Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

1
surat dah ada dalam peti

SHAKLEE PERLIS | Nak Kasi Vita-Lea Iron Formula FREE bulan ni!

F.O.C. Vita-Lea (May-Oct'15)

Sebagai meraikan 100 tahun Vita-Lea


Multivitamin pertama di dunia

Shaklee nak share kebaikan dengan kita semua melalui pemberian secara PERCUMA bagi mereka yang mendaftar keahlian Shaklee bulan ni sampai la oktober 2015 ni bersama pembelian satu produk atau lebih.



Vita-Lea RM95 ni dapat free walaupun beli herbalblend yang beharga RM29

Sangat untung. Kami dulu daftar ahli, dapat starter kit semata tau~ tapi anda, anda, dan anda semua sangat bertuahhh. Puan eeiyss nak terang pasai YES promotion bulan ni. Banyak sangat kelebihan jadi ahli khas untuk YES punya sistem ni


Memang Shaklee nak bagi sesuatu untuk anda yang minatttt bidang bisnes. Shaklee tawarkan YES sempena bulan2 GST (baca Get Shaklee Today) ni (^___^)

tapi next post na (^___^)

ni nak terang apa yang bes sangat Vita-Lea yang Shaklee nak bagi khas untuk semua rasa kebaikan dia ni...

v

v

v

v

v

v

v

FAKTA VITA-LEA #TSFI001

Vita-Lea merupakan vitamin pertama yang dicipta di dunia pada tahun 1915. Nama asalnya ialah Vitalize-Mineral. Dicipta oleh pengasas Shaklee iaitu Dr Forrest C. Shaklee. Perkataan Vita-Min pun singkatan dari Vitaliza-Mineral. So, perkataan vitamin yang kita duk guna tu, dari situ la asai usui dia (^___^)

Bentuk dia? Bukan macam tablet la ni, dia liquid dalam botoi. Bila dah ada peningkatan teknologi tu yang berubah kepada tablet mudah ubah yang dikenali sebagai...

VITA-LEA



FAKTA VITA-LEA #TSFI002


Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi lengkap diekstrak dari buah-buahan dan sayur-sayuran.

12 vitamin dan 7 mineral seperti RDA. Formula Vita-Lea sangat komprehensif dan seimbang.


FAKTA VITA-LEA #TSFI003

2 Tablet Vita-Lea bersamaan 40 jenis lauk. Tak bermakna jugak kita tak perlu makan dah. hohoho

Makan, jangan tak makan no, ni khasiat makanan tambahan (^___^)




FAKTA VITA-LEA #TSFI004

Tablet multivitamin paling pantas larut dalam air dan tubuh manusia

Mineral di dalamnya mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan pantas usus kecik

Kalau ada Vita-Lea kat rumah, cer try buh dalam ayaq tengok, bopa lama dia amik masa untuk larut (^___^)



Tengok apa jadi...


FAKTA VITA-LEA #TSFI005

Semua orang perlukan Vita-Lea, sebab? dia suplement asas. Kanak-kanak pun boleh ambik, tapi Vita-Lea For Children la (^___^)



 Istimewanya Vita-Lea ni, dia serap sangatttttt pantas dalam tubuh kita tu...

Vita-Lea jugak mengandungi teknologi salutan micro. Dia bukan sebarang multivitamin biasa sebab Vita-Lea menjalani 340 ujian kawal mutu...

dan yang paling syoq, harga sangat berpatutan RM95.00 (^___^) ***rujuk #empayarTSFI untuk tawaran ---> 0175777137


FAKTA VITA-LEA #TSFI006

Pengambilan secara berterusan selama setahun mampu mengurangkan risiko sakit sebanyak 65%

Rajinkan diri ambik suplemen, In Syaa Allah JARANG kita ke hospital (amin)


FAKTA VITA-LEA #TSFI007

Vita-Lea merupakan salah satu rahsia Tun Mahathir kekal sihat di usia emas.

...sebenaqnya ramaiii lagi pemimpin-pemimpin dan mereka yang terkenal di dunia ini memilih Shaklee sebagai suplemen depa. Shaklee ta perlukan duta kerana kualiti dia dah terbukti (^___^)



250 juta USD dilaburkan untuk ujian klinikal dan RnD. Semua kita menikmati satu produk yang berkualiti, selamat dan semulajadi

In Syaa Allah


FAKTA VITA-LEA #TSFI008

Vita-Lea ada iron element. Sangat disyorkan buat ibu hamil yang anemia dan mereka yang mengalami luka pendarahan besar.

Penutup Vitalea ni lain tau dari penutup botoi Shaklee yang lain. Lebih kedap sebab unsur iron atau zat besi yang mudah teroksida...

Contohnya besi mudah berkarat bila didedahkan di udara


FAKTA VITA-LEA #TSFI009

Vita-Lea telah dipilih oleh Center For Science di Amerika Syarikat sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN di dalam Public Interest pada tahun 2000


FAKTA VITA-LEA #TSFI010

Biasanya orang yang malas-malas nak makan vitamin banyak-banyak, Vita-Lea adalah pilihan yang terbaik sebab dia MULTIVITAMIN. Complete semua ada dalam tu dah.

FAKTA VITA-LEA #TSFI011

Dalam Vita-Lea ada pottasium. kekurangan pottasium dalam badan buat kita selaluuuuu lapaq dan suka mengunyah makanan ringan~ ini saya (T___T) (Food Craving). So, dia sangat bantu orang-orang yang nak diet untuk elakkan food craving tadi

habissss FAKTA (^___^)

Kita tengok kelebihan dia pulak 

  • Penambah tenaga segera, mengurangkan keletihan, menambahkan kecergasan tubuh dan kekuatan mental ibu-ibu
  • Menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses pembesaran
  • Penting untuk pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku, hormon dan menjaga kesihatan tiroid
  • Melengkapkan nutrisi bagi mereka yang sukar mendapatkan diet yang seimbang atau mempunyai sakit seperti anemia, pengamal vegetarian
  • Membantu meransang proses metabolisme badan
  • Melambatkan proses penuaan
  • Melindungi fungsi organ seperti hati, jantung dan buah pinggang


Nanti kita share lagi. Nak share pasai promotion YES yang best tu lagik

Harap tak jemu menjenguk Teratak Puan Eeiyss ni (^___^) xoxo



rujukan: http://dasyifa.blogspot.com/2015/02/fakta-menarik-tentang-vita-lea-shaklee.html (TQ dear)






Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

1 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah said...

bagus jugak vita lea ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (12) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥