Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

22
surat dah ada dalam peti

GAME TAG :: menjawab soklan kak yana

ehem3

|tentang si eeiyss|

◉ dilahirkan 26 november 1986

◉ tadika kat perlis | sekolah rendah kat perlis :: sekolah kebangsaan oran| sekolah menengah kat perlis :: sekolah menengah kebangsaan agama (p) | UiTM Kedah 

◉ pernah bekerja di... |1. ADNIN management & Training Centre |2. NAZMAR GEMILANG (biasa dengaq?) | 3. HPA industries sdn. bhd. | 4. KDN | 5. AADK

◉ tak suke makan pedas 

◉ suke aiskrim | coklat (semua jenis makanan yang tak sihat...hoho)

◉ telah dikhitbah pada 20 mac 2010

◉ telah diikat dengan ijab oleh incik asben pada 20 november 2010

◉ telah disahkan hamil 20 mac 2011

◉ telah melahirkan seorang puteri bernama | nur 'aisya humaira binti mohd arif fazdilah | pada 12 disember 2011
 
Bismillahirrahmanirrahim . Dengan rasa rendah diri , saya menjawab sekadar yang mampu soalan dari kak yana . uhuk3 .

Apa masakan yang korang paling terer masak?
uhuk3 | puan eeiyss ni , kalau bab2 masak ... mang lemah sket | TELUR DADAR kot ... haha

Dilahirkan dimana?
Lahir kat Hospital Kangaq

Hobi?
membaca | berbloging a.k.a semua tentang komputer , tenet dll


Anda suka baca novel tak? Kalau suka, bagi satu judul novel yang paling korang suka.
Karya Ramlee Awang Mursyid | Trilogi Bagaikan puteri


Bilangan adik beradik korang?
Anak tunggal ... hoho


Paling rapat dengan siapa?
Disebabkan anak tunggal | sangat rapat dengan mak dan arwah ayah | sob3 :: alFATIHAH untuk arwah ayah

Makanan paling sedap yang penah korang makan/kat mana?
hmmm ... jarang makan luaq ... hmmm ... mana2 yang biasa makan semua sedap kot ( tak cerewet ... hoho )

Tempat yang anda teringin nak pergi.
Mekah | madinah | tempat2 yang punya sejarah islam ( tapi tingin nak ke rome )

Kerja/belajar dalam bidang apa?
Belajar pasai admin ... kerjapun di bahagian admin

Dah habis ganti puasa?
Setakat sekarang tak kena ganti puasa sebab puan eeiyss puasa penuh las year ...


Nama penuh please....(bangga la dengan nama yang mak abah bagi)
nama diberi SANISAH BINTI SABU @ HUSSIN

SEKARANG TIBA SOALAN DARI SI EEIYSS untuk anda yang ditag ... hohoh

  1. Makanan kegemaran anda
  2. Tempat yang paling nostalgia dalam hidup ( yang paling meninggalkan memori spt tempat dating | tempat pertemuan pertama | tempat yang dilawati dan ada kenangan indah | dll )
  3. Nama penuh ikut IC 
  4. Panggilan manja yang mak / ayah panggil kat rumah
  5. Adakah belog puan eeiyss ni cantik?
  6. Entri / post apa yang paling anda suka baca di belog puan eeiyss ni
  7. Perkara paling tidak disukai
  8. Rancangan / Drama / Filem yang paling menarik pernah ditonton
  9. Apa azam yang kita teringin sangat nak buat tapi tak terbuat lagi
  10. Siapa orang yang paling dipercayai untuk menceritakan masalah anda ( ibu | ayah | suami | isteri | kawan2 | adik beradik | dll )
  11. Apa cadangan untuk puan eeiyss menambah baik belog puan eeiyss

Last sekali kena tag orang ni yang berdebar - debar ni . Banyak tu ... Apepun , puan eeiyss akan cube jayakan jua . ehem3 ... mereka yang kena tag adalah :

| Puan Nanie | Puan Afzan | Liyza | Linda | Faiqah | Akak CT | Cik Puan Azizah | Afini Suhaimi | Puan Azizah | Umie Zara Ana | Siti Salha |

done kak yana ... penatnyer ... hoho
Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

22 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

MaryaYusof MaryaYusof said...

Salam eeiyss,
Muchas gracias bg tuto tu ;)
Anak tunggal rupanya... blog pun nampak manja2 gitu... al-fatihah buat ayahanda tercinta...

Teenager Housemaid Teenager Housemaid said...

hehe..rajin akak jawab soalan eh..:D

alfatihah untuk arwah ayah akak..:)

EmpayarUtama EmpayarUtama said...

Amboi rajinnya :)

Iffah Afeefah Iffah Afeefah said...

telur dadar pon sdp la kak

Anak Wak Mail Anak Wak Mail said...

puan eeiyss..;)

sedap tu telur dadar,,rime lapar lagi la..

semoga bahagia bersama keluarga tercinta..:)

yana-feehily yana-feehily said...

telur dadar tu yang menyelerakan..nasib baik pandai buat..

tq dear jawab soalan akak ^^

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

salam...

datang singgah tumpang baca....hehehe..seronok

eeiyss eeiyss said...

@MaryaYusof hehe... belogpun leh nampak kemanjaankah? hohoh...

eeiyss eeiyss said...

@Teenager Housemaid tq atas doa dear~

eeiyss eeiyss said...

@EmpayarUtama kene rajin... dah orang bagi tugas... hehe

eeiyss eeiyss said...

@Iffah Afeefah telur dadar bukan sebarangan ni... macam2 pattern... hoho

eeiyss eeiyss said...

@Anak Wak Mail tq.. hohoh

eeiyss eeiyss said...

@yana-feehily ih ramai sungguh peminat telur dadar... seb bek is pandai wat yang tu ja.. haha

eeiyss eeiyss said...

@Kancil 8349 tq sebab singgah..hoho

Yatie Awang Yatie Awang said...

terro tau kalau boleh masak telur dadar hahhaa...

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

datang tumpang baca je...nice

eeiyss eeiyss said...

@Yatie Awang nak kena bajaq masak yang len la... uhuk3... asa xselamat ja nih... ada ilmu telur dadar je

eeiyss eeiyss said...

@Kancil 8349 hoho

Azizah a.k.a N.a.z Azizah a.k.a N.a.z said...

alamak kena tag pulok..
nak jawab tapi lum ada kesempatan..
tq for tagging.. :)

afini suhaimi afini suhaimi said...

uish ternganga tgk kene tag.. :D

firstly, tengss puan eeiyss sbb tag fini ...

InsyaAllah kalau ad smngat yg lbh,
fini join hehe :D ...
skunk ni relex dlu ...
fahami betol game tag nie ,
:)))

eeiyss eeiyss said...

@Azizah a.k.a N.a.z ada masa jawabla..hehhe

eeiyss eeiyss said...

@afini suhaimi xpe... take ur time dear~ muah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥