dari GADIS KAMPUNG SEPARA BANDAR
puan eeiyss lak dapat tau dari cik liyza la...
LIYZA IS AKURO AIZAWA

sooo....
memandangkan puan eeiyss warga perlis yang cumil ni...maka
atas rasa bangganya mempersembahkan banner yang menarik dan tertarik ni...


n dun 4get to click 'like' kat gambaq bawah ni~~~

soooo...kengkawan yang len yang asai utara tu..jemput2 la merapat2kan lagi ukhwah kita warga utara ni....

buat n3 sai KAMI BLOGGER UTAGHA
then ramai2 menginap di facebook kat bawah ni ramai2


ape tunggu lagik...mai mai...

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

9 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

zaril zaril said...

saya dah follow yer..

sanisahsabu sanisahsabu said...

~tq sooo much~

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

makaseh join....

jangan lupa add FB GKSB juga ye..

Search Cik Gksb

=)

angah angah said...

search encik angah at fb

sanisahsabu sanisahsabu said...

tq soma~

sanisahsabu sanisahsabu said...

sudah add anda~

Manja (let it be my sweet name) Manja (let it be my sweet name) said...

Manja pun org utara juga, peneng,

eeiyss eeiyss said...

jom le join reramai~

|| A Lady Named .. Yantiey || || A Lady Named .. Yantiey || said...

salam, singgah dan follow dr KAMI BLOGGER UTAGHA

Penang Mari!

http://themptyanty.blogspot.com/2011/05/kami-blogger-utagha.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥