Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

4
surat dah ada dalam peti

BANJIR 2014 | antara ujian dan fitnah

Ingat dak entri banjir dulu?

perlis yang banjir tahun 2012 kalau tak salah

Rujuk entry ni 

BLOG TENGGELAM DEK AIR

yang ni tak masuk umah asanya~huhu

yang 2010 sebelum kawen dengan incik arif tu masuk dalam rumah~

sampai ke ruang tamu... tiduq atas katil, nak turun jejak atas ayaq ja

solatpun atas katil.. huahuahua

TAPI...

2014 ni~

Allahuakbar!

AlFatihah untuk kelantan.. Sedih sangat dengaq. nak bandingkan ayaq kat umah puan eeiyss yang naik baru lepas sikit dari buku lali dengan warga KELANTAN~ 

memang tak mampu nak banding...

Sedih tengok...

Puan is banyak refer | Raja Shamri | untuk update~


dan kawan-kawan dari Kelantan

Puan Eeiyss ada jugak tolong share untuk dana bantuan ke Kelantan~

tapi jadik isu HOTTT pulak~

ujian disebalik ujian

besaq hikmah Allah nak kasi untuk kita semua kembali kat dia


Malas puan is nak viralkan fitnah ke atas Puan Farah Wahida tu~

Moga Allah ampunkan pemfitnah, dan ampunkan kita

.

amin

.

Bagi yang terperasan kat official fb KKM (sekarang dah delete), kat blog, kat MHI TV3 pun~ tapi saudara MHI dah buat temubual semula dengan suami Puan Farah Wahida dan membersihkan kembali nama beliau ~Terima kasih semua, musti tau kes fitnah apa yang dihadapi beliau~


Beliau insan hebat, jadi ujianpun hebat

Jangan fitnah tanpa menghubungi dan tanya sendiri kat dia~ kesian

tanya sendiri

follow fb dia, tengok apa dia buat


banyak urusan yang tergendala sebab kes ni..

tapi Alhamdulillah, Allah ada untuk memudahkan urusan beliau~

Moga terus memberi sumbangan
dana masih lagi dikumpul

Walaupun banjir surut, sumbangan jangan pernah surut

Moga ada nilaian untuk di akhirat kelak...

.

amin

.


kenduri dalam kampung~

banjir kalini kena area umah puan eeiyss - beseri - paya - abi ja

tak sampai ke kangaq

cuma kering ayaq kat umah puan eeiyss dia pi ke area santan ;)

walau banjir, pi jugak qeja~ masih boleh lalu~ in syaa Allah

La dah kering dah...


alhamdulillah~ dah Januari 2015

Moga blog ni ter'bela' dan tak naik semak samun~

windu semua!!! (^____^)

upss~

Januari 2015

ada promosi gempakkk


jemput like page | TeRaTak SiFAQIR ilmu | na~ sayang uolss (^___^)

1. Alfafa S & L BUY 6 FREE 1
2. VIVIX BUY 6 FREE 1
3.VITALEA FOR CHILDREN BUY 3 FREE 1
4. VIVIX TWIN PACK
5. ALFAFA L TWINPACK

#empayarTSFI
eeiyss ^^ 0175777137
arif ^^ 01135067137

nak beli online??
*khas untuk pengguna kad debit dan kredit

leh klik link bawah ni:

| Gerai Vitamin Eeiyss |

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

4 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Kakzakie Kakzakie said...

Biarlah 2014 kita tinggalkan mana yg membawa calar dan berdoa moga 2015 memberi yg baik-baik belaka buat kita semua Is..

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

moga tahun ini lebih bermakna buat kita semua...

Aine Ainun Aine Ainun said...

Assalam is,
Saya pon follow Raja Shamri tu.
Allah, hebat ujian utk mereka. Kita tengok ja pon x sanggup.
Untuk yang membantu pon diuji jugak. Difitnah. Allah maha mengetahui, kebenaran akhirnya terbukti...

hainom OKje hainom OKje said...

Masa kecik dulu kalau banjir takut betul sebab ada cacing . La ni kalau dah banjiq mcm Kelantan bukan cacing jer muncui.....huhu....moga dipermudahkan segala urusan mereka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥