Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

0
surat dah ada dalam peti

n xcdent~

yesterday...surely i am too bz...
maklumla..nuri banyak...need 2 make bunga teluq...mustila ada bahan2 nak buat dia...
den...pergilah kami (mama, maktih, mohd fiqrie n of coz la pn EEIYSS sebab dia yang kene drive)

dari satu kedai ke satu kedai...
mencari teluq ayam saiz kecik...xjumpe.. last nak bli kat borong din beseri je la...
dah tu...dari jauh lagik puan EEIYSS kasi signal...

on dat time ada 2 bijik qeta tengah reverse nak kuaq dari parking borong din
so...puan EEIYSS xlintas la lagik..bagi depa settle..dah tunggu lama bagi 2 bijik qeta tu leh kuaq atas jalan raya... then its my time la untuk lintas parking depan tu...then dah tengok xde qeta...

slowly puan EEIYSS lintas...den tiba2 ja ada qeta bagi lampu reverse...
xpela...puan eeiyss dah sampai kat perkarangan...duk ingat dia akan stop n let my car park effectivly b4 dia teruskan reverse...

puan eeiyss nak reverse dah xleh...sebab dah lintas...punggung qeta masih duk atas jalan aya lagik...
dengan lajunya terus...........................BANGGGGG!!!!


ya ALLAH...macam nak luruh jantung puan EEIYSS ni..huhuhu!
getaq lutuit...
nak honpun dah xdan dah..geramnya...
bergegaq qeta...

den..puan EEIYSS park qeta n turun tgk...
hmmm..well dah kuat camtu langgaq..ofcoz la qeta puan eeiyss benjol...akitnya...sian dia...
hmmm...wif a bit scratches...huhuh

tempat pertama: c doule image can b seen...means dah benjol la...


tempat kedua: scratches 3-line...ouchhhh! wif da white kaler of her car melekat kat qeta puan EEIYSS... (tonyoh2 cat tu kuaq la jugak...huhu)


ulama salaf pernah berkata:
“Andaikan tidak ada musibah di dunia, tentu kita datang pada hari kiamat tanpa membawa pahala.”


Sabda Rasulullah saw:
“Barangsiapa yang memperbanyakkan istighfar, maka Allah akan membebaskannya dari kesedihan, dan memberi jalan keluar bagi kesempitannya dan akan memberi brezeki dari arah yang tidak disangka-sangkanya.” HR Abu Daud



jadi blajaq redha...myb ada salah puan EEIYSS yang telah dikifarah oleh ALLAH...
~TQ Allah~

sedih tu mang sedih...asa nak nagis sambil tergolek2...tapi benda dah nak jadi kan...tapi kemarin (04feb10)mang tragis stat dari pagi sampai bawak tiduq...hmmm..alhamdulillah...alhamdulillah...alhamdulillah...


alhamdulillah............................................................|||

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

0 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (12) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥