Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

8
surat dah ada dalam peti

Sepupu, plsss JANGAN GADUH!

Dalam berbisness ni, kami ada group di wasap ;)

Alhamdulillah, macam satu family, walaupun masing-masing jauh di mata, dan ada yang tak kenai pun, tapi leh bergurau macam satu family...

Selain hal kesihatan, mang group santai kami sembang macam-macam... dari hal anak, family, kerja dan sebagainya... alhamdulillah... kami jugak saling mengingati untuk memperbaiki diri untuk lebih dekat dengan Tuhan. 

Inilah yang puan eeiyss cari... alhamdulillah ;)

Setiap minggu jugak, kami sharing2 inforia... tau apa dia  inforia tu? ohohoho


Puan eeiyss share kat sini ye ;)

Nak bagi tak boring baca, selalunya kalau pasai info sihat-sihat ni, macam puan eeiyss sendiri, bila penuhhh sangat fakta, puan eeiyss segan nak baca.... kena santai2 baru cepat masuk ;) hohoho

Penerimaan orang tak sama kan?

Ni yang paling melekatttt... mang tersenyum2 ja bila baca

Ehem2...saya si gedik vitamin e...

Kenapa saya gedik?

Sebab bila sesiapa makan saya... dia akan gedik dengan isterinya... gedik dengan suaminya.. Wiwitttt

Pastu jangan jeles tau vitamin c... iolls 50 kali lebih BAIK daripada uolls tauu...

iolls pun untuk kulit cantekkkksss jugek... jangan jelesssss

Lagi satu, iolls memang THE BEST berbanding vitamin e jenama lain tau...

Sebab....

Iolls ader SELENIUM yang ajaib..

Bilee iolss lengkap dengan SELENIUM... Jadi kesan pengambilan iolls sangat OPTIMUM

Manakala....

Kawan-kawan iolls yang brand2 lain tu yang TANPA selenium, nanti buat badan uolls ader TOKSIK dalam jangka masa panjang.... takutnyerrrr

Pastukannnn.... iolls ni cantik ori tau... sumber semulajadi gitu... xpercaya??? boleh tengok pada label i... 

Label iolls ada tulis "d" bermaksud dihasilkan dari sumber semulajadi...

Meh nak bisik-bisik, vitamin e yang brand2 lain tu... ader yang label "L" tau dorang tu.. "L" tu maksudnya vitamin itu dihasilkan dari sumber kimia atau tiruan...

euwwwww... tak suker la plastik surgery ni...

If still rasa taknak pilih i... iolls tak rugi... uolls yang rugi sebab tak rebut i yang akan buat uolls gediks, cantik dan sihats...

Macam-macam.. mang bergulung2 je lidah bila baca... tapi yup, vitamin e shaklee ni, buh kat luka babah humaira dulu, cepat lega n xdak kesan parut... sebab tu ramaiiii yang buat masker dari vitamin e ni ;)

Vitamin e mang terkenal sebagai VITAMIN CINTA... 



Ada banyak lagi vitamin lain yang dibuat secara inforia ni... tapi dalam banyak2 tu, mai sepupu dia ;) GLA

Makanya, jadi meriah la group kami tu ;)

Amboi si gedik vitamin e... memang terasa gedik sungguh.

ni sepupu mu datang... ada bau-bau bacang dengan si gediks vitamin e. Siapa lagi kalau bukan saya si jelitawan GAMMA LINOLETIC ACID. Huishhh panjangnyer nama mak i bubuh. nickname i GLA complex. Nama i tu diambil dari bahan utama yang terkandung dalam tubuh i.

Sebab apa i kata ada bau2 bacang dengan vitamin e? Sebab darah yang mengalir dalam tubuh i ni ada darah vitamin e. I ni istimewa sebab selain ada campuran darah dengan vitamin e, i gak digabungkan dengan minyak sunflower untuk tingkatkan keberkesanan dan kestabilan i berpijak di bumi yang nyata.

Kehebatan saya~

■ Aduih, sakitnya perut saya.. tolong! tak larat nak bangun. Ketika ini I akan datang membantu mengurangkan gejala PMS dan kadang-kadang dapat melegakan terus...


■ Eh, bila ko nak ada anak? ko merancang ker? 
Xde lah, belum ada rezeki lagi...
Ko berubat ke?
I datang membantu memperbaiki hormon dan membantu untuk sperma berada lama sikit dalam rahim. I bantu tingkatkan peluang untuk hamil...


■ Doc kata kak ada cyst dalam rahim...
I datang bantu kecutkan dan kecikkan saiz cyst... ada jugak yang i dapat singkirkan terus dari badan...


■ Abang, cer tengok muka sayang ni, dah tak berminyak. Jerawat dan jeragat pun makin berkurang... wah, bagusla makan GLA ni...
huhu! Kembang kempis hidung i bila dipuji begitu...

Rugi oooo sapa yang tak sudi kawan dengan i. I ni jelitawan dalaman dan luaran... Mana nak dapat.. Kau ada???

Taknak geng ngan i takpe. U tanggungla sakit hormon tak stabil u tuuuu.... ada i kisah???

Hmmm... Sebenaqnya puan eeiyss baca sambil duk bayang dua vitamin gaduh2... jalan terkedek2 pakai tudung... hehehe

Tu hanya sharing dari inforia nak bagi senang ingat. Yup GLA ni bagus, untuk wanita... lelakipun boleh makan ;) kita ikhtiar, mereka semua ni bukan ubat, tapi supplement, semakin hari usia kita semakin meningkat dan  zat2 lain dalam badan semakin berkurang... Kita perlukan supplement untuk menampung keperluan tu.

Puan eeiyss pun sedang berikhtiar. Yang memberi kesihatan dan kesembuhan hanyalah Dia (^__^)
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

| eeiyss | FB: Sanisah Eeiyss | 0175777137 | eeiyss86@gmail.com | Shaklee Independent Distributor | 967096 |

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

8 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Kakzakie Kakzakie said...

Betul supplement bukan ubat so tak rugi kalau consume utk kebaikan. Apa lagi ramai dah tunjuk bukti..

Nafira usof Nafira usof said...

Bagus ade group biz cam nih kan.
saling bagi semangat pada kawan.

moga bis Is terus maju jaya. Amin~

maszmadi maszmadi said...

hihi, macam sweet jerk gaduh2 manja dua org sepupu ni..

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

Best cr di smpaikan tu.,.menarik...xde larr boring...tpi penuh dgn info...

nanie nanie said...

hehehhehe....speechless

Ummi Iman Ummi Iman said...

Mmg bagus GLA tu. Akak suka. Cepat nampak perubahan.

izzah izzah said...

Consume vitamin mmg paling Bagus. ..at least kita leh top up yg kurang dlm gizi mknn kita...

Sal Kdh Sal Kdh said...

Kembali melawat rumahmu..tq atas lawatanmu jua..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (14) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥