Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

16
surat dah ada dalam peti

Mencari CINTA~

Lamaaaaa xberkarya... dulu, awai2 buat blog mang niat nak jadiks penulis (^___~) hoohoho

Ni antara memori kisah benarrrr yang terlakar menjadi memori...

| DARIKU |

Banyak episod woooo.... berjuta tima kasih bagi yang sudi membaca kisah dulu2 tu ;) terharu! ada jugak orang baca (^___^)

Tulis syoq sendiri dulu ;) sekarang baru tau konsep ziarah menziarahi...

Alhamdulillah... Alhamdulillah ;)

Puan eeiyss nak kongsi apa yang puan eeiyss dapat ;)

Mencari CINTA-NYA~~~

Allahu robbi... kerdil ja diri kadang-kadang bila pikiaq, xdak hala tuju...

Sebenaqnya jalan dah terbentang luasss.... cuma kita yang buta dalam memilih jalan....

Sedih... 

Puan eeiyss pun masih belajaq, mengenal diri, muhasabah! Banyaq yang nak kena repair, banyak yang nak kena cloroq.. hati dah berdaki tebai... takut berkarat susah nak tanggai... huhu

Mula dengan solat, kita pakat2 hayati makna.. nak capai khusuq bukan mudah... macam-macam benda mai dalam kepala waktu tu.. Termasuklah idea2 yang BERNAS... Allah... dugaannnn

Jom kita belek2 ;) cari2 dapat yang kiut dari blog | INI |

Moga pahala berganda-ganda atas ilmu yang disharing beliau ;)











Kerna CINTA itu milikNYA, maka kembalilah kepadaNYA ;'(

Terimalah solat kami ya Allah, ya Rahman, ya Rahim...

Satukanlah kami dalam rahmat dan kumpulkan kami dalam JannahMu 

Amin





| eeiyss | FB: Sanisah Eeiyss | 0175777137 | eeiyss86@gmail.com | Shaklee Independent Distributor | 967096 |

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

16 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

MamaHarriz MamaHarriz said...

Comel2nya babyy :)Thx sharing pic smyg tu mmg comell..

Kakzakie Kakzakie said...

Sungguh indahnya peraturan Allah berikan. Kita sebagai hambaNya ikutlah kerana jalan diberi sangat mudah dan indah.

Comel-comel tu banyak ikut muka abah lah Is... Ini betul-betul anak-anak abah:)

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

Thanks iess for the share....gmbar tu sangat menarik utk mengajar anak anak kecill...

aTieYusof Family aTieYusof Family said...

Menarik pic2 tu sis..
TQ follow akak, dah follow balik ye #607 :)

si kiut lavender si kiut lavender said...

alhamdulillah..thanks for sharing..:)

Manan Qayyim Manan Qayyim said...

mencari cinta yg hakiki....

#cantik artwork awak...

Recent Post from MQ~Live : Romantiknya Monyet tu Naik Moto.

Nafira usof Nafira usof said...

terima kasih Is atas perkongsian yang sgt berguna nih.. nanti zura nak print lah..:)

Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah said...

comelnye baby.. geram.. solat dan kusyuk.. sangat berat.. sampai skrg susah nak dapat.. :( kene usehe lagi..

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

alhamdulillah...terima kasih dengan perkongsian ini

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

terima kasih kerana berkongsi maklumat dan comelnya anak

Nur Haziqah Abdul Rahim Nur Haziqah Abdul Rahim said...

yg ni episode berapa ye?

Nur Haziqah Abdul Rahim Nur Haziqah Abdul Rahim said...

ni episode berapa ye?

sal ya sal ya said...

Bila tahy makna, solat jdk khusyuk kan?

Nour Adieb Nour Adieb said...

comel. kartun2 tu slh satu cara galakkan anak2 kecik utk mula solat :)

nanie nanie said...

comel eeiyss kartun tu buat sendiri ka? amin semoga doa eeiyss dimakbulkan Allah....amin

sal ya sal ya said...

A'ah... Sama la. Ms buat blog skg ni mmg tujuan utk menulis. Tp last2 kdk bnd lain. Sblm2 tu mmg ada blog personal tp mmg personal sgt. Invited readers je. Skg dh delete dh blog personal tu. Tggl yg ni je la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (12) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥