Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

8
surat dah ada dalam peti

BeLoG OrANg TAkmO kOMen ka? huuuu~

dari 2007 till sekarang...
puan eeiyss menulis di laman maya ni
tapi jumlah yang komen untuk setiap entri
boleh dikatakan satu dua ja
banyak yang TAK DE LANGSUNG orang komen

menulis ni..untuk syoq sendiri ka?
kalau camtu bek tulis dalam diari je kan?
hohhoooh...

sebelum ni...mang tak amik kisah
orang tak komenpun takpe
orang tak komen tak bermakna orang tak baca
(even mang itu faktanya...hehe)
jadi puan eeiyss teruskan juga menulis
dan menulis

tapi sejak dua menjak ni...
puan eeiyss sebok berpantang...
jadi full time duk umah n men ngan tenet
jenjalan kat belog orang len
wah..beribu2 komen untuk setiap enti dorang

kalau kat tempat puan eeiyss
orang komen camtu
opkosla puan eeiyss akan jadi lebih bersemangat untuk 
menulis
bila kaji2 kenapa oang takmo komen entri kiter?

belog atau entri yang lebih bersifat peribadi... 
(macam belog puan eeiyss ni)

belog atau entri yang panjang berjela dah tu tulisan kecik2 pulak
(juge macam puan eeiyss selalu buat ni..hohho)

belog atau entri yang serabut
(juge...juge macam belog puan eeiyss...huuuu)

PENTING NI: kiter (s owner belog) jarang jenjalan (BLOGWALKING) kat belog orang
kadang2 kite gi tempat orang
TAPI BACA SAHAJA...TAK TINGGAI KOMEN
jadi orangpun malasla komen kat entri kiter
dan orang tataupun kiter ada baca entri dorang

ni sekadar pendapat puan eeiyss la... hmmm...
azam baru s blogger ni...
KENE RAJIN2!SEGALANYA RAJIN
(blogwalking... baca dan komen...sebab komen itu satu penghargaan untuk penulis)

KURANGKAN PENULISAN BERSIFAT PERIBADI
tapi TINGKATKAN PERKONGSIAN YANG BERMANFAAT
-wallahu ta'ala a'lam-



Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

8 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Cikgu Ma Cikgu Ma said...

errm, memang kena rajin singgah blog orang jugak dan tinggalkan komen barang sekupang...hehe..

jom singgah blog saya:
disebalik tabir | AIR TANGAN

Hanif Hanif said...

Datang mengomel!!!
bisalah..saya pun komen blog orang tapi singgah kat shout box ajer..
Sakit hati gak..but at least dia datang itu pun dah happpy...

eeiyss eeiyss said...

@Cikgu Ma tu la...sekarang baru asa nak ajin komen belog orang...selain dapat jgak baca2 pengalaman orang n tambah2 ilmu...bes sebenaqnya...sebelum ni xsempat... sekarang tengah berpantang...gunakan masa sepenuhnya...hehe

eeiyss eeiyss said...

@Hanif b4 ni mang ajin singgah kat shoutbox..hehe...
bile orang datang jengukpunkat shoutbox...baru asa xmeriah..hohoho

yana-feehily yana-feehily said...

betul tu is..k.yana dulu mcm is la jgk..dl blogging ni buat mcm syok sendiri ja..la ni dh reti sikit dah..hihi

Teenager Housemaid Teenager Housemaid said...

teruskan usaha ya! :D

eeiyss eeiyss said...

@yana-feehily tu la... duk tgk belog orang banyak ja orang komen..heran jugak... baru terbukak mata nak kaji..ih ih ih

eeiyss eeiyss said...

@Teenager Housemaid tq...hhoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥