Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

5
surat dah ada dalam peti

AARA IMANI | 2 Tahun

05 Januari 2015

Aara dah genap 2 tahun

alhamdulillah (^____^)

baru je sambut besday ayong [siMERAH] 12.12.14 haritu 3 tahun

dah sampai untuk besday aara pulak~


amik kek dari sini pulak~

ayong dulu dari hannah cookies~

mempelbagaikan rasa (^____^)


pengalaman melahir aara sama macam melahirkan aisya~

cuma aisya adalah aisya dan aara adalah aara


sekarang dah dua tahun pun~

moga jadi anak yang solehah yang cemerlang dunia dan cemerlang akhirat,In Syaa Allah

Buat majlis sikit-sikit untuk dia





cendawan kat kek pun jatuh sebab si aara dah tak sabaq-sabaq nak kutip (^___^)

alhamdulillah ada rezeki mereka untuk majlis yang simple ja~

yang penting doaaaa untuk kedua-dua anakanda itu sentiasa di hati

in syaa Allah (^___^)





Aara,
Hepi besday sayang~

Luv,
Mama (^___^)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bulan ni PROMOSI ALFAFA COMPLEX




Alfafa ni~
agen detox yang sangat baik untuk tubuh badan
kalau nak kurus
nak cantik tapi tak DETOX memang vitamin payah nak function well~

try dulu untuk sebulan set DETOX ni~
saya pun nak oder ni~ jom detox dulu uollsss~
pastu rasai sendiri perubahan bila makan vitamin yang anda fokus~
Sanisah Eeiyss ^^ 0175777137
Arif Fazd ^^ 01135067137


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

5 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Angah Angah said...

hai Aara...dah besar dah ye...Selamat ulangtahun, semoga sihat-sihat selalu dan menjadi anak yang solehah

Eka Tikah Eka Tikah said...

nak kek sikit boleh. hehe. HB ^_^

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam eeys,
hapy belated b'day aara
nomei kek macam aara jugak
Moga sentiasa dalam limpah rahmat & lindungan Allah AMIN

sitiezahim sitiezahim said...

Alahai dah besar dah.. Cam kembar je adik kakak.. Eppi besday aara

hainom OKje hainom OKje said...

Heoy Bezday Aara.....wahhh....baju Aara ngan Aasya sama tema ngan kek yeh .... cantik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (14) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥