Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

5
surat dah ada dalam peti

eSELL Shaklee | malu nak tanya tapi nak beli

sekarang ni semua main klik-klik ja, barang sampai kat umah~

alhamdulillah, Shaklee meraikan kecanggihan teknologi dengan memperkenalkan eSELL Shaklee ni... senang sangat uollsss~



haritu ada yang mintak id is, bila tanya kata nak beli guna id is~

pi kat cawangan sendiri~

terima kasih...

is nak bagi consultation pasai vitamin apa yang dia beli, dia kata tak pa

sebenaqnya adalah menjadi tanggungjawab is bila ada orang beli vitamin dari is. Tu yang risau jugak, sebab vitamin ni perlu ada orang yang guide macam mana nak makan dan lain-lain

so, pastikan anda dapat consultation yang terbaik dari orang yang menjuai kat anda...

amanah tu~

dulu kalau nak beli barang antaq teruih ke rumah, kena hubungi pengedar yang sah~

ada yang baru nak tanya-tanya tapi tapi taknak beli lagi, kadang-kadang depa segan nak tanya sebab takut bila tak beli... dengan is~

anda boleh tanya~ tak paksa aihhh untuk beli~

free ja consultation dari is~

jangan risau

tambah la ni, boleh oder sendiri dari shaklee guna online tak perlu melalui is~

tapi habaq pi la, senang is guide~ hoho

anda pengguna kad debit atau kredit???

waktu ni nak guna~

senang sangattt~

is pun nak oder macam ni la jugak yang is buat~

sama

cer try klik >>> |  Gerai Vitamin Eeiyss | <<< ni

dia akan keluaqla

13 LANGKAH MUDAH BERBISNES~

ahaks... lawak ja

dia akan keluaq...

[13 Langkah Shopping Bersama eSELL Shaklee ]

muka depan bila klik | Gerai Vitamin Eeiyss |

1. Buleh pilih bahasa, tak konfiden nak buat transaksi dengan bahasa remputih, bahasa melayu adoooo~ baca betui2 apa yang Shaklee habaq.

Sebab anda buleh dapatkan FREE POSTAGE! macam mana? tu yang kena baca tu (^____^)

.

Sudah baca?

2. Klik Setuju atau bahasa remputihnya | AGREE |

3. Klik Seterusnya untuk ke laman barang-barang | NEXT |


4. Tanda kotak hat nak beli ja, hat tak mau beli xyah tanda~ kalau xdak stok, Shaklee akan habaq xdak stok (^___^)

5.Kalau nak barang lebih dari 1, ubah ja kat situ dan klik kemaskini | UPDATE |

6. Selesai pilih, puas hati dah bila semua barang dah amik, klik | CHEKOUT |


7. Sampai masa untuk isi maklumat alamat, no tipun semua tu, senang Shaklee nak pi hantaq kat uollsss~

ISI ELOK-ELOK alamat semua tu... satgi pi hantaq kat orang lain pulak.. lain la kita nak tolong beli kat orang... boleh jugak~ mana tau dia xdak kad debit atau kredit...

jadi dia bagi duit cash kat kita, kita tolong belikan~

tolong menolong kan amalan murni (^____^) ahaks

Siap isi???

8. klik teruskan | NEXT |

9. Semak jumlah belian, betui dak banyak tu~  pastikan akaun kad debit atau kredit anda mencukupi dan tak melebihi had belian untuk bagi lancaqqq transaksi~

10. Sekali lagi semakkkkk maklumat penghantaran elok-elok na~

bila dan semua betui sebagaimana kita nak...

11. Kendian, Teruskan untuk Bayaran | Proceed for Payment |


12. Masukkan maklumat Kad Kredit dan Kad Debit uolls macam besa~

13. Klik Sahkan Pembayaran | Comfirm Payment |

Bila selesai, anda akan dapat cetak maklumat oder tu~ atau depa hantaq pi ke email~ jadi pastikan email tu aktif (^___^)

T.A.M.A.T

Senang kan? kalau ada masalah leh ja tanya eeiyss | 0175777137

Kalau beli sebelum kui 12tengahari, order mybe akan diproses pada hari berkenaan jugak~ esok tu dah leh sampai, kalau lepas 12tengahari, mybe oder akan masuk ke hari berikutnya dan lusa baru sampai (^____^)

hottt dari shaklee ke rumah anda





Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

5 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Cikgu Ma Cikgu Ma said...

assalamulaikum..lama x nmpak dia...waahh, dh join shaklee yea...tahniah :)

Kakzakie Kakzakie said...

Moga semakin beroleh yg terbaik utk tahun 2015 ini Is..

Ramai yg dah terlibat dgn Shaklee ni.

Nafira usof Nafira usof said...

kalo Allah dah tulis rezeki tu milik kita, insyaAllah, akan jadik milik kita. yang peting usaha kena ade.
Good luck yer Is. :)

Aine Ainun Aine Ainun said...

Is, ada masa nanti nak beli saya contact ya ☺

hainom OKje hainom OKje said...

Respect dgn Is dan mereka yg rajin berniaga ni. Tak pernah ambik supplement pun.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (12) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥