Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

18
surat dah ada dalam peti

| Tips Unik | Cantik dan Kurus cara 'STAR KING'

 [ AMARAN: ENTRY INI PENUH DENGAN GAMBAQ... Sila jangan muntah ;) ]

Atas permintaan seorang teman blogger yang best (rietta) tq untuk komen, is dah update bawah setiap gambaq ada caption (^___^)

Baru nak mai update blog... tengok2 kat screen laptop ada....


Tengok babahhumaira duk kalut cari resepi Daging Dendeng...

nanti kita tengok beliau nak update dak blog ;) beliau dah rajin update la ni.. hohoho

eh, puan eeiyss bukan nak ceta pasai resepi, babahhumaira yang rajin masak... hohoho... Puan eeiyss nak ceta pasai Cantik dan Kurus cara 'STAR KING'

Sebenaqnya ada tips yang sangat bes dan unik, tapi puan eeiyss tak perasan yang puan eeiyss dah padam dari rekod astro tu... uhuk3...

Tapi, puan eeiyss gantikan dengan tips ni ;)

STAR KING ni bawak benda pelik2, mang puan eeiyss suka layannnn ;)

Sekarang ni dah ada fungsi rekod tu, jadi rekod je, bila2 ada masa free, puan eeiyss tengokla ;)

Dulu kena menunggu til midnite, kalau terlepas, tertiduq, pakai xleh tengok dah, puan eeiyss bukan jenis fanatik sampai kena cari dalam youtube... jadi terlepas... biarkannnnn ;)

ok...

Ready???


sory, tv puan eeiyss dah terukkk...

siMerah punya kerjaaa... biarkannnn... dia sedang belajarrrr ;)

Asai xkelam gelemat teruih sudah... haha


Inilah dia incik Tangan Magis katanya...

Mang retis2 korea, guna khidmat dia untuk keruih menawan. Kalau terdesak sangat, urutan dia leh bertahan seminggu kalau xsalah. Kalau urutan tu konsisten, in syaa Allah ;)

" Saya akan cuba untuk kurangkan ukuran lengan hari ini"

"...nak buang lemak perut dan kedutan di hidung..."
"-...dan lemak di tangan.
-Itu kawasan yang sukar"
"Saya akan ajar anda cara untuk buang..."
"...semua lemak berlebihan yang ada akibat peningkatan usia."
"Kawasan pertama yang saya nak buat hari ni,..."
"...kawasan yang paling dibenci oleh semua wanita."
"Atas lengan."
"Saya akan cuba untuk kurangkan ukuran lengan hari ini."

"Selamat datang.
Mari ukur lengan dia dulu."

SiMerah yang xsaited dengan camera ;) hohoh

Hari ni Puan eeiyss share yang lengan ja dulu ;)

Dia amik penonton kat studio tu...
"Pita ini kata tepat 40cm."

 Dia ukuq dulu ukurlilit lengan, pastu dia buat urutan... xlama pun... zsampai 5minit kot...

Dia kata selulit leh buat, tapi kita kena pecah2kan dulu lemak2 di kawasan yang berkaitan...

"Wanita paling nak kuruskan lengan atas."

 Sila abaikan kekusyuqkan siMerah... nak kurus!!!

"Ia tersumbat"

"Dia sudah kurus sedikit
jika anda rasa."


 Memang nampak beza lengan kanan dan kiri dia...

"Ia sudah sangat lain!"

"36cm!"

"36cm!"

"Bayangkan betapa banyaknya itu."

"...ramai wanita tahu tentang
mengurut ketiak..."

"...tapi mereka tak tahu
tentang urut bahu."

"Ia tertekan di sini
di bahagian sendi."

"Penting untuk urut kawasan ini."

"Kemudian ia akan lembut."

"Langkah seterusnya
ialah urut ketiak."



 Semua retis2 jemputan dan tetap kat situ semua pakat try... bukan depa ja... puan eeiyss ngan babahhumaira pun kaluit try... haha

"Kemudia urut lengan."

"Letak sedikit minyak dan
urut dari siku ke ketiak."

"Gunakan lengkungan antara
ibu jari dan jari telunjuk."


"-Dengan lembut begini.
-Ke bawah."

"Bahagian mana yang awak nak urut seterusnya?"

"Bahagian yang
semua wanita risaukan."


"Muka dan kehilangan
keanjalan pada muka."

next nanti puan eeiyss share untuk anjalkan kulit muka lak...

Muntah satgi tengok gambaqqqq ja kan... hohoho

leh la try apply... mudah je... ;)

| eeiyss | FB: Sanisah Eeiyss | 0175777137 | eeiyss86@gmail.com | Shaklee Independent Distributor | 967096 |

SHAPE UP SET
Cinch Shake Mix | Cinch Energy Tea Mix | Lecithin | Herblax

Tapi kalau nak bakaq itu lemakkkk ;) OMEGA mang terbaekkk ;) in syaa Allah* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

18 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

MamaHarriz MamaHarriz said...

byjnyee pic hehe..pnh tgk gk star king ni hihi

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

wah..banyaknya gambar

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

Byknye gmbaq...pening plak rietta tgk...apa kata iess taip semula...hehehe...

Ummi Iman Ummi Iman said...

Wah cepatnya nampak beza. Merah sempat interframe ;)

Kakzakie Kakzakie said...

Jgn salah utur pulak..
Takut baik-baik nak kurus sekali jadi tambah gemuk:)

si kiut lavender si kiut lavender said...

tudia...sambil baca sambil duk try buat..hahaha

Cik Rerama Cik Rerama said...

Wawawawaaaahhh..urutan lengan yg thorrrrbaikk.. x sabar nk tgk urutan muka plakkk. Yippie!!

Elvy Nellysha Elvy Nellysha said...

alahai ..comel2 gambar ... moga bermanfaat ^^

Cik Rerama Cik Rerama said...

wah.. suke3.. bila nk post urut muka pulak? tak sabar nak praktik. hahaha

jiha
http://najihahsudi.blogspot.com

yatty yatty said...

Tips yang menarik..;)

Yaya Tomey Yaya Tomey said...

suka yaya baca.. cantik lah blog ni.. pandai menghias...

Bada Ariff Bada Ariff said...

Rajinye...hihihi

ummi ummi said...

wah.. saya sambil baca sambil mengurut..haha.. tips yang sangat menarik terutamanya untuk wanita. hehe

Tips Hilangkan Jerawat

Hakim Al-hafiz Sahak Hakim Al-hafiz Sahak said...

assalamualaikum nak tanya sis,blh saya tahu ni kt astro ke cannell brapa ea

Sanisah eeiyss Sanisah eeiyss said...

@Hakim Al-hafiz Sahak 393~ one hd

CEO eiw@ CEO eiw@ said...

Taw x ep brape ni?

CEO eiw@ CEO eiw@ said...

Taw x ni ep brape?

Sanisah eeiyss Sanisah eeiyss said...

@CEO eiw@ xsure dah ep brapa sebab lama sangat dah posting ni ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (12) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥