Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

3
surat dah ada dalam peti

BABAH DAH KURUS???!



Pertama sekali tqqqq bagi yang komen di | besday aara | tu (posting sebelum ni)~ tak sempat nak blogwalking tapi ai akan ziarah rumah anda semua~ TQ (^____^)

...errrr

yang sebenaqnya~

puan eeiyss banyak kongsi tips~ tapi yang apply tips tu babah humaira pulak~

tengok-tengok dia pulak yang turun berat badan! woha~

takpala... suami kita jugak kan~

sebabkan dia dah turun 7KG!

makan puan eeiyss pun xleh la nak duk diam (T___T) 

menangis dalam hati~



apa yang dia buat?

meh puan eeiyss kongsikan serba sedikit~

pertama sekali dia memang amik HERBLAX

Setiap hari sampai la~ 

HERBLAX ni ada teknik pengambilan dia~ kena tanya SID

atau nutritionist~

orang yang juai kena ada tanggungjawab untuk terang jugak~

herblax ni ada  dalam set DETOX~

Kenapa perlu detox? sebab nak buang kerak2 kat usus tu bagi bersih, jadi penyerapan vitamin dan zat yang kita amik dari supplemen atau sayuq semua tu senang berlaku.


Herblax ni ada daun senna yang berfungsi macam julap tapi julap yang sihat~ cuci kerak usus tu

herblax ni penting~

bila dah perut dah ok, dia pi workout jugak.. pi gym

kat gym selalu juai whey. Whey ni protein, shaklee pun ada jugak CINCH dan ESP~ tapi untuk pembentukan otot bagi dia yang duk pi gym tu puan eeiyss suh amik CINCH~ protein yang sangat best sebab berasaskan sumber semulajadi

... hari2 jugak kami buat infused water tu~ 

takat ni dulu... nati ceta lain pasai infused water.. ahaks (^____^)

nak tau lanjut leh ja wasap puan eeiyss | 0175777137 

ataupun kot nak oder na (^___^)

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

3 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

hainom OKje hainom OKje said...

Kena beli beli barang yg tak mo ni Is...takut ar nak makan......

Apapun tahniah buat hubby yer

ahmad ahmad said...

ESinggah sini
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
Jemput join segmen saya yg terbaru ni ye..

Segmen Mencari Bloglist blogahbar

Senarai Peserta

Mari sama2 kita berblogwalking kenali rakan blogger anda..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam eieyss,
waaaaaaaaaa
uols kena jaga ketat2 hubby uols dah ni he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥